Eşimin yaptıkları...

Bu asker milletinin çoğu komutanları tarafından ezildikçe karısını döver, dışarda kedi evde aslan derdi babam, işi gereği onlarla çok haşır neşirdi bir ara. Kendine acımıyosan cocuklarına acı.evladım için katlanıyorum ne demek, onları da dövüyormuş bu adam

Çocuklarına çok ilgili demişsin onlar için katlanıyorum demişsin. Kendini kandırma adam onları da dövüyor. Küçücük bebek nasıl dayandı koskoca herifin darbelerine allah bilir. Bugün dayan mış ama yarın dayanamazsa o zaman iş işten geçmiş olur. Sen annesin ya önceliğin çocuklarının can güvenliği. Gidecek yerim yok falan deme cesur ol. Benim arkadaşım biri engelli iki küçük çocuğuyla tek başına kirada yaşıyor. Engelli çocuğundan ötürü düzenli işe de giremiyor. Yardımlar alıyor devletten merdiven silmeye gidiyor ama kendini ve çocuklarını ezdirmiyor. Ne anne ne baba nede bi yakını var üstelik

Evlatların için katlanmak olmuyor ki bunun adı.Evladın dayak yesin diye duruyor gibisin.Hadi karı koca sizin psikolojiniz bozulmuştur karşılıklı ama yazık bu çocuklara.Nasıl dayanıyorsun.Bir çare bulunmalı yoksa ilerde kızlarında senin duruma düşer içine kapanık olurlar Allah korusun.Karacı mı eşin bu arada ?

valla üzüldüm kardeşim ya ALLAH yardımcın olsun bu dünyada olmasa da diğer dünyada çeker eşin cezasını

Ya hayvan küçücük bebeği dövüyor senin derdin hala yatakta yanasmadi
sizin gibi anne olmaz olsun
al çocukları git polise git sığınma evine ana yok yemez bir taraflariniz
Lanet olsun sizin gibi kadınlara
daha da çocuğunuz olmasın inşallah
Bak hanımefendi yarın adam isteyken topla isteyken topla eşyaları al çocukları git o evden bundan daha kötü ne yasayabilirsin ki babanız felcliyse de felçli ne olacak siz calisirsiniz hem onlara da Yardımınız olur

nasıl yapılacak bırsey yok kadın sıgınma evlerıne basvursan valla darlandırdın bızı burda cocuklara cok uzuldum.Aslında elınızden alınması lazım ıkınızde bencılsınız.

Kusura bakmayın ama psikolojiniz hiç normal değil bence. Çocuklarınızı allahın mucizesi görüp şükürler ediyorsunuz da bu mu mucize?? O zavalli çocuklar sizin gibi ebeveynlerin elinde dünyanın en şanssız çocukları göründü gözüme şahsen! Hasta çocuğunuzun dayak yemesine nasıl göz yumabiliyorsunuz? Polise gitmek de mi gelmiyor elinizden? Hadi fiziksel şiddet olmasaydı yine de kimseyle iletişim kurmayan, çalışmanıza izin vermeyen size afedersiniz insan muamelesi bile yapmayan sorunlu bir adamdan 2 çocuk doğurmayi marifet gibi yazmışsınız.. marifet çocuğu doğurmak değil, doğurduğunuz çocuğa sağlıklı ve huzurlu bir yuva sunmak. Siz o çocuklar korkudan ağlarken; neyse şükürler olsun doğdular, ya çocuksuz kalsaydım filan diye mi şükrediyorsunuz? Ne berbat bir mantık bu ya? Belli ki eşinizde vicdan yok, sizde var mı? Mevcut halinize şükretmekten yada çocuklariniza acıyıp gözyaşı dokmekten başka bir eyleminiz var mı? Belki ağır seyler yazıyorum ama kendinize gelin, sesinizi çıkarın!! Allah madem o melekleri size bahşetmiş, emanete sahip çıkın ezdirmeyin.

Allah yar ve yardımcınız olsun diyoruz da Allah akıl vermiş kullanmayı bileceksin ya valla bu konuya ikinci yorumum yemin ederim o dövülmekten yüzü gözü morarmış çocuğu düşündükçe kendi yavrum aklıma geliyo da burnumun direkleri sızlıyo be.. İnsafsızlık bu..! Benim yavrum minik tosbağam azcık kabız oldu da ağladı kan yaş oldu gözleri sardım sarmaladım omzumda o uyudu ben nefesini dinledim azcık canı acıdı diye içim yandı bu nasıl vicdandır ki o yavruyu morartana kadar dövdün be vicdansız..! Kocanızı mahmekemeye verin ne duruyorsunuz o evde.. Yaşadığınız şeyler kolay değil evet ama o çocukların yaşadıkları sizin yaşadıklarınızdan kat ve kat ağır.. İnanın çekip almak istediim o çocukları ssizin elinizden de.. Sosyal hizmetler bilse sizin elinizden çocuklarınızı alır.. Keşke yakınımda bşr yerde şahit olsaydım da şikayet edebilseydim sizi de eşinizi de.. Bakamıyorsanız sorumluluk alamıyorsanız o çocuk o dayağı yedikten sonra da o evde yaşamaya devam edebiliyorsanız siz de de bir tuhaflık var.. Kusura bakmasın kimse.. Evladımı babası bile olsa o şekilde öldüresiye dövemez.. Kırarım yakarım o elleri Allah şahidim olsun..

Neye katlanıyorsun sen be? Bi bunu düşün
Çocukların içinmiş, hayvan onuda dövüyomus suratında morluk ne yaaa daha yası kaç o çocuğun
Allah im yardım etsin inş. Oğluma süte kalktım yemin ederim yanımda olsa ben parçalarım o iti
Önce komutanına şikayet et cogu bi ayar veriyo olmadı polise git çocukların icin yap bunu yaa hiçbirşeye mecbur değilsin sadece cesaret lazım

Ek olarak: burda keşke bazı konuları polisler görsede suç duyurusu kabul edilse,sadece bu duruma bunu diyesim geldi

Yüzünü morartacak kadar el kadar bebeği dövüyor ve sen hala o adamın yanında mi duruyorsun. Şikayet etsene gidip. Nasıl dayandın o yavruyu öyle görüp. Gece gece kanım dondu

Canim aglayarak okudum icinde bulundugun durumu.kiyamam o kuzucuklarina nasil dover agzi yuzu morarana kadar.Allah onu bildigi gibi etsin.senin ve sabi kuzularin icin dua edicem.Allah yar ve yardimciniz olsun.

Arkadaş kıbrıslı sanırım. Profilinde öyle yazıyor. Orada nasıl oluyor bu işler bilgin var mı?
Ben soyliyim canim. Eğer kibrisliysa ve kibrista başına bunlar geldiyse polise gitmesi halinde polis baristirmaya falan çalışmaz hemen içeri atar ve daha gün yüzü göstermez. Mahkemeler kadından yanadır. Bosanma durumunda dulluk maaşı bağlanır. bu maas da geçimini sağlayacak düzeydedir. su faturası falan ödemez. Ayrıca eşi askermis is yerine bildirmesi halinde sağlam bir ayar cekerler.kibrista yasalar kadından yanadır.

Aynısını düşündüm.pislik herif el kadar hasta bebeyi morartana kadar dövüyor kadın benden uzak dursun yanasmasin, yere batsın ilgisi diycegene yatakta yanaşmıyor diyor .

Son düzenleme:
Beddua etmem asla ama kendimi tutamadim o kocan olacak insan o minik yavruyu nasil döver ALLAHA havale ediyorum o kendini bilmezi
ALLAHIM senin ve yavrularinin yardimcisi olsun iNŞALLAH

Son düzenleme:
Sen nasıl annesin diyesim geldi. Demeyeceğim.
Kalk git darp raporu al. Hadi seni dövüyormuş da o bebeye nasıl kiyar nasıl.!!!
Kendin için o ve o sabi için git darp raporu al. Bu birrr
Ikincisi boşanma davası aç ve barodan avukat talep et. Darp raporların da olmuş olacak elinde zaten.
O arada ailende kalirsin. Bari avukatları dişli olur . Tazminat davası aç. Hem üçünüz için nafaka alırsın hem de en azından yüksek ihtimal tazminat alırsın.
Ayrıca uzaklaştırma kararı iste.
Senin vicdanın nasıl razı oluyor yavrunun dovulmesine. Içim burda nasıl parça parça oldu biliyor musun sen. O çocuğu dovecegine beni dovseydi dedim. Allah kahretsin ağlıyorum yaaa. Nasıl canı acimıştır kuzumun.
Git.. GIT Ve BIR ŞEYLER YAP.
Bırak bahanelerin arkasına sığınmayi.
Rabbim sen bu çocukları böyle babanın elinden kurtar.

guzel kardesim bu herifin rutbesi ne?
bosanmayi neden dusunmuyorsun?
en azindan bu siddeti durdurmayi dene..
gidip boluk komutanima sikayet etsen yada bi sekilde komutanin kulagina gitse rezil rusva edilir, yer paparayi, siciline isleriz derlerse gor bak nasil kuzu oluyor rezil.. en azindan babamin calistigi butun gorev yerlerinde bu durum asagi yukari böyle cozuluyordu.
ben bunu yapamam yada yapmazlar dersen bosan, bu delinin elinde kalir o yavrucaklar.
el kadar cocugun yuzunu morartacak kadar ne kini ne ofkesi varmis manyak.
agiz dolusu beddua edesim geldi de iki cocugun var bu adamdan, Allah hidayet merhamet versin ne diyim.

Elleri kurusun pislik yaratik. O yavruyu morartan elleri kurusun! Cocuklara cinsel istismar yapanin, cocuklari dovenin, cocuklara iskence yapanin, cocuklari hirpalayanlarin hepsinin koku kurusun insallah!
Nasil annesin? Bu ne acizlik? minicik kuzu dayak yiyor ve sen anne olarak nasil buna katlaniyorsun? Ya Allah askina cik git o evi terket. Kadin siginma evine git. Yazik gunah ne olur o yavru bir daha dayak yemesin! Ah orada olsam o yavruyu ben alirdim o evden.

Çocuğunun dayak yemesine müsaade eden anneleri affedemiyorum kusura bakmayın. Kendi annem dahil. Bir gün çocuklarınız da size karşı böyle düşünecek mi?
İlla boşanınca anne babanızın yanına gitmeniz gerekmiyor. Kadın sığınma evleri var, gizlice iş bulup bulunca kaçıp gidebilirsiniz. Daha açarsınız mahkeme zaten nafaka verir. Her şeyin çaresi bulunur isteyince.

evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverd
İlgili ama dövüyor nasıl oluyor?

yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten
Bu kadar b*ktan bi evliliğin ve kocan varken bunu düşünmene inanamadım. Cidden hergün yaklaşıyor diyelim miden kaldıracak mı böyle bir adamı? Dert ettiğin şeye bak. Böyle bi adam sana yaklaşmıyor diye sevinmen gerekir insanın midesi almaz çünkü yaa el kadar bebeği döven adama karşı hala cinsel istek duyman pesss...
Adam yaklaşsın bir iki tane daha doğur, çocuk ziyanlığı bu... O çocukları devletin alması gerekir.
Boşanıp çalışmaya ne dersin? Baban felçli olabilir ne alakası var baban mı bakacaktı? Sen çalışıp bakacaksın. Ben iş bulamıyorum diyene de inanmıyorum insanlar iş beğenmiyorlar her mağaza eleman arıyor her lokanta çaycı bulaşıkçı arıyor. Karnın doyacak diye niye çocuklarının hayatını mahvediyorsun?

Adam deli resmen. Yarın cinnet anında sizi öldürmeyeceğinin garantisi var mı?
Çevrenizi bilemiyoruz ama bir an önce kurtulmak için çözüm düşünün yani kimlerden yardım isteyebilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…