- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Ben ne gülünecek birşey gördüm nede rengarenk bi fantezi. Ciddi soruyorum okuyorum yorumları bulamadım. Nedir sizi keyiflendiren?Bu saatte kahkaha attım Allah iyiliğinizi versin :) Adamın fantazi dünyası rengarenk demek ki.
O senin kendi görüşün ben şu an yazarken bile gülüyorum :)Ben ne gülünecek birşey gördüm nede rengarenk bi fantezi. Ciddi soruyorum okuyorum yorumları bulamadım. Nedir sizi keyiflendiren?
Yoo çoğunda yok,örneğin ben ani sesten çok korkarım,arkamı dönüp eşimi birden görsem de korkarım,o yüzden yanıma şakadan öksürerek gelir.Bu erkeklerin çoğunda var galiba psikopat ruhluluk
O senin kendi görüşün ben şu an yazarken bile gülüyorum :)
Yahu onu soruyorum neye güldünüz işteO senin kendi görüşün ben şu an yazarken bile gülüyorum :)
Yoo çoğunda yok,örneğin ben ani sesten çok korkarım,arkamı dönüp eşimi birden görsem de korkarım,o yüzden yanıma şakadan öksürerek gelir.
Korku filmi çevirmeye evlenmiyoruz ki
Adam çocuk gibi ona gülüyorum evlenmiş ama hala çocuk komik bir hareket eşim bana yapsa şeyine okkalı bir tekme atar al bende şaka yaptım der konuyu noktalardım .Yahu onu soruyorum neye güldünüz işte
Yok hiç psikopat değilim sadece komik ve çocukca geldı. Arkadasın korkusuna gulmuyorum adamın ruh halini dusunup ona gülüyorum .Aynı ruha sahip olabilirsiniz öyleyse. Birini durup duruken , üstelik nefessiz kalacak kadar ağzını kapatmak siddettir, psikopatliktir.
manyak diye neden söyledim biliyor musunuz, o şekilde kekeme kalmış bi tanıdığım var. Seneler geçti hala toparlanamadı. Böyle şakaların ağır sonuçları olabiliyor ne yazık ki.
Okumadığınız mesajlar var sanırım. İÇİMDEKİ ŞİDDET DUYGUSUNU BÖYLE BASTIRIYORUM diyor. Yani çocuk gibi hahaha ben yendim ben yendim gibi bir ayı boğuşması yapmıyor yani. Ki cinsel hayatındada aynısını uyguluyormuş.Adam çocuk gibi ona gülüyorum evlenmiş ama hala çocuk komik bir hareket eşim bana yapsa şeyine okkalı bir tekme atar al bende şaka yaptım der konuyu noktalardım .
Bugün bile kapıyı açtım eşim kapıda, nasıl irkldim birden.Yarım saat erken gelmiş.Evet seslenerek gelir benim eşimde.
Aaa orasını gormedım açıkcası içindeki siddeti bastırdıgını soyledıgını okumadım ben konu sahibinin yazdıgını okudum sadece. Hani bende esime cok esaek sakası yaparım baya fena sakalar o geldi aklıma biraz da ona güldüm . Adam psikopatsa orasını bılemem .Okumadığınız mesajlar var sanırım. İÇİMDEKİ ŞİDDET DUYGUSUNU BÖYLE BASTIRIYORUM diyor. Yani çocuk gibi hahaha ben yendim ben yendim gibi bir ayı boğuşması yapmıyor yani. Ki cinsel hayatındada aynısını uyguluyormuş.
Benzetmeleriniz bambaşka şeyler konunun özetiyle.
Adam bir de ağzıyla demiş,kuzuların sessizliğindeki adam geldi gözümün önüneYavrum derhal boşan bak eşin psikopat resmen boğarak öldürme teknikleri deniyor üzerinde, bir de şiddet eğilimimi böyle bastırıyorum demiş,üstüne bir de cinsellikte de şiddet var. Canına mı susadın sen, ne sakince konuşması, kırılmasıymış. Toptan kafayı yedik sanırım, psikopatın psikolojisini düşünen kurban!
Ben de seçemedim uykulu gözlerle renk menk vallaBen ne gülünecek birşey gördüm nede rengarenk bi fantezi. Ciddi soruyorum okuyorum yorumları bulamadım. Nedir sizi keyiflendiren?
Ay nefesim kesildi bi an okurken.
Vurup depiği attırın öteki tarafa, psikopatlık bu başka bişey değil.
Adam bir de ağzıyla demiş,kuzuların sessizliğindeki adam geldi gözümün önüne
Böyle adamdan da nasıl kaçılır ki,daha yeni br kadın kaçamadıE
Bu konuda beni kahkahaya boğdun " vurup depiği attırın öteki tarafa " :)))
Sorma ya, kız çırpınıyor adam gülüyor, sadizm eğilimi var, cinsellikte bile karşı tarafa acı verince haz duyuyor demek ki. Allahım bır de saka sanmış, arkasına bakmadan kaçması lazım halbukı
Ya alakası var mıdır bilmem ama benim de bir arkadaşım öyle şakalaşıyordu benle hatta bir keresinde yastığı basmıştı yüzüme nefessiz kalmıştım ayaklarımı çırpa çırpa kendimi fark ettirdim diğer kızlar durdurdu. Sonra o kızın benden nefret ettiğini öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?