Bu asker milletinin çoğu komutanları tarafından ezildikçe karısını döver, dışarda kedi evde aslan derdi babam, işi gereği onlarla çok haşır neşirdi bir ara. Kendine acımıyosan cocuklarına acı.evladım için katlanıyorum ne demek, onları da dövüyormuş bu adamHerkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..
valla üzüldüm kardeşim ya ALLAH yardımcın olsun bu dünyada olmasa da diğer dünyada çeker eşin cezasınıHerkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..
Kusura bakmayın ama psikolojiniz hiç normal değil bence. Çocuklarınızı allahın mucizesi görüp şükürler ediyorsunuz da bu mu mucize?? O zavalli çocuklar sizin gibi ebeveynlerin elinde dünyanın en şanssız çocukları göründü gözüme şahsen! Hasta çocuğunuzun dayak yemesine nasıl göz yumabiliyorsunuz? Polise gitmek de mi gelmiyor elinizden? Hadi fiziksel şiddet olmasaydı yine de kimseyle iletişim kurmayan, çalışmanıza izin vermeyen size afedersiniz insan muamelesi bile yapmayan sorunlu bir adamdan 2 çocuk doğurmayi marifet gibi yazmışsınız.. marifet çocuğu doğurmak değil, doğurduğunuz çocuğa sağlıklı ve huzurlu bir yuva sunmak. Siz o çocuklar korkudan ağlarken; neyse şükürler olsun doğdular, ya çocuksuz kalsaydım filan diye mi şükrediyorsunuz? Ne berbat bir mantık bu ya? Belli ki eşinizde vicdan yok, sizde var mı? Mevcut halinize şükretmekten yada çocuklariniza acıyıp gözyaşı dokmekten başka bir eyleminiz var mı? Belki ağır seyler yazıyorum ama kendinize gelin, sesinizi çıkarın!! Allah madem o melekleri size bahşetmiş, emanete sahip çıkın ezdirmeyin.Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
Canim aglayarak okudum icinde bulundugun durumu.kiyamam o kuzucuklarina nasil dover agzi yuzu morarana kadar.Allah onu bildigi gibi etsin.senin ve sabi kuzularin icin dua edicem.Allah yar ve yardimciniz olsun.Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
Ben soyliyim canim. Eğer kibrisliysa ve kibrista başına bunlar geldiyse polise gitmesi halinde polis baristirmaya falan çalışmaz hemen içeri atar ve daha gün yüzü göstermez. Mahkemeler kadından yanadır. Bosanma durumunda dulluk maaşı bağlanır. bu maas da geçimini sağlayacak düzeydedir. su faturası falan ödemez. Ayrıca eşi askermis is yerine bildirmesi halinde sağlam bir ayar cekerler.kibrista yasalar kadından yanadır.Arkadaş kıbrıslı sanırım. Profilinde öyle yazıyor. Orada nasıl oluyor bu işler bilgin var mı?
Aynısını düşündüm.pislik herif el kadar hasta bebeyi morartana kadar dövüyor kadın benden uzak dursun yanasmasin, yere batsın ilgisi diycegene yatakta yanaşmıyor diyor .Ya hayvan küçücük bebeği dövüyor senin derdin hala yatakta yanasmadi
sizin gibi anne olmaz olsun
al çocukları git polise git sığınma evine ana yok yemez bir taraflariniz
Lanet olsun sizin gibi kadınlara
daha da çocuğunuz olmasın inşallah
Bak hanımefendi yarın adam isteyken topla isteyken topla eşyaları al çocukları git o evden bundan daha kötü ne yasayabilirsin ki babanız felcliyse de felçli ne olacak siz calisirsiniz hem onlara da Yardımınız olur
Çocuğunun dayak yemesine müsaade eden anneleri affedemiyorum kusura bakmayın. Kendi annem dahil. Bir gün çocuklarınız da size karşı böyle düşünecek mi?Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
İlgili ama dövüyor nasıl oluyor?evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverd
Bu kadar b*ktan bi evliliğin ve kocan varken bunu düşünmene inanamadım. Cidden hergün yaklaşıyor diyelim miden kaldıracak mı böyle bir adamı? Dert ettiğin şeye bak. Böyle bi adam sana yaklaşmıyor diye sevinmen gerekir insanın midesi almaz çünkü yaa el kadar bebeği döven adama karşı hala cinsel istek duyman pesss...yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?