Arkadaş kıbrıslı sanırım. Profilinde öyle yazıyor. Orada nasıl oluyor bu işler bilgin var mı?Valla sizin eşinizin tavırları beni bile korkuttu. Rütbesi çok yüksek degil sanırım, işyerinde eziliyor emir alıyor, gücü el kadar bebeğe yetiyor. Televizyonlarda hep duyuyoruz. Bunların eli silahlı. Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
Canım ilk olarak planlı davran. Para biriktir, olabildiğince tırtıkla. Yanlış anlama lütfen dediklerimibabanın durumu malum onlara da zarar verme ihtimali var. Bakıma muhtaç iseler, sosyal yardımlaşma vakfına gidip, yardım sağlamaya çalış. Eşine hissettirmeden onları bambaşka bir şehre taşıman lazım. Kadın derneklerinden yardım al para hususunda. Kaymakamlık aracılığıyla yardım başlayabilirsen, burda bile yardımcı olacak pek çok kişi çıkar.
Sonrasında kadın sığınma evine gideceksiniz. Ailenin izini kaybettirdikten sonra, çocuklarını da al ortadan kaybol. Kendi ailene bile yerini söylemezler. Güvenli. 183 ü de arayabilirsin.
Acı olacak ama darp raporu al sürekli. Polise başvurmasan bile kanıt olur. Evden ayrılmadan hemen önce de çocuklarını komşuya bırak. Kavga çıkar. Darp raporu alıp, hemen şikayetçi olursun. Evdeki para yapacak eşyaları da alır satarsın. Kaç paraysa kaç para. Sonra adli yardım ile dava açarsin. Para vermezsin. Allah yardımcın olsun.
Kıbrıs'ın hukuk sistemi ile bizimki aynı bile değil. Hiç bir bilgim Yok.Arkadaş kıbrıslı sanırım. Profilinde öyle yazıyor. Orada nasıl oluyor bu işler bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?