Eşimin yaptıkları...

burdan gördüğüm kadarıyla tek çözümünüz kadın sığınma evleri. darp raporuyla giderseniz silahına da el koyulur. muhtemelen açığa da alınır. ama iyice araştırın. 4, 5 yaşındaki çocuğu döven mahlukat herşeyi yapabilir. gaz gelip hareket etmeyin. devlete sığının lütfen. kıyamam ben o kuzulara.

konu sahibi banlanmış. Yalandı herhalde konusu. Ne zevk alıyorlar anlamıyorum ki? Yorumları okurken kıs kıs gülüp eğleniyorlar mı? Eğlence anlayışları bu mu? Yazıklar olsun gerçekten...

"Dayanamıyorum ilgisizliğine" kadın şiddeti o kadar normalleştirmiş ki hala bu adamın ilgisizliğini dert ediniyor. Adam seni ve küçücük hasta bebeğini dövüyor? Bir insan yavrusunun yüzünü nasıl morartır? Yakında sizi öldürür de. Yazık o çocuklara be.

Konu sahibi şikayet ettiğimizi görünce ,önce konuştum ayrıldım diye durumu toparlayabilmek için yalan söyledi sonra da üyelik iptali bile istemiş olabilir.
Senelerce kendisi dayak yiyip oturan, hatta küçücük kızının yüzü gözü moraracak kadar eşinden dayak yemesine göz yuman, eşinden ayrılmayı düşünmeyen kadın, her ne hikmetse konuyu açtıktan 24 saat sonra aklı başına gelerek, çok uzun zaman önce atması gereken adımı atmış. işte bu bana pek inandırıcı gelmiyor.
Hangi konuda görürsem göreyim, küçücük çocuklara şiddet kötü muamele varsa, konunun ekran görüntüsü ve linki ile şikayet ediyorum ve edeceğim.

cocugun dayak yerken hala o adamın yanında buna razı geliyorsan analığından şüphe ettim
canımı koyarım canımı da cocuguma el kaldıramaz yazıklar olsun sanada

Ulan ağladım be..! Senin Allah cezanı versin fake konu açmak hiç komik değil eğlence anlayışın ne kadar minicik bir beynin olduğunu gösterdi.. Bravo

Igrenc yaratik insan musvettesi bi çözüm bulmalisiniz acilen siz bir yola cikin hele allah yardim eder yeterki kurtulmak isteyin

Ah canım benim ya... 4.5 yaşındaki böbrek hastası bir kız çocuğunu dövmek ne demek? Çocuğu sokakta mı bulmuş? Tövbe estağfurullah... Çok zor bir durumdasın. Gerçekten çok üzüldüm. Allah'ım yardımcın olsun.

Allah onu kahretsin

Çocuk olana kadar bu adamın böyle olduğu belli değil miydi? Bir de ilk kızıma zor hamile kaldım demişsiniz, niye o kadar zorladınız madem hamile kalmak için?

Sizi döven, böyle davranan adamın çocuklarına da aynısını yapacağını bilmiyor muydunuz?

Bir de evlatlarına ilgili yazmışsınız. Döverek mi ilgi gösteriyor öküz herif!

Büyük konuşmak istemiyorum ama kocam çocuğumun böyle yüzünü gözünü morartmaya kalksın, mutfaktan bıçağı aldığım gibi doğrarım o ellerini!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…