- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
manyak diye neden söyledim biliyor musunuz, o şekilde kekeme kalmış bi tanıdığım var. Seneler geçti hala toparlanamadı. Böyle şakaların ağır sonuçları olabiliyor ne yazık ki.Manyak değil ama şaka yaptığını sanıyordu benim eğlenmediğimi anlayınca sorun çözüldü
Mantıklı denemekte fayda varBirgün kendinizi atin yere acmayin gözünüzü falan .
Bilerek yaptığınızı söylemeyin sonrasinda da.
Birakirsa iyi , birakmazsa adamin caniniza cidden kasti var.
Banada eve saklanip saka yapıyordu korkarim da böyle seylerden. Birgün de dolaba saklanmis o cussesiyle nasil girmisse..
Cidden ruhumu teslim ediyordum korktum ama üstüne abarttim o kadr korkmamistim o günden beri birakti.
Yaptım defalarca aynı şekilde karşılık veriyo
Maalesef psikiyatra götüremedim gitmez bu konu için
Kv böyle nir durumda beni suçlar hiçbir şekilde inanmıyo daha önce başka şikayette bulundum belki yardım eder diye flat durum böyle babama söylesem kıyamet kopar ve boşatırBende karşılık verin diyecektim ama bu adamda ters tepebilir.Ya böyle askerde,yurtta filan sürekli erkek görünce kocalar bazen evliliğin ilk zamanı bir hanzo oluyor,işte değişik değişik şakalar ama sizinki daha farklı sanki.
Cinsellikte de böyleyse,uyardığınız halde bir şekilde kendini tutamayıp yapıyorsa şiddete eğilimi yüksek gibi.
Hızlı bir şekilde çözüm bulun,tedavi olabilir.
Ailesine çocukluktan gelen bir sıkıntısı olabilir mi diye sorun,kv anlayışlı ise anlatın uyarsın oğlunu yada direk sizin babanız ayar çeksin.Tehlikeli geldi bana.
İkna edebilirsem götürücemEğer boşanmak istemiyorsanız doktora gitmesi için ikna edin bence. Psikolog da olabilir. Çift olarak gitmeyi teklif edin.
Ben olsam korkudan boşanırdım sanırım. Erotik-gerilim karışımı filmler var. Boğmalı kırmalı. Erotik başlıyor, korku filmine bağlıyor.
O şiddet eğilimi nerede durur ne siz bilebilirsiniz ne eşiniz. En basiti, bir yastığı bile yumruklasanız, yumrukladıkça yumruklayasınız gelir, şiddet böyle bir şey. Lütfen kendinizi koruyacak adımları atın.
Bu erkeklerin çoğunda var galiba psikopat ruhluluk
Kusura bakma,senin koca kaçıkHafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Kv böyle nir durumda beni suçlar hiçbir şekilde inanmıyo daha önce başka şikayette bulundum belki yardım eder diye flat durum böyle babama söylesem kıyamet kopar ve boşatır
Bu saatte kahkaha attım Allah iyiliğinizi versin :) Adamın fantazi dünyası rengarenk demek ki.
Siz böyle anlatınca geçmiş yıllarda tvde gördüğüm bir haber geldi aklıma. Bi kadın aynı şeyi çocuklarına yapıyordu. Hastane odasında kamera sayesinde fark edilip yakalanmıştı. Daha öncesinde de 2 çocuğu vefat etmiş. Kadın ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiriyor muş. Sizi korkutmak gibi olmasın ama ciddiye alın bence normal bi hareket değil eşinizin yaptığı.İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Ya bazı erkeklerde oluyor galiba böyle dengesizlikler kabul edilir şey değil tabi benim eşimde olanca gücüyle ısırıyor yüzümü yada kolumu defalarca uyardığım halde böyle canımı sıkıyor ..İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?