Eşimin yaptığı kaçamak

Yanlış anlamayın niyetim asla sizi suçlamak değil ama cok geçerli bi sebep olmadığı sürece eşlerin birbirinden 1 ay gibi uzun süreler ayrı kalması bence tehlikeli, şeytan boş durmuyor malesef. Bide eşim gelecekti beraber ailemle kalacaktık diyorsunuz, evlilikte cinsellik bu kadar uzun sekteye ugramamali tabi lohusalik hastalik vs sebepler yoksa. Bunun tekrarı olursa ve erkek yüzsüzleşirse "beni o kadar boş birakmasaydin" gibi ifadelerle kadını suçlayabilir. Tipik erkek savunmasi "beni bu hale sen getirdin" derler ya o misal

Hemen affetme cunku affedilmenin bu kadar kolay olacagini dusunup tekrar bu hataya duser... Esini de 1 ay yalniz birakma bence fazlasiyla uzun bi sure

Öncelikle eşinizin davranışı kesinlikle kesinlikle yanlış ama siz de kesinlikle bir ay ailenizin yanında kalmamalisiniz bu da yanlış . Eğer bir sağlık sorunu varsa ya da size bir ihtiyaçları varsa tabiki gitmelisiniz ama bunun dışında tatil için ,özledim vs için bir ay haddinden fazla . eşinize de gerekli tepkiyi verin abartmayin ama tekrar böyle bir harekette bulunamasın. Siz de eşinizi yoklugunuza alistirmayin
Şu an kayınvalidemlerdeyiz bir ay da burda kalıcaktık güya. Peki sizce kayınvalidem bilmeli mi zaten bağrış çağrış bi problem oldugunu biliyorlardır

Yanlış anlamayın niyetim asla sizi suçlamak değil ama cok geçerli bi sebep olmadığı sürece eşlerin birbirinden 1 ay gibi uzun süreler ayrı kalması bence tehlikeli, şeytan boş durmuyor malesef. Bide eşim gelecekti beraber ailemle kalacaktık diyorsunuz, evlilikte cinsellik bu kadar uzun sekteye ugramamali tabi lohusalik hastalik vs sebepler yoksa. Bunun tekrarı olursa ve erkek yüzsüzleşirse "beni o kadar boş birakmasaydin" gibi ifadelerle kadını suçlayabilir. Tipik erkek savunmasi "beni bu hale sen getirdin" derler ya o misal
Cevaplarınız için çok teşekkürler gerçekten ışık oluyot bana. Eşim geldikten sonra da onun ailesinin yanında bir ay kalacaktık ki şuan ordayız ayrı evimiz var üst katta yani cinsellik sekteye ugramıyor. Ama bir ay ugradı haklısınız. Ama yine de çok gerekçe değil gibi geliyor

Hemen affetme cunku affedilmenin bu kadar kolay olacagini dusunup tekrar bu hataya duser... Esini de 1 ay yalniz birakma bence fazlasiyla uzun bi sure
Haklısınız ama yine de haklı bi gerekçe olmadığını düşünüyorum. Hemen affetmeyi düşünmüyorum zaten insan hemen sindiremiyor böyle bi olayı

Meydanı boş bulunca hemen at koşturmaya başlıyorlar bu erkeklerin birçoğu. Hemen affetmeyin, biraz süründürün.Ben olsam canını yakacak konuşmalar yapardım.Sizi bilemem.

Ne kendi ailenize,
ne eşinizin ailesine hiç bir şey söylemeyin.
Böyle mevzular karı-koca arasında kalmalı.
Çok geçerli bir sebep olmadıkça,
eşinizi bir haftadan uzun süre yalnız bırakıp, ailenizin yanına gitmeyin.

Cinsellik bir ay da sekteye uğrar iki ay da. Bu yüzden aldatılmak diye bir mazeret olamaz. Ama zorunlu görev yurtdışında kariyer işin gerekli kurs hastalık gibi mevzular olmadıkça ben eşimden o kadar ayrı kalmam mesela insan aradaki o gündelik yakınlığı kaybeder ne gerek var. Eşinizin tavrı çok çirkin resmen soğukkanlılıkla aranmış öyle bi anlık şeytana uyma filan değil bu. Başka numaraları da denemediği ne malum ayrıca karşıdaki direkt fiyat listesiyle girip korkutmasa sohbet muhabbet yürüyecekmiş demek ki. Tavrınızı koyun bir şans daha verin istiyorsanız ama bu tavır koyma bikbikbik beynini yeme olmasın bence. Karşınıza alıp soğukkanlı bir şekilde bir daha olursa boşanıp çocuğu alacağınızı filan anlatın durumun bir dırdır meselesi değil hayati bir durum olduğunu anlasın. Ailelere zaten kesinlikle belli etmeyin boşanmayacaksanız. Ben olsam bir ay kayınvalidede filan durmam öğrenir öğrenmez toplar bavulumu eve dönerim. Sanki hiçbir şey olmamış gibi niye aynı planlara devam ediyorsunuz. Eşiniz kafasında ha biraz tatava yaptı ama geçti diye düşünecek. Olağanüstü bir durum olduğunu belli edin bütün planları askıya alın

Ne kendi ailenize,
ne eşinizin ailesine hiç bir şey söylemeyin.
Böyle mevzular karı-koca arasında kalmalı.
Çok geçerli bir sebep olmadıkça,
eşinizi bir haftadan uzun süre yalnız bırakıp, ailenizin yanına gitmeyin.
Öyle mi diyosunuz? Kendi aileme smylemezdim de kayınvalidemle konuşmayı füşünmüştüm eğer sorarsa

Ay
Cinsellik bir ay da sekteye uğrar iki ay da. Bu yüzden aldatılmak diye bir mazeret olamaz. Ama zorunlu görev yurtdışında kariyer işin gerekli kurs hastalık gibi mevzular olmadıkça ben eşimden o kadar ayrı kalmam mesela insan aradaki o gündelik yakınlığı kaybeder ne gerek var. Eşinizin tavrı çok çirkin resmen soğukkanlılıkla aranmış öyle bi anlık şeytana uyma filan değil bu. Başka numaraları da denemediği ne malum ayrıca karşıdaki direkt fiyat listesiyle girip korkutmasa sohbet muhabbet yürüyecekmiş demek ki. Tavrınızı koyun bir şans daha verin istiyorsanız ama bu tavır koyma bikbikbik beynini yeme olmasın bence. Karşınıza alıp soğukkanlı bir şekilde bir daha olursa boşanıp çocuğu alacağınızı filan anlatın durumun bir dırdır meselesi değil hayati bir durum olduğunu anlasın. Ailelere zaten kesinlikle belli etmeyin boşanmayacaksanız. Ben olsam bir ay kayınvalidede filan durmam öğrenir öğrenmez toplar bavulumu eve dönerim. Sanki hiçbir şey olmamış gibi niye aynı planlara devam ediyorsunuz. Eşiniz kafasında ha biraz tatava yaptı ama geçti diye düşünecek. Olağanüstü bir durum olduğunu belli edin bütün planları askıya alın
nen şeytana uymak değil size katılıyorum. O kadın normal bi kadın olsa sohbet yürüyecekti belkide dediğiniz gibi. Bende düşündüm eve dönmeyi ama ne kadar aptalım ki yapmadım. Senede bir defa görüşüyoruz kaynanamlarla uzak mesafedeler. Senede bir defa bir ay.. açıkçası onlara kıyamadım yaşlı insanlar

Me
Hey maşallah yorumlara bak 1 ay ayrı kalınca aldatmak normal mi oluyor zorunlu olarak aylarca ayrı kalan çiftler var be.
E siz de yapın bir kaçamak madem siz de 1 ay mahrum kaldınız cinsellikten.
Mesele cinsellikten uzak kalmak değil, evet hiç bi gerekçesi olamaz ama boş bıtakmanın yanlış olmasıyla ilgili bunu söyledi hanımlar

1 ay ayrı kalmak aldatmaya başka şeylere yönelmeye asla sebep olmamalı. Eşimle işi dolayısıyla dönem dönem 15 gün, 1 ay ayrı kalıyoruz bu kadar süre ayrı kaldık diye aklı bulanan adamdan hayır gelmez zaten.

Şeytana uymak tabiri de doğru değil aslında bu konu için, aranmış ama aradığını bulamamış eşiniz.

Eşinizin ailesine de birşey söylemeyin, kendi aranızda çözün. Ben bu halde bir ay kayınvalide evinde kalmaz birkaç güne evime dönerdim muhtemelen.

Back
X