Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Okuyunca insanı rahatsız eden bir durum,hiç şaka gibi gelmedi nedense.Sürekli böyle el şakaları yapıyor mu,sadece size mi yapıyor yada siz ona bu tarz hareketler yapıyor musunuz?
Bana bastırılmış bir şiddet eğilimi var gibi geldi Allah muhafaza.Ciddi bir tavırla uyarın,bunu şiddet olarak algıladığınızı,rahatsız olduğunuzu sertçe belirtin.
Eşimle otururken bir gün yine çok konuşmuştum o da sus artık diye eliyle ağzımı kapattı ama adamın gücü mü fazla ben mi narinim bilmiyorum nefessiz kaldım,zaten böyle biri azıcık üstüme gelse nefesim kesiliveriyor.O gün epey kızdım,bir daha yaparsan polisi ararım falan demiştim.Şaka ama rahatsız edici.Başlarım öyle şakasına yani..

Birdaha yaptığında gerçekten hoşlanmadığınızı anlaması gerek ağlayın bağırın kavga edin olay çıkarın büyütün konuyu.Benim eşim de yeni evliyken evin içinde başka odaya saklanıp beni korkuturdu bir büyük olay çıkardım ve sonra hiç olmadı.Tepkinizi net koymanız gerek

Evet el şakaları var şiddetli olmasada üst üste sıklıkla tokat atar gibi yapar bu konuda da çok uyardım aynısını yaptım ama nafile

Oda ilginç bi durummuş ama neyseki siz halletmişsiniz

Allahım ne manyak kocalar var.. Aileleri nasıl yetiştirmiş bunları

Cinsel olarak şiddet eğilimi var ama ona da sınır koymaya çalışıyorum elimden geldiğince itiyorum bende onun bana yaptığını yapıyorum rahatsız oluyo oda ama yine tekrarlıyo

Normal zamanda bunu yapması cinsel yaşamındaki şiddet eğiliminin bir yansıması olabilir. Siz "tv izlerken yapıyor sonra gülüyor" diyorsunuz ama bundan tahrik olduğu için yapıyor olabilir.
Şaka bile olsa böyle şeyin şakası olmaz, canınıza bir şey olabilir. İstemediğiniz bir şeyi yapması şiddete girer zaten.
Cinsel hayattaki davranışları için doktora yönlendirdiniz mi hiç?

Maalesef psikiyatra götüremedim gitmez bu konu için

Evet el şakaları var şiddetli olmasada üst üste sıklıkla tokat atar gibi yapar bu konuda da çok uyardım aynısını yaptım ama nafile

Yani bir şekilde vazgeçmesi gerekiyor.Siz lisedeki erkek arkadaşı değilsiniz,büyüsün bir zahmet.
Bu durum sizi tedirgin etmiş bence,şaka yapmasa bile uygun vakitte oturun eşinizle ciddi ciddi konuşun.
Bu yaptığın sözde şakalar beni rahatsız ediyor,canımı acıtıyor ve de sanki şaka yollu gizli bir şiddet olarak algılıyorum,içim soğuyor falan,ne hissediyorsanız dile dökün.
Bir şekilde vazgeçsin,bugün size yarın çocuğunuza yapar o şakaları,hoş olmaz.

ciddi bi tartışma anında bu herif öldürür sizi Allah muhafaza. Cinsellikte de şiddet eğilimliymiş. Çocuk olmadan bi hal çaresine bakın böyle ömür mü geçer. Böyle şaka mı olur? Hele cinsellik??? Sevişmek adı üstünde, tepişmek denmemiş. Nefretlik ya..

Şaka bile olsa korktugunuzda veya rahatsiz oldugunuzda bunu kesmesi lazimdi. Zaten kendi agziyla soyluyormus "icimdeki siddet egilimini bastiriyorum" diye. Boyle bir insanla ayni evde duramazdim guvenip uyuyamazdim.

Yarin birgun kavga, tartisma olur da bastiramazsa ne olacak????
Adam normal halinde abuk sabuk davraniyor.

Birgün kendinizi atin yere acmayin gözünüzü falan .

Bilerek yaptığınızı söylemeyin sonrasinda da.
Birakirsa iyi , birakmazsa adamin caniniza cidden kasti var.
Banada eve saklanip saka yapıyordu korkarim da böyle seylerden. Birgün de dolaba saklanmis o cussesiyle nasil girmisse..
Cidden ruhumu teslim ediyordum korktum ama üstüne abarttim o kadr korkmamistim o günden beri birakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…