Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Bu erkeklerin çoğunda var galiba psikopat ruhluluk
Yoo çoğunda yok,örneğin ben ani sesten çok korkarım,arkamı dönüp eşimi birden görsem de korkarım,o yüzden yanıma şakadan öksürerek gelir.
Korku filmi çevirmeye evlenmiyoruz ki
 
Aynı ruha sahip olabilirsiniz öyleyse. Birini durup duruken , üstelik nefessiz kalacak kadar ağzını kapatmak siddettir, psikopatliktir.
Yok hiç psikopat değilim sadece komik ve çocukca geldı. Arkadasın korkusuna gulmuyorum adamın ruh halini dusunup ona gülüyorum .
 
manyak diye neden söyledim biliyor musunuz, o şekilde kekeme kalmış bi tanıdığım var. Seneler geçti hala toparlanamadı. Böyle şakaların ağır sonuçları olabiliyor ne yazık ki.

Birbirimizi korkutma olayini biz de yapiyoruz. Ozellikle ben daha cok yaparim. Ama cok egleniyoruz ikimizde hic aklima gelmemisti kekeme olur veya olurum diye.

Aniden biyerden cikti diye kekeme olan insan zaten kekeme olacagi varmistir bence yoksa birisi korkutmasa bile zaman zaman ani olan bir ses veya baska birseyden korktugumuz oluyor. Benim bir fobim var ustelik ve karsilasma ihtimalim oluyordu. Simdiye kadar korkudan birak kekemeligi konusamiyor olmam lazimdi Allah korusun.
Ama şaka dedigin iki tarafta egleniyorsa şakadir.
 
Adam çocuk gibi ona gülüyorum evlenmiş ama hala çocuk komik bir hareket eşim bana yapsa şeyine okkalı bir tekme atar al bende şaka yaptım der konuyu noktalardım .
Okumadığınız mesajlar var sanırım. İÇİMDEKİ ŞİDDET DUYGUSUNU BÖYLE BASTIRIYORUM diyor. Yani çocuk gibi hahaha ben yendim ben yendim gibi bir ayı boğuşması yapmıyor yani. Ki cinsel hayatındada aynısını uyguluyormuş.

Benzetmeleriniz bambaşka şeyler konunun özetiyle.
 
Yavrum derhal boşan bak eşin psikopat resmen boğarak öldürme teknikleri deniyor üzerinde, bir de şiddet eğilimimi böyle bastırıyorum demiş,üstüne bir de cinsellikte de şiddet var. Canına mı susadın sen, ne sakince konuşması, kırılmasıymış. Toptan kafayı yedik sanırım, psikopatın psikolojisini düşünen kurban!
 
Evet seslenerek gelir benim eşimde.
Bugün bile kapıyı açtım eşim kapıda, nasıl irkldim birden.Yarım saat erken gelmiş.
İnsan birbirinin hassasiyetlerine göre davranmalı.
Eşim de aniden uyandırılınca birden panikler,sebebini bilmiyorum,çocukluktan gelen br şey sanırım,ben de onu çok sakince uyandırırım.
 
Aaa orasını gormedım açıkcası içindeki siddeti bastırdıgını soyledıgını okumadım ben konu sahibinin yazdıgını okudum sadece. Hani bende esime cok esaek sakası yaparım baya fena sakalar o geldi aklıma biraz da ona güldüm . Adam psikopatsa orasını bılemem .
 
Adam bir de ağzıyla demiş,kuzuların sessizliğindeki adam geldi gözümün önüne
 
Ay nefesim kesildi bi an okurken.

Vurup depiği attırın öteki tarafa, psikopatlık bu başka bişey değil.

Bu konuda beni kahkahaya boğdun " vurup depiği attırın öteki tarafa " :)))

Adam bir de ağzıyla demiş,kuzuların sessizliğindeki adam geldi gözümün önüne

Sorma ya, kız çırpınıyor adam gülüyor, sadizm eğilimi var, cinsellikte bile karşı tarafa acı verince haz duyuyor demek ki. Allahım bır de saka sanmış, arkasına bakmadan kaçması lazım halbukı
 
Ya alakası var mıdır bilmem ama benim de bir arkadaşım öyle şakalaşıyordu benle hatta bir keresinde yastığı basmıştı yüzüme nefessiz kalmıştım ayaklarımı çırpa çırpa kendimi fark ettirdim diğer kızlar durdurdu. Sonra o kızın benden nefret ettiğini öğrenmiştim.
 
Böyle adamdan da nasıl kaçılır ki,daha yeni br kadın kaçamadı
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…