Eşimin yaptığı ..

karatalihim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
11
0
0
Hatay
merhabalar ben yeni üye oldum ..
sizin eşiniz anne ve babanızı evinden kovsa nasıl tepki verirdiniz ve boşanır mıydınız

merhabalar ben yeni üye oldum ..
sizin eşiniz anne ve babanızı evinden kovsa nasıl tepki verirdiniz ve boşanır mıydınız

hazmedilecek bir şey değil,fakat boşanmak zor ciddi bir karar.

eşinizle diğer münasebetleriniz önemli..

çocuğunuz varmı mesela?

yahut ayaklarınızın üzerinde duracak gücünüz?

neden kovdu onu da açıklayabilirmisiniz? (elbette hiç bir sebep haklı çıkarmaz ama)

hazmedilecek bir şey değil,fakat boşanmak zor ciddi bir karar.

eşinizle diğer münasebetleriniz önemli..

çocuğunuz varmı mesela?

yahut ayaklarınızın üzerinde duracak gücünüz?

neden kovdu onu da açıklayabilirmisiniz? (elbette hiç bir sebep haklı çıkarmaz ama)

2 tane çocuğum var annemle babam hem kışın bizde kalmak hem de çocuklara bakmak için gelmişlerdi bu arada ben çalışıyorum.Babam bizim evdeki internette uygunsuz sitelere girmiş eşim de onu tesadüfen görmüş.sık kullanılanlar bölümünden.eşim bana söyledi ben de yanlışlıkla falan girmiştir dedim.ertesi günü bekledik.baktık yine girilmiş.Neyse eşim bişey demedi.ama yasaklı sitelere girilmesin diye biraz uğraştı.Babam anlamış herhalde bizim farkettiğimizi.Anneme söyledim ben de..o da babamı uyardı bir daha bilgisayara oturmadı.1 hafta falan sonra biz eşimle dışarı çıkmıştık.Annemle babam tartışmışlar babam bilgisayarı kırmış sinirlenince.Biz de gelinde gördük.eşim yine bişey demedi.ev borcu ödüyoruz .hiç alacak durumda olmamıza rağmen 15 gün sonra falan yeni bilgisayar aldık.Çünkü kızım oyun falan oynuyor ingilizce çalışıyor.Neyse babam da anladı hatasını .bu olay unutuldu.Ama babam bu sefer bilgi-ayar küçük çocuğuma bağırdı sofrada çocuk da ağlamaya başladı.önceden de bağırmıştı ama çocuk ağlamayınca biz de sesimizi çıkartmamıştık.bu sefer eşim babama bişey demedi ama kızdığını belli etti .ben kucağından çocuğu almak istedim vermedi ..Babamda sofradan kalktı .annemde arkasından kalktı.Ertesi gün babam dışarda yemek yemiş eşimle aynı sofraya oturmazmış.Eşimde bu sefer çok sinirlendi ve tabakları yere fırlatmaya başladı sinir krizi geçirdi adeta.babamla annem geldi gürültüye.ne oluyor diye..Babam hemen polis çağırmaya kalkıştı eşimde bunu duyunca bu evden gidin dedi... babam da ev senin mi dedi ve kavga ettiler.

ee gittiler mi peki evinizden?

Normal de annemi babamı kimse kovamaz diye yazacaktım ama açıklamalarınızı okuyunca sanırım eşiniz haklı. Babanız evinizin huzurunu kaçırıyor.

çok kötü olmuş bu ne böle resmen sabrını taşırmış eşinin,tamam yaşça büyük saygı sonsuz olur ama bardağı taşırana kadar.yalnız ben daha öncede böle bişey okudum siz 2.üyelikmi aldınız.?

Son düzenleme:
Eşinin sabrını fazla zorlamışsın canım. Düşünsene tüm bunları kayınpederin yapsa nekadar sinirlenirdin. Ev ev üstüne olmaz . Kimsenin de çocuğuna bağırmaya hakkı yok.Kendi yiliğin için düzgün ir kadın bul Allah korkus olan .O baksın çocuklarına. Havalar sıcak olunca birkaç saat temiz havada oynatır başında bekler. Biraz evde bilgisayar , çizgifilm , oyalanırlar. O da iyi değil ama ...Çalışan annenin hali işte yapacak birşeyimiz yok.

valla kovma kısmına katılamam ama eşiniz kızmakta haklı.
neticede kendi annesi babası değil ve bir yere kadar dayanır

biz nasıl kayınvalideye dayanamıyorsak aynı hesap aslında

Geçenlerde başka bir üye aynı sizin konunuzu anlattı, son kovma olayı dışında tıpatıp aynı. Siz o üye misiniz? 2. üyelik yasak.

Önceden de böyle bir konu hatırlıyorum, konu sahibinin babası izlediği diziyi duyamadı diye konu sahibinin çocuğuna bağırıyor sofrada ve eşi de çok sinirlenmesine rağmen saygısından susuyordu. O zaman "eşiniz çok sabırlıymış evden kovmamış iyi ki ikisini de" demiştim. Eşinizin tepkisi anlaşılır yani kısaca, hoş bir durum değil belki yaşananlar ama olayları bu noktaya getiren babanızın pervasızlığı bence, eşiniz değil kesinlikle. Böyle bir olay yüzünden boşanmayı düşünüyorsanız çok büyük haksızlık ediyorsunuzdur eşinize.

2 tane çocuğum var annemle babam hem kışın bizde kalmak hem de çocuklara bakmak için gelmişlerdi bu arada ben çalışıyorum.Babam bizim evdeki internette uygunsuz sitelere girmiş eşim de onu tesadüfen görmüş.sık kullanılanlar bölümünden.eşim bana söyledi ben de yanlışlıkla falan girmiştir dedim.ertesi günü bekledik.baktık yine girilmiş.Neyse eşim bişey demedi.ama yasaklı sitelere girilmesin diye biraz uğraştı.Babam anlamış herhalde bizim farkettiğimizi.Anneme söyledim ben de..o da babamı uyardı bir daha bilgisayara oturmadı.1 hafta falan sonra biz eşimle dışarı çıkmıştık.Annemle babam tartışmışlar babam bilgisayarı kırmış sinirlenince.Biz de gelinde gördük.eşim yine bişey demedi.ev borcu ödüyoruz .hiç alacak durumda olmamıza rağmen 15 gün sonra falan yeni bilgisayar aldık.Çünkü kızım oyun falan oynuyor ingilizce çalışıyor.Neyse babam da anladı hatasını .bu olay unutuldu.Ama babam bu sefer bilgi-ayar küçük çocuğuma bağırdı sofrada çocuk da ağlamaya başladı.önceden de bağırmıştı ama çocuk ağlamayınca biz de sesimizi çıkartmamıştık.bu sefer eşim babama bişey demedi ama kızdığını belli etti .ben kucağından çocuğu almak istedim vermedi ..Babamda sofradan kalktı .annemde arkasından kalktı.Ertesi gün babam dışarda yemek yemiş eşimle aynı sofraya oturmazmış.Eşimde bu sefer çok sinirlendi ve tabakları yere fırlatmaya başladı sinir krizi geçirdi adeta.babamla annem geldi gürültüye.ne oluyor diye..Babam hemen polis çağırmaya kalkıştı eşimde bunu duyunca bu evden gidin dedi... babam da ev senin mi dedi ve kavga ettiler.

Canim sen daha once buraya konu acmismiydin.Babam esimin yaninda cocuguma bagirdi diye konunuz benziyor birbirine.Diger konundada konu sahibinin anne ve babasi. Hem kis donemini gecirmek hemde cocuklara bakmak icin gelmisti.Yemek yerken cocuga bagirdi diye diger konuda konu sahibinin esi kizdigini belli etmis ama cocugu birakmamis kucagindan konular birbirine cok benziyor.

Soruna gelince esin hakli ama kovmak yerine daha farkli bahaneler uretebilirdi.

bence,kusura bakma ama baban çok hatalı,kendi evi değil,misafir,kızının evı ve o evde herşeyden önemlisi bir çocuk var,uygunusuz sitelere giriyor,,
sonuçta çocuğuna bağırıyor,bilgisayarı kırıyor,ne hakla derler adama
kocan da sabır taşı değil yani tepkı vermek zorunda,ha tamam tabak bardak kırması değil kastettiğim ama dolmuş dolmuş ve patlamış sonunda...
babanın evi olabilir ama içinde yaşayan sizsiniz ve siz bir ailesiniz
biraz sinirler yatışınca konuşulup tatlıya bağlanmalı,ama herke hareketlerine biraz çeki düzen de vermeli..

konu sahibi de cevap vermiyor yalnız..

bence bunu önleyebilirdiniz yani eşinizin kovmasına kadar gelmeyip önleminizi alabalirdiniz annenizle babanızla konuşarak.gelin ne derse suç oluyor ya damat da ne derse suç olur.bunlar yaşanırken siz nerdeydiniz kuzum?

Baba babadır ama kusuruma bakma lütfen senin babanın biraz aşırı hareketleri olmuş.
Yanlışları:
1. Anladığınız halde o sitelere girmesi ısrarla.
2. Bilgisayarı kırması. Nasıl öfke kontrolü yapmamış?
3. Dışarda yemek yemesi.. madem bu kadar dayanılmaz buluyor her şeyi neden geliyor sana. Kendi evinde kalabilir.
Bunları yargılamak haddime değil konu baban olunca ama insanı gerer gerçekten..polis çağırması olayı farklı yere taşımış.
Belli eşin çok sinirlenmiş.
Olay nasıl düzelir onu düşünmek lazım şimdi.

Valla eşiniz iyi dayanmış.. Gerekli anlayışı ve sabrı göstermiş.. eşyaları kırmak,hele hele çocuğa bağırmak ne demek ya!! eşiniz olmasa çocuğunuzu döver babanız... :ssz:

hem sızde kalıp hem huzurnuzu bozup esyanızada zarar verıyor evladınıza da bagırıyorbırde dsarda yemekyıyor..kusura bakmayın sızın kocanızın gonlunu alıp aılenızede mesafe koymanız gerek..

Back
X