• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yaptığı?

evarologlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
677
24
118
Sakarya
kızlar benim eşim devlet hastanesinde personel müdürü ve dün akşam bana dediki gece 1de x abiyle hastaneye gidip gelicez denetime şikayet geldi personel işi aksatıyormuş gece diye,bende olabilir dedim iş sonuçta neyse gece gitti ben yattım sabah 6ta bir gözleirmi açtım yanımda yok dedim heralde oturma odasındadır orda da yoktu aradım işi 3,5 ta bitmiş o satten sonrada hastanede yatayım demişşşş

dipnot: biz daha 4 aylık evliyiz.....

?
ne var bunda adam o saate geri gelsin sabah 8 geri mi gitsin
anlamak lazım bazen eşleri

tabi hastane olduğundan eminsem
ama yok aradında hastanede değilse o zaman kız sinirlen
daha yeni evlisiniz bazı şeyleri hoş görmelisin

bende hastanede çalışıyorum normalde o nöbetlerde müdürlerin hastanede olmaları gerek..
ama nasılsa ararlar sorun olursa mantıgıyla evde duruyolar icap mantıgıyla sorun olunca gidiyolar nöbete..
olabilir yanii personel gece işini aksatıyo diye şikayet geldiyse kontrol için gitmiş olabilir hemen kötü düşünme..

hemen boşa o adamı hemen..
ne ayıp yaa daha 4 aylık evlisiniz bide,
ne anlayışsız insanmış cık cık cık...
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ya kuzum derdin yok kendine dertmi arıyosun,
ne var ayol bunda,eşleri, polis ,asker ,doktor ,vardiyalı işte çalışanlar ne yapsın peki,
adamın o saatte dönüp bi kaç saat sizin gönlünüzü yapıp tekrar işe gitmesi daha mantıksız değilmi?

ayyy kızlar rahatlattınız beni ozaman ev çok uzak değil gelebilir diye düşünmüştüm denetime gideceğim dediği x abi bizim komşu öğleye doğru bende o x abinin eşini arıcam bakalım o gitmişmi hastaneye gece diye ?

evle hastane arası çok yakınsa gelebilirdi eve geri ama uzaksa üşenmiştir
çokta kafaya takılcak bi durum yok bence eğer eşiniz dediği gibi hastanedeyse

bende hastanede çalışıyorum normalde o nöbetlerde müdürlerin hastanede olmaları gerek..
ama nasılsa ararlar sorun olursa mantıgıyla evde duruyolar icap mantıgıyla sorun olunca gidiyolar nöbete..
olabilir yanii personel gece işini aksatıyo diye şikayet geldiyse kontrol için gitmiş olabilir hemen kötü düşünme..

tamam canım sağol... gerçekten iyi oldu açmışım bu konuyu yoksa adama trip yapıcaktım:)

bence bu konunun aslını öğren ama asla eşin bilmesin dediğin gibi o kişinin eşine sor sana söyleyecektir hemen kötü şeyler getirme aklına bide hastaneden gece gelseydi mesela gece 4 de senin yanına sabah kaçta hastaneye gitmesi gerekiyordu

bence bu konunun aslını öğren ama asla eşin bilmesin dediğin gibi o kişinin eşine sor sana söyleyecektir hemen kötü şeyler getirme aklına bide hastaneden gece gelseydi mesela gece 4 de senin yanına sabah kaçta hastaneye gitmesi gerekiyordu

işte hani bende şunu düşündüm ben 7de kalakr işe giderim ama hiç bir zaman 8de mesai yapmaz 9 10 da kalakr gider hani 7 de kalmış olsa tamam dicektim o satten sonra gelmesine gerek yok ama öyle sabah erken mesai derdi de yok.

kızlar benim eşim devlet hastanesinde personel müdürü ve dün akşam bana dediki gece 1de x abiyle hastaneye gidip gelicez denetime şikayet geldi personel işi aksatıyormuş gece diye,bende olabilir dedim iş sonuçta neyse gece gitti ben yattım sabah 6ta bir gözleirmi açtım yanımda yok dedim heralde oturma odasındadır orda da yoktu aradım işi 3,5 ta bitmiş o satten sonrada hastanede yatayım demişşşş

cnm olabilir ... uyumussundur die düşünmüştür haber vermemişdir.... ki 6 da farkettiğne görede uyumuşsun

ayyy kızlar rahatlattınız beni ozaman ev çok uzak değil gelebilir diye düşünmüştüm denetime gideceğim dediği x abi bizim komşu öğleye doğru bende o x abinin eşini arıcam bakalım o gitmişmi hastaneye gece diye ?

eşine güvenmiyorsan bunu yapmanı anlayabilirim.

ama daha 4 aylık evlilikte eşin sana güveni verdıyse ve emınsen durduk yere böyle bışeyden kuşkulanman komik olur.
eşini araştırıyor gibi.

Bu normal bi durum. Ben kadın halimle bile bazen mesaiye kaldığımda keşke surda yatabilecek yerim olsa da eve gitmesem diye düşünürüm. 4 aylık da evli olsam 40 yıllık da olsam aklımdan geçiyor.

Sakın X in eşini arayıp direk sorma o da gitti mi diye. Çok çirkin olur bu. Hem eşini hem kendini zor durumda bırakırsın. Ama arayıp "X abi de yoktu, eşim de yoktu gece naptın korktun mu" falan diye sorabilirsin.

birde sabah bana tel açtığında dediki hasatneye enetime beraber gideceği o x abi bizim komşu aynı sitede oturyoruz sabah aradığında dedi ben gece 2,30da eve geldim x abiyi eve bıraktım geri döndüm....ya x abinin işi bitiyorda senin, çelişki var biraz ama dediğiniz gibi hemen kötü düşnemk istemiyorum.

Bu çok yakışıksız bir davranış olmaz mı?
Hastaneye gidip gitmediğini sormak.
Ha açık açık sorarım derseniz, karşınızdaki kadın mutlaka anlayacaktır araştırma yaptığınızı.

birde sabah bana tel açtığında dediki hasatneye enetime beraber gideceği o x abi bizim komşu aynı sitede oturyoruz sabah aradığında dedi ben gece 2,30da eve geldim x abiyi eve bıraktım geri döndüm....ya x abinin işi bitiyorda senin, çelişki var biraz ama dediğiniz gibi hemen kötü düşnemk istemiyorum.

eve kadar gelip adamı ıbırakıp geri dönmesi çok sacma ....

Bu çok yakışıksız bir davranış olmaz mı?
Hastaneye gidip gitmediğini sormak.
Ha açık açık sorarım derseniz, karşınızdaki kadın mutlaka anlayacaktır araştırma yaptığınızı.

kendisi komşum olur yakınız söylerim yaptığınıda zaten ablam gibidir fazla muhabetim olamsayaydı soramazdım zaten bende ilk düşündüm olurmu diye ama hem kadınla samimiyim hemde başka öğrenebilcek bir durumum yok hastaneden başka kimseyle samimiyetim yok çünkü

eve kadar gelip adamı ıbırakıp geri dönmesi çok sacma ....

dime canım neyse işte bir araştırma yapayım ama geri dönmüşse bile gerçekten hastaneye gidip gitmediğini nasıl öğrenicem onu düşünüyorum hiç bir bağlantımda yok he çok sorun olur o şahit için birini gösterir ama inanmam çünkü kendi elemanı olmuş olur sonuçta bana başka delil lazım olmalı

kendisi komşum olur yakınız söylerim yaptığınıda zaten ablam gibidir fazla muhabetim olamsayaydı soramazdım zaten bende ilk düşündüm olurmu diye ama hem kadınla samimiyim hemde başka öğrenebilcek bir durumum yok hastaneden başka kimseyle samimiyetim yok çünkü

Bence komşunuz da olsa söylemeyin. Eşinize güvenmeyi deneyin.
Komşunuza bunu söylediğiniz için bir gün pişmanlık duyabilirsiniz. Ne kadar iyi olursa olsun aranız bir gün birşey olabilir, eşine söyleyebilir ya da bir arkadaşına.
Birgün kötü birşey olabilme ihtimalini göze almayın.
Eşinizi gözlemleyin onun yerine. Eğer şüphelenecek birşey olursa farkedersiniz zaten.

dime canım neyse işte bir araştırma yapayım ama geri dönmüşse bile gerçekten hastaneye gidip gitmediğini nasıl öğrenicem onu düşünüyorum hiç bir bağlantımda yok he çok sorun olur o şahit için birini gösterir ama inanmam çünkü kendi elemanı olmuş olur sonuçta bana başka delil lazım olmalı

Bu kadar araştırma yapmak için bir nedeniniz olmalı diye düşünüyorum. Henüz 4 aylık evlisiniz. Eğer sadece kendinizi rahatlatmak içinse çabanız, bir gerekçesi yoksa sanırım siz kıskançsınız. Bu evliliğinize zarar verebilir.

bence bu konuyu kapatmış gibi görünün bi dahakine böyle bi çıkışında sizde arkasından gidin eger hastanedeyse şakayla karısık bende seni teftişe geldim falan dersiniz hastane deilse hastanede ona tlf edersnz vs...

Back
X