- Konu Sahibi karatalihim
2. Üyelik alan konu sahibi arkadaş nerde ya ?
Ben anlamadım yeni üyeyim demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Üyelik alan konu sahibi arkadaş nerde ya ?
çok kötü olmuş bu ne böle resmen sabrını taşırmış eşinin,tamam yaşça büyük saygı sonsuz olur ama bardağı taşırana kadar.yalnız ben daha öncede böle bişey okudum siz 2.üyelikmi aldınız.?
evet bencede aynı konu yemekte çocuğunuza bağırması tesadüf olamaz heralde
Ben anlamadım yeni üyeyim demişti
Bukadar tesadüf olamaz herhalde aynı açıklamalar aynı olay kendi bi girip konusuna bakıp yorumları cevaplasa iyiydi :)
Evet bencede eski konuyuda okudum zaten tıpatıp aynı, cevap niye verimiyor ki çalışıyordur cvp vermeye zamanı olmamıştır
arkadaşlar ben aynı kişi değilim gerçekten eski konumu bilenler bilir diye başlardım cümleye ve herkesin yorum yapması daha kolay olurdu ben hiçbirinizi tanımıyorum ki sizden mi çekineceğim benim derdim başımdan aşkın hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben de ANNEMLE BABAMI HATALI BULUYORUM AMA annemler hala eşimi suçluyorlar biz misafiriz çok ayıp etti diyorlar falan filan arada kalmak kadar ok kötü bişey yok Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin düşmanımı bile o kadar kötüyüm ki ölmek istiyorum yemin ederim
arkadaşlar ben aynı kişi değilim gerçekten eski konumu bilenler bilir diye başlardım cümleye ve herkesin yorum yapması daha kolay olurdu ben hiçbirinizi tanımıyorum ki sizden mi çekineceğim benim derdim başımdan aşkın hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben de ANNEMLE BABAMI HATALI BULUYORUM AMA annemler hala eşimi suçluyorlar biz misafiriz çok ayıp etti diyorlar falan filan arada kalmak kadar ok kötü bişey yok Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin düşmanımı bile o kadar kötüyüm ki ölmek istiyorum yemin ederim
2 tane çocuğum var annemle babam hem kışın bizde kalmak hem de çocuklara bakmak için gelmişlerdi bu arada ben çalışıyorum.Babam bizim evdeki internette uygunsuz sitelere girmiş eşim de onu tesadüfen görmüş.sık kullanılanlar bölümünden.eşim bana söyledi ben de yanlışlıkla falan girmiştir dedim.ertesi günü bekledik.baktık yine girilmiş.Neyse eşim bişey demedi.ama yasaklı sitelere girilmesin diye biraz uğraştı.Babam anlamış herhalde bizim farkettiğimizi.Anneme söyledim ben de..o da babamı uyardı bir daha bilgisayara oturmadı.1 hafta falan sonra biz eşimle dışarı çıkmıştık.Annemle babam tartışmışlar babam bilgisayarı kırmış sinirlenince.Biz de gelinde gördük.eşim yine bişey demedi.ev borcu ödüyoruz .hiç alacak durumda olmamıza rağmen 15 gün sonra falan yeni bilgisayar aldık.Çünkü kızım oyun falan oynuyor ingilizce çalışıyor.Neyse babam da anladı hatasını .bu olay unutuldu.Ama babam bu sefer bilgi-ayar küçük çocuğuma bağırdı sofrada çocuk da ağlamaya başladı.önceden de bağırmıştı ama çocuk ağlamayınca biz de sesimizi çıkartmamıştık.bu sefer eşim babama bişey demedi ama kızdığını belli etti .ben kucağından çocuğu almak istedim vermedi ..Babamda sofradan kalktı .annemde arkasından kalktı.Ertesi gün babam dışarda yemek yemiş eşimle aynı sofraya oturmazmış.Eşimde bu sefer çok sinirlendi ve tabakları yere fırlatmaya başladı sinir krizi geçirdi adeta.babamla annem geldi gürültüye.ne oluyor diye..Babam hemen polis çağırmaya kalkıştı eşimde bunu duyunca bu evden gidin dedi... babam da ev senin mi dedi ve kavga ettiler.
kırmızılardan biri bu durumu çözebilir bukadar tesadüf olurmu yahuu :26:![]()