• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yaptığı?

Bu kadar araştırma yapmak için bir nedeniniz olmalı diye düşünüyorum. Henüz 4 aylık evlisiniz. Eğer sadece kendinizi rahatlatmak içinse çabanız, bir gerekçesi yoksa sanırım siz kıskançsınız. Bu evliliğinize zarar verebilir.

yok canım ne eşimin nede benim öyle kıskançlık durumalrımız yoktur ikimizde gayet serbest bırkaırız isteğimiz yere gider istediğimiz şeyi yapabiliriz ama kadınlık hissimidir nedir bunda bir şey seziyorum flört dönemindede böyle hisettiğimde hep altından birşeyler çıktı araştırma yapayım derken hastanaden başka kimseyi tanımıyorum bu konu böyle kapanıp gider yoksa benim asıl kafama takılan gerçekten gece 2,30da eve gelip o abiyi eve bırkıp geri döndümü sonuçta o abide aynı sitede oturuyoruz onu öğrenmem lazım...

Bu kadar araştırma yapmak için bir nedeniniz olmalı diye düşünüyorum. Henüz 4 aylık evlisiniz. Eğer sadece kendinizi rahatlatmak içinse çabanız, bir gerekçesi yoksa sanırım siz kıskançsınız. Bu evliliğinize zarar verebilir.

canım zaten nedeni var adam eve kadar gelio komsunu bırakıo teftişten sonra tekrar yatmaya hastaneye dönüyor ... bi gariplik yok mu sence

kimse kusura bakmasın ama ben yerinde olsam şüphe ederdim arkadasım işi çıkmıs olabilir onda sorun yok da arkadasını eve kadar bırakıp geri gitmek cok sacma ve şüpheli adam evine kadar gelmişken gece gece niye tekrar geri dönsün ayrıca 3.5 gelince 10 kadar da evinde yatar karısıyla birlikte.

hatta tam tersi eşim der hep beni sen neden beni kıskanmıyorsun diye? arkadaşalrı falan şaka yaparlardı eşimle ilgili hiç takmazdım bile hanımalrıda ayy biz olsak başını yeriz sen nasıl rahatsın derler güven meselesi derdim ama deidğim gibi bunda bir çelişki var bir his var kızlar ya

slmmmm herkese

şu x arkadaşı eve bırakmış dönmüş diyene kadar yorum gereksimi duymadım sizde yazmıştınız ya kızlar

ama enteresan geldi aynı sitede oturuyorsunuz x eve bırakıyor ama kendizi tekrar dönüyor.
ha şölede olabilir belkide tekrar kontrol etmeye gitmişte olabilir yani
hani baskın gibi sonradan çalışanlar için
iyi düşünmeden harekete geçme yargılama sakınnnn

ınsanın aklına hersey gelır bu durumlarda ama ıyı olanı dusunmek daha ıyı bence ..gercekten hastanededır bence.komsunuza sormayın bana kalırsa ..prosedürü bılmıyorum ama ıllakı nöbetcı hemsıre ,danışma görevlısı santral gorevlısı emınımkı vardır kayıt tutulan bı bölum vardır sanırım ordan bılgı alabılırsın...

slmmmm herkese

şu x arkadaşı eve bırakmış dönmüş diyene kadar yorum gereksimi duymadım sizde yazmıştınız ya kızlar

ama enteresan geldi aynı sitede oturuyorsunuz x eve bırakıyor ama kendizi tekrar dönüyor.
ha şölede olabilir belkide tekrar kontrol etmeye gitmişte olabilir yani
hani baskın gibi sonradan çalışanlar için
iyi düşünmeden harekete geçme yargılama sakınnnn

aynen aynen canım bakalım hele akşam olsun ne açıklama yapıcak beyfendi ama ben gayet sakinimdir zaten yukarıdada yazdım öyle kıskançlık krizleirm tutmaz şu durumda bile sadece öğrenmek isityorum bu çelişkiden kurtulmak istiyorum bugüne kadar yalanını duymadım ondan içim biraz daha rahat ama genede öğrenmekte fayda var biraz çelişkili çünkü

kızlar eşim aradı dedim sen neden gece x abiyi bıraktın da geri döndün dedim dedi tam eve geldim baktım anahtarı hasatanede unutmuşum sende erken kalkıcaksın diye uyandırmak istemedim dedi...

Belki kahve icmistir, uykusu kacmistir. Hastanede kaldiysa büyütmeyin bence.
Kusura bakmazsaniz ben baska birseye takildim. Hangi devlet hastanesi bu? Esiniz kamu personeli olmuyor mu bu durumda? Yani niye herkes gibi baslamiyor mesaisine? Yaptigi dogru birseymis gibi yaziyorsunuz. 9-10 gibi kalkiyorsa ögle yemek saati de hesaba katarsak yarim gun calisiyor gibi bir sey. Acikcasi sabahin karanliginda yollara düsenlere haksizlik bu. Sizce?

E hanı 3,5 tan snr gelmım gec oldu hastanede yatım demıstı ...bi dedıgı bı dedıgını tutmuyomu ne anlamadım

belki kahve icmistir, uykusu kacmistir. Hastanede kaldiysa büyütmeyin bence.
Kusura bakmazsaniz ben baska birseye takildim. Hangi devlet hastanesi bu? Esiniz kamu personeli olmuyor mu bu durumda? Yani niye herkes gibi baslamiyor mesaisine? Yaptigi dogru birseymis gibi yaziyorsunuz. 9-10 gibi kalkiyorsa ögle yemek saati de hesaba katarsak yarim gun calisiyor gibi bir sey. Acikcasi sabahin karanliginda yollara düsenlere haksizlik bu. Sizce?

yok canım neden kusura bakayım ki onalrın hasatneelri çok rahat ve vardiyalı çalışıyorlar normalde mesaileri 8-4 hemşire dr memurlar herkezin ama benim eşim hiç birzaman o hasataneden 4te çıkmıyor akşam 7 ye kadar orda çalışıyor ve cmtsi pazarlarıda gidip geliyor bence sahabın karanlığında çıkanlara bu durumda haksızlık olmuyor hatta benim eşime oluyor sanırım dime?

bana da bir tuhaf gelirdi açıkcası, eşim böyle bişey yapsa.
eşim bir sefer gece 4te eve geldi, gece mesaiye kalacaktı, ve çalıştığı yer 1 saat uzaklıktaydı. 3te çıkıp 4 te gelmiş. anahtarıyla açmış gelmiş yatmış yanıma. hiç bişe duymamışım. sabah 7de kalkıp tekrar aynı yola gitti.
şimdi benim eşim yapsa aynısını gerçekten şüphelenirim, ama siz daha yeni evlisinz ve birbirinizi tanıma sürecindesiniz.
her erkeğin karakteri aynı değildir.ilk defa böyle bişey yaşıyorsunuz muhtemelen. belki uyandırmak istemedi normal, ama o abinin eşi de uyanacaktı sonuçta, anahtarı varmıymış onun?
yine de o kadınla bi görüşseniz iyi olurdu içiniz rahatlardı.
zaten yapacak olan adam bu kadar bariz öğrenebileceğiniz şekilde bir hata yapmaz.
o yüzden eşinize güvenmeniz gerek.

bana da bir tuhaf gelirdi açıkcası, eşim böyle bişey yapsa.
Eşim bir sefer gece 4te eve geldi, gece mesaiye kalacaktı, ve çalıştığı yer 1 saat uzaklıktaydı. 3te çıkıp 4 te gelmiş. Anahtarıyla açmış gelmiş yatmış yanıma. Hiç bişe duymamışım. Sabah 7de kalkıp tekrar aynı yola gitti.
şimdi benim eşim yapsa aynısını gerçekten şüphelenirim, ama siz daha yeni evlisinz ve birbirinizi tanıma sürecindesiniz.
Her erkeğin karakteri aynı değildir.ilk defa böyle bişey yaşıyorsunuz muhtemelen. Belki uyandırmak istemedi normal, ama o abinin eşi de uyanacaktı sonuçta, anahtarı varmıymış onun?
Yine de o kadınla bi görüşseniz iyi olurdu içiniz rahatlardı.
Zaten yapacak olan adam bu kadar bariz öğrenebileceğiniz şekilde bir hata yapmaz.
O yüzden eşinize güvenmeniz gerek.

öyle canım bir gariplik var ama güvenimde var tuhafta olsa bağırıp çağırmaıyorum kendisine ama bu konualrdada çok mu pasifim çokmu serbest bırkaıyorum diyede düşünüyorum..

öyle canım bir gariplik var ama güvenimde var tuhafta olsa bağırıp çağırmaıyorum kendisine ama bu konualrdada çok mu pasifim çokmu serbest bırkaıyorum diyede düşünüyorum..

lütfen xin eşiyle de görüsün benm içime pek sinmedi peki arabanın anahtarını nasıl unutmamıs da evin anahtarını unutmus bilmiyorm ama tuhaf bu durum.ve celişkili konusuyo eşiniz.

ben mi safım?bana çok normal geldi. 3.5da adama bi uyku batırırsa 5dklık yola bile üşenir valla boş bulduğu yere kıvrılır. 2dk dinleneyim kalkarım demişse bile uyuyakalabilir...

yok canım ne eşimin nede benim öyle kıskançlık durumalrımız yoktur ikimizde gayet serbest bırkaırız isteğimiz yere gider istediğimiz şeyi yapabiliriz ama kadınlık hissimidir nedir bunda bir şey seziyorum flört dönemindede böyle hisettiğimde hep altından birşeyler çıktı araştırma yapayım derken hastanaden başka kimseyi tanımıyorum bu konu böyle kapanıp gider yoksa benim asıl kafama takılan gerçekten gece 2,30da eve gelip o abiyi eve bırkıp geri döndümü sonuçta o abide aynı sitede oturuyoruz onu öğrenmem lazım...

canım zaten nedeni var adam eve kadar gelio komsunu bırakıo teftişten sonra tekrar yatmaya hastaneye dönüyor ... bi gariplik yok mu sence

kadınlık hissi derseniz anlarım. Sezgiler yanıltmaz genelde. Gece bırakıp dönmesi de mantıklı değil.
Ama komşuya sormak bana mantıklı gelmiyor. Yarın neler olacağı bilmez. Aleyhinize dönebilir. Eşiniz bu araştırmanızı duyarsa rahatsız olabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.
Komşunuz gerçekten de eşi 2,30 da eve geldiyse siz komşunuza karşı aldatılan kadın durumuna düşebilirsiniz.
Bunun için sessiz kalmanızı önerebiliyorum size. Sessizce izlemek. Mutlaka açık verecektir biryerde.
Eğer ortada birşey varsa, yani şüphelerinizde haklıysanız, bu araştırmalarınızdan sonra daha dikkatli olacaktır.
Eğer ortada birşey yoksa da boşu boşuna ortalığı karıştırmamış olacaksınız.

Evet, bir takım tuhaflıklar var. Siz henüz 4 aylık evlisiniz. Benim eşimin işi de bazı geceler sabaha karşı biterdi. Ama benim bir huyum vardır eşim eve girmeden uyuyamam ben. Girene kadar da defalarca ararım. Canım neredesin? Canım bitmedi mi daha? Oda bilir eve girmeden uyumayacağımı. O yüzden elinden geldiğince çabuk bitirir işini. Hatta 6 aylık hamileydim. İşinin sabaha karşı biteceğini söyleyip,iş çıkışı annemlere geçmemi istedi. Öyle yaptım bende. Annem çıldırıyor kızım sen uyusana karnında bebeğinle birde sabah kalkıp işe gideceksin yok dedim anne. Uyuyamam ben. Eşim saat 4 ü geçiyordu aradı işim bitti diye. Dedim hayatım sen istersen eve geç direk arabada yok yürüme boşu boşuna.Uyu,dinlen. Nasılsa ben 8 gibi çıkacağım. Olmaz dedi. Ben geliyorum seni almaya.Elele tutuşur gideriz evimize.Annem delirdi delirdi. Böyle iş mi olur. Siz deli misiniz? Yatın burada uyuyun. Başınıza bir iş gelecek. Ama yok biz gittik evimize. Eşim dedi ki sen ben eve girmeden gözlerini kırpmazken ben nasıl seni anneden bırakayım da evimizde huzurlu uyuyayım...
Yani, ben sizin yerinizde olsam uyumaz beklerdim. Yada çok uykum varsa telimi yarım saatte bir kurar kalkar arardım. Sen gelmeden uyuyamıyorum ben diye. Ama yinede çok üzerine gitmeyin eşinizin. Tuhaf gerçekten eve kadar gelip geri dönmesi. Netice itibari ile uyansanızda tekrar geri yatıp uyuyabilirdiniz. Ayrıca eşinizde hem sizi evde tek başınıza bırakmamış hem de hastane gibi bir yerde üzerinde iş kıyafetleri ile uyumak yerine yatağında pijamalarıyla rahat rahat uyumuş olurdu. Ama düşünemedi belki de. Siz ipin ucunu sağlam tutun ama sıktığınızı da fazla belli etmeyin derim ben. Bu hayatta hiç birşey gizli kalmaz er yada geç birşey varsa çıkacaktır zaten.

Back
X