Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Manyak değil ama şaka yaptığını sanıyordu benim eğlenmediğimi anlayınca sorun çözüldü
manyak diye neden söyledim biliyor musunuz, o şekilde kekeme kalmış bi tanıdığım var. Seneler geçti hala toparlanamadı. Böyle şakaların ağır sonuçları olabiliyor ne yazık ki.

Mantıklı denemekte fayda var

Yaptım defalarca aynı şekilde karşılık veriyo

Bende karşılık verin diyecektim ama bu adamda ters tepebilir.Ya böyle askerde,yurtta filan sürekli erkek görünce kocalar bazen evliliğin ilk zamanı bir hanzo oluyor,işte değişik değişik şakalar ama sizinki daha farklı sanki.
Cinsellikte de böyleyse,uyardığınız halde bir şekilde kendini tutamayıp yapıyorsa şiddete eğilimi yüksek gibi.
Hızlı bir şekilde çözüm bulun,tedavi olabilir.
Ailesine çocukluktan gelen bir sıkıntısı olabilir mi diye sorun,kv anlayışlı ise anlatın uyarsın oğlunu yada direk sizin babanız ayar çeksin.Tehlikeli geldi bana.

Maalesef psikiyatra götüremedim gitmez bu konu için

Eğer boşanmak istemiyorsanız doktora gitmesi için ikna edin bence. Psikolog da olabilir. Çift olarak gitmeyi teklif edin.

Ben olsam korkudan boşanırdım sanırım. Erotik-gerilim karışımı filmler var. Boğmalı kırmalı. Erotik başlıyor, korku filmine bağlıyor.
O şiddet eğilimi nerede durur ne siz bilebilirsiniz ne eşiniz. En basiti, bir yastığı bile yumruklasanız, yumrukladıkça yumruklayasınız gelir, şiddet böyle bir şey. Lütfen kendinizi koruyacak adımları atın.

Kv böyle nir durumda beni suçlar hiçbir şekilde inanmıyo daha önce başka şikayette bulundum belki yardım eder diye flat durum böyle babama söylesem kıyamet kopar ve boşatır

İkna edebilirsem götürücem

Cinsellikteki eğilimi yine bu anlattığınız gibi mi? Canınızın yanması mu tahrik ediyorda yapıyor yoksa orda da aklınca cilveleşiyorken mi böyle yastıkla falan dalıyor?

Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Kusura bakma,senin koca kaçık
Eşim konuşurken elimi sıvazlar da acıttın diye şikayetlenirim,eşinin bir de gülmesi yok yok hiç normal değil,tetikte ol,yatarken merdane al yanına

Kv böyle nir durumda beni suçlar hiçbir şekilde inanmıyo daha önce başka şikayette bulundum belki yardım eder diye flat durum böyle babama söylesem kıyamet kopar ve boşatır

Siz önce eşinizle oturup durumu cıvıklaştırmasına(şaka yapıyorum ya gibi)izin vermeden tepkinizi dile getirin,gerekirse polisi arayacağınızı söyleyin.
Fayda etmiyorsa anneniz sertçe konuşsun,babanıza durumu anlatırsa işin kötüye gideceğini söylesin,hala fayda etmiyorsa zaten can güvenliğiniz için babanız sizi boşatsın bencede.İnsanın içi soğur ya ben gerildim burada.

Siz böyle anlatınca geçmiş yıllarda tvde gördüğüm bir haber geldi aklıma. Bi kadın aynı şeyi çocuklarına yapıyordu. Hastane odasında kamera sayesinde fark edilip yakalanmıştı. Daha öncesinde de 2 çocuğu vefat etmiş. Kadın ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiriyor muş. Sizi korkutmak gibi olmasın ama ciddiye alın bence normal bi hareket değil eşinizin yaptığı.

yani komik olmadığını eğlenmediğini söylediğin zaman ne diyor
şaka gibi gelmedi, ben senin askerlik arkadaşın lise kankan falan değilim de, ne o öyle uzun eşek oynar gibi, ay hatta uzun eşek daha normal geldi şuan

Ya bazı erkeklerde oluyor galiba böyle dengesizlikler kabul edilir şey değil tabi benim eşimde olanca gücüyle ısırıyor yüzümü yada kolumu defalarca uyardığım halde böyle canımı sıkıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…