Eşimin yaptıkları...

Valla sizin eşinizin tavırları beni bile korkuttu. Rütbesi çok yüksek degil sanırım, işyerinde eziliyor emir alıyor, gücü el kadar bebeğe yetiyor. Televizyonlarda hep duyuyoruz. Bunların eli silahlı. Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.

Canım ilk olarak planlı davran. Para biriktir, olabildiğince tırtıkla. Yanlış anlama lütfen dediklerimi babanın durumu malum onlara da zarar verme ihtimali var. Bakıma muhtaç iseler, sosyal yardımlaşma vakfına gidip, yardım sağlamaya çalış. Eşine hissettirmeden onları bambaşka bir şehre taşıman lazım. Kadın derneklerinden yardım al para hususunda. Kaymakamlık aracılığıyla yardım başlayabilirsen, burda bile yardımcı olacak pek çok kişi çıkar.

Sonrasında kadın sığınma evine gideceksiniz. Ailenin izini kaybettirdikten sonra, çocuklarını da al ortadan kaybol. Kendi ailene bile yerini söylemezler. Güvenli. 183 ü de arayabilirsin.

Acı olacak ama darp raporu al sürekli. Polise başvurmasan bile kanıt olur. Evden ayrılmadan hemen önce de çocuklarını komşuya bırak. Kavga çıkar. Darp raporu alıp, hemen şikayetçi olursun. Evdeki para yapacak eşyaları da alır satarsın. Kaç paraysa kaç para. Sonra adli yardım ile dava açarsin. Para vermezsin. Allah yardımcın olsun.

Ankara barosunun Kardelen yardımlaşması var. Kızılay baro eğitim merkezinin üstünde. İstanbul barosunun da var. Kadın avukatlar sana yardımcı olurlar. Eğer yakınsan. Ya da nerdesin. Baroyu arayıp öğren.

elleri kırılasıca.. utanmaz, 4 yaşındaki çocuk daha bebek sayılır. gücü onamı yetiyormuş.
bu zulmu o size yapıyor, bari siz kendinize yapmayın allah aşkına
ailenizin durumu olmasın, babanız felçli olsun, çıkın gidin o evden, ilk zamanlar zor gelir ama çalışırsınız, bakarsınız çocuklarınıza. sinirden neyadım ben bile bilemedim ..............

Keşke gidip şikayet edip darp raporu alsaydınız en azından kızınız için bunu yapsaydınız. Hala geç kalmış değilsiniz, lütfen nolur cesur olun bulunduğunuz ildeki sosyal hizmet il müdürlüğüne gidin, anlatın detaylıca. Onlar hem hukuki hem psikolojik açıdan size destek olacaklardır. Bu terbiyesiz adama biri haddini bildirmeli artık!

Kadın nasıl sindirilmişse yazık , yaşadıklarının kötü olduğunun farkında ama çok çok feci olduğunun farkında değil. Arkadasım gece gece ben gerildim burda, o çocukların vebali sende, lütfen bir sığınma evine filan git, durma o adamla. Ne demek çocuklarım için katlanıyorum, senin seni ve çocuklarını döven bu adama ihtiyacın yok, lütfen yazıktır günahtır yapma bunu o çocuklara ve kendine.

Canım ya bu hayat böyle çekilir mi? Askeri ücret bir işe girersin nafaka davanı da aç nafakanı da al kızlarınla yaşarsın.

O kücücük hasta çocuga yuzunde morluklar olacak kadar vuruyor ve siz hala ilgisizlikten bahsediyorsunuz.Elleri kırılsın inşallah.Allahım şuan sinirden kocanı öldürebilirim!!!!!!!!

Allah yardimcin olsun bu kotulugu yapma cocuklarinina hadi kendin kabullendin bu cocuklar buyunyunce anne neden babam boyleyken ayrilmadin demezmi yazik gunah el kadar bebeye el kalkarmi kendini toparla lutfenn

4,5 yaşındaki bir çocuğun yüzünde dayaktan morluk mu oluştu? Ve siz gidip darp raporu almadınız.

Kendimi geçtim evladıma zarar verenin başına dünyayı yıkarım.

Onlar size emanet. Eliniz kolunuz bağlı oturamazsınız.

Arkadaş kıbrıslı sanırım. Profilinde öyle yazıyor. Orada nasıl oluyor bu işler bilgin var mı?

Bende bir asker çocuğu kızıyım çocukken babam tarafından yeri geldi hırpalandım azarlandım önümde Anneme el kaldırdığını hatırlıyorum,seven insan evladının saçının bir telini sakınır annemde sustu ve bekledi hep bigün değişir merhametli olur diye ozaman 4-5 yaşındaydım şuan 25 yaşındayım yaşanan bir enkazın başyapıtıyım zor olur ama çocuklarınız için boşanmayı deneyin elalem ne der demeyin eliniz ayağınız tutuyor girer çalışırsınız sığınma evleri var ve kendinizin özel ve güçlü bir kadın olduğunuzu bilin özgüveni yitik enkaz olucak çocuklar yetişdirmeyin..

ailenizin durumu yoksa siz calisip annenizde cocuklara baksa idare edemezmisiniz? Egitim durumunuzu bilmiyorum ama kendinizi gecindirecek kadar kazansaniz hani. Daha olmadi kadin siginma yerleri var oralara basvurun. Ben kolay kolay ayril demem ama hem size hem cocuga siddet uygulaniyo sirf mecburiyetten ordasiniz yani konusun cozum bulun diyemiycem esiniz oyle birine benzemiyo anladigim kadariyla

Aile ve sosyal politikalar Bakanlığının telefonunu bulup ( yanlış hatırlamıyorsam 183 tü ) kadın sığınma evleri ve çocukların durumu hakkında bilgi alın. Bir daha size ya da kızınıza vurduğunda darp raporu alın ki belgeniz olsun. Lütfen o çocukları o mahlukun elinde bırakmayın. Eğer gerçekten çocuklarınızı düşünüyorsaniz ayrılın!

Keske okumasaydim bu konuyu cok uzuldum senin icin dua etcem.O insan demeye dilim varmadigi adama cok sey diyecegim ama yutuyorum suan.Suan ise girsen cocuklarina kaynanan felan bakar mi ki en azindan cocuklar okul cagina gelene kadar para biriktirsen bu adamdan kurtulnak icin

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...stanesi-dr-zahide-kucuk.989428/#post-50204177
1 ayda Kıbrıs'a taşınmadıysanız yukarıda linkte Ankara Çankaya'da yaşadığınızı söylemişsiniz.

Ankara barosunun Gelincik projesi var.Gelincik Merkezi’ne 444 43 06 nolu telefondan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.
Yok sadece dert yakınıp bizleri üzüntülere gark ettirip, eşinize lanet etmemiz için konu açtıysanız artık çok can sıkıcı oluyor bu durum.
ben şikayet edeceğim gerekli yerlere artık.
Sadece siz şiddete uğrasaydınız ve kurtulmaya çalışmasaydınız bu durum beni hiç ilgilendirmezdi ama el kadar kızınız şiddet görüyor ve siz gidemem diyorsunuz.
Çocuğum için çekiyorum demeyin , gidecek yerim yok demeyin. Böbrek hastası 4,5 yaşındaki kızınıza uygulan şiddeti önemsemiyor musunuz?

ben de asker eşiyim, mesleğiyle ilgisi yok bu tavırlarının öncelikle onu çıkar aklından.. hele ki çocuğuna vurması, çocuk bile değil daha bebek ikisi de..
darp raporu alsan öncelikle, sözleşmeliyse hele mesleğine bile etkisi olabilir bunun?
ya da ayrılsan takıntı yapıp peşine düşer mi?
senin çalışıp annenin çocuklara bakma durumu olamaz mı? bu çocukların için katlanmak değil, bebeğine fiziksel şiddet uyguluyor kocam dediğin adam(!) farkında mısın? ilgili bir baba falan değil kandırma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…