- 26 Ocak 2013
- 143
- 49
- 298
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Nefesim kesiliyo sizce bu alınganlıkmıyok canım şaka yapıyordur o bence siz fazla alıngansınız
Evet el şakaları var şiddetli olmasada üst üste sıklıkla tokat atar gibi yapar bu konuda da çok uyardım aynısını yaptım ama nafileOkuyunca insanı rahatsız eden bir durum,hiç şaka gibi gelmedi nedense.Sürekli böyle el şakaları yapıyor mu,sadece size mi yapıyor yada siz ona bu tarz hareketler yapıyor musunuz?
Bana bastırılmış bir şiddet eğilimi var gibi geldi Allah muhafaza.Ciddi bir tavırla uyarın,bunu şiddet olarak algıladığınızı,rahatsız olduğunuzu sertçe belirtin.
Eşimle otururken bir gün yine çok konuşmuştum o da sus artık diye eliyle ağzımı kapattı ama adamın gücü mü fazla ben mi narinim bilmiyorum nefessiz kaldım,zaten böyle biri azıcık üstüme gelse nefesim kesiliveriyor.O gün epey kızdım,bir daha yaparsan polisi ararım falan demiştim.Şaka ama rahatsız edici.Başlarım öyle şakasına yani..
Oda ilginç bi durummuş ama neyseki siz halletmişsinizBirdaha yaptığında gerçekten hoşlanmadığınızı anlaması gerek ağlayın bağırın kavga edin olay çıkarın büyütün konuyu.Benim eşim de yeni evliyken evin içinde başka odaya saklanıp beni korkuturdu bir büyük olay çıkardım ve sonra hiç olmadı.Tepkinizi net koymanız gerek
Allahım ne manyak kocalar var.. Aileleri nasıl yetiştirmiş bunlarıBirdaha yaptığında gerçekten hoşlanmadığınızı anlaması gerek ağlayın bağırın kavga edin olay çıkarın büyütün konuyu.Benim eşim de yeni evliyken evin içinde başka odaya saklanıp beni korkuturdu bir büyük olay çıkardım ve sonra hiç olmadı.Tepkinizi net koymanız gerek
Ailesinin gözünde en uslu efendi olanıAllahım ne manyak kocalar var.. Aileleri nasıl yetiştirmiş bunları
Cinsel olarak şiddet eğilimi var ama ona da sınır koymaya çalışıyorum elimden geldiğince itiyorum bende onun bana yaptığını yapıyorum rahatsız oluyo oda ama yine tekrarlıyo
Maalesef psikiyatra götüremedim gitmez bu konu içinNormal zamanda bunu yapması cinsel yaşamındaki şiddet eğiliminin bir yansıması olabilir. Siz "tv izlerken yapıyor sonra gülüyor" diyorsunuz ama bundan tahrik olduğu için yapıyor olabilir.
Şaka bile olsa böyle şeyin şakası olmaz, canınıza bir şey olabilir. İstemediğiniz bir şeyi yapması şiddete girer zaten.
Cinsel hayattaki davranışları için doktora yönlendirdiniz mi hiç?
Evet el şakaları var şiddetli olmasada üst üste sıklıkla tokat atar gibi yapar bu konuda da çok uyardım aynısını yaptım ama nafile
ciddi bi tartışma anında bu herif öldürür sizi Allah muhafaza. Cinsellikte de şiddet eğilimliymiş. Çocuk olmadan bi hal çaresine bakın böyle ömür mü geçer. Böyle şaka mı olur? Hele cinsellik??? Sevişmek adı üstünde, tepişmek denmemiş. Nefretlik ya..Evet el şakaları var şiddetli olmasada üst üste sıklıkla tokat atar gibi yapar bu konuda da çok uyardım aynısını yaptım ama nafile
Manyak değil ama şaka yaptığını sanıyordu benim eğlenmediğimi anlayınca sorun çözüldüAllahım ne manyak kocalar var.. Aileleri nasıl yetiştirmiş bunları
Yaptım defalarca aynı şekilde karşılık veriyoSizde tokatı cakın sakacıktan dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?