Eşimin yaptıkları...

blue_ice

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
6
6
36
K.K.T.C.
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..

Buyuk kiz dediginiz 4.5 yasinda bebk o ya onumu dovuyordu ya gidin sikayet edin cocuklariniz icin katlandiginizi yazmissiniz da o yavrucaklarin psikolojisi daha kotu olucak

Ne demek çocuğunu dövmek ya elleri kırılsın.
Bırak ilgisizliğini filan seni ben çocuğunu dövüyormuş daha ne olsun, kalk silkelen kendine gel

Zor çok zor ne diyeceğimide bilemedim ama birak ilgide göstermesin sizede zararı olmasın ne şamın şekeri nede arabın yüzü emek geldi içimden siz evlatlariniza sarılın rabbim yardım etsin bol bol dua edin belki ıslah olur

Vahşet sen Napıyorsunuz canım evlatlarım için katlanıyorum diyorsun ama yazık değil mi daha çok dövsün diye mi bekliyorsun çocuklarını ileride niye bırakmadın o adamı diye sorarlarsa ne diyeceksin boşanmayı sadece kendin için değil evlatlarının canı için düşün lütfen

Allah yardımcın olsun arkadaşım kızların için dik dur kadın sığınma evlerine gidebilirsin hem iş hem kreş olanağı sağlıyorlar bildiğim kadarıyla bu şekilde nasıl evlilik yürütülür aklım almıyor, elleri kırılasıca, ya hep ya hiç ya çekip gideceksin ya kalacaksın ama bu şekilde o yavrular sağlıklı bi yuvada büyüyeceklerini sanmıyorum arkadaşım kendine gel düşün taşın harakete geç

Kendinize olan herşeyi sineye çekersiniz, anlarım (gerçi anlamam pek de saygı duyarım) ama evladınıza zarar veren birisine bir saniye nasıl katlanabiliyorsunuz? Çocuğunu dövecek bunu yüzünü morartacak kadar yapan birisinin yarın öbür gün delirip çıkarıp silahını öldürmeyeceği ne belli?? Bir kadın sığınma evine başvurun. O çocukların hayatı kurtulsun.

Ve konu sahibi ilgisizlikten ve diğer şeylerinden bahsetmiş, bundan daha kötü ne olabilir
Evet o yüzden yanlış anladığımı umuyorum.
Çünkü ÇOCUKLARIM İÇİN KATLANIYORUM diyor. Ya hasta çocuğun suratını morartacak kadar hasta ruhlu bi adama...
Off susuyorum. Kınamıyorum ve susuyorum

Yaaa kymam o yavruya ben sizin içinde çok üzüldüm hiç vakit kaybetmeyin işe girebiliyorsanız girin boşanırsanız çocuklarına bakmak zorunda her türlü şekilde. Gidin sığınma evine oraya sığının çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun çocuklarınızıda kendinizde düşünün kıymayın

O evden çocuklarımı alırım anamın babamın yanında çalışırım canımı dişime takıp onları kimseye muhtaç etmem ama öleceğimi bilsem o adama çocuklarımı dövdürtmem Allah belasını versin ya versin.. Yazık ya o çocuklara yazık gidin o evden gidin..! O yavrulara bunu yapmaya hakkınız yok

İsmini cismini bilsem ihbar ederdim kocanı.

Yazık size.. Allah yardımcınız olsun ama ondan önce kızlarınıza siz yardımcı olun. Tamam anladım memlekette kadınlar dövülüyor kimsenin umrunda değil ama 4.5 yaşındaki bebeğe vurup yüzünü morartan babası da olsa caninin tekidir.

Çocuklarım için katlanıyorum diyorsunuz ama o evde kalmak çocuklarınıza kötülük olur. 4buçuk yaşındaki çocuğu döven adamla nasıl hala aynı çatı altındasınız? Gidecek yeriniz olsa, hemen kadın sığınma evine gidin

Allah yar ve yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…