- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Sakamisin sen?asker esiyim diyosun farkindamisin.bi darp raporu al bakayim onun hayatini mahvedersn tazminatta acarsin surgunde ettirirsin onu.onun rahatini oyle bir bozarsinki neye ugradigini sasirir.sessiz kala kala tepene cikarmissin cocugu dovmek nedir yahu.benim cocugum gelecek karsima gozu mor sekilde o adamin hayatini morartirimHerkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..
kendınzıı bılmem de hasta bebegı doven adamla nasıl hala evlı kalabılıyorsunuz anlamıyorum????? bosanın bır an once bır işe girin en kotu temızlık yaparsınız gundelıge gidersınız iş iştir, alın nafakanızı tazmınatını adamın maaşı var vermemezlik yapamaz icra yoluıyla alınır gerekirse bu eziyeti çektirmeyin önce evlatlarınıza sonra kendinize...Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
Her nedense pek inandırıcı gelmedi bana. O kadar akılsız olabileceğini düşünmüyorum. Hep ben dayak yiyorum boşanamıyorum desen anlarım. Ama bir anne evladına vurulmasına asla müsade edemez. Troll diyorum.
Ben soyliyim canim. Eğer kibrisliysa ve kibrista başına bunlar geldiyse polise gitmesi halinde polis baristirmaya falan çalışmaz hemen içeri atar ve daha gün yüzü göstermez. Mahkemeler kadından yanadır. Bosanma durumunda dulluk maaşı bağlanır. bu maas da geçimini sağlayacak düzeydedir. su faturası falan ödemez. Ayrıca eşi askermis is yerine bildirmesi halinde sağlam bir ayar cekerler.kibrista yasalar kadından yanadır.
Kesinlikle gerçek.bunlar gerçek mi? eğer gerçekse bu konuda konu sahibi yerden göğe hatalı. hadi kendini geçtim insan çocuklarına bunun yapılmasına izin verir mi?
Allah'ım sen insanlara akıl fikir ver
dünyanın 1 erkekten ibaret olmadığını öğret yarabbim
kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla.
Ben de şikayet ettim. Bir sonuç çıkmayacak ben de öyle tahmin ediyorum ama ne kadar çok kişi şikayet ederse belki olumlu sonuç alabiliriz.Bu konu asiri sinirimi bozuyor gelip gidip bakıyorum
ya nasıl bu durumda bile çocuklarımı düşünüyorum boşanmam denilebiliyor
konuyu ilgili makama bildirdim ama diğer şikayetlerim gibi bu da sonuçsuz kalacak biliyorum
aşırı üzülüyorum ya o çocuklara
neden sizin gibiler anne baba oluyor da müthiş insanlar çocuk sahibi olamiyor
bazen bu konu inancımi bile sorgulatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?