Eşimin yaptıkları...

Sakamisin sen?asker esiyim diyosun farkindamisin.bi darp raporu al bakayim onun hayatini mahvedersn tazminatta acarsin surgunde ettirirsin onu.onun rahatini oyle bir bozarsinki neye ugradigini sasirir.sessiz kala kala tepene cikarmissin cocugu dovmek nedir yahu.benim cocugum gelecek karsima gozu mor sekilde o adamin hayatini morartirim

Her nedense pek inandırıcı gelmedi bana. O kadar akılsız olabileceğini düşünmüyorum. Hep ben dayak yiyorum boşanamıyorum desen anlarım. Ama bir anne evladına vurulmasına asla müsade edemez. Troll diyorum.

Bu kadar kotu bırı bu vatana bu mıllete nasıl bır faydası olabılır kı
Gıdın ve gıderkende sıkayetcı olup gıdın , ben sızın yerınızde olsam 1 dk bıle durmam en kralı olsun oyle baba mı olur?

Asker eşi olduğunuzu vurgulamaktaki amacınızı anlamadım yani.Asker olunca psikopat olmak zorunda mı.?17 yıldır eşim sayesinde Türkiye nin heryerinde bulundum eşine ve çocuklarına şiddet uygulayan tek bir rütbeli görmedim.Eşinizin hastalığını mesleğine bağlamayın.Olay gerçekmi bilmiyorum, ailedeki bu tip olaylar meslekten atılmaya kadar gider çünkü duyulursa.Ailenizin yanına gidin.Çocuklarınıza el kaldıran bir adam baba olma şansını çoktan yitirmiştir.Çocuğunuzun dayak yemesine müsaade ettiğiniz için sizde suçlusunuz bana göre.

kendınzıı bılmem de hasta bebegı doven adamla nasıl hala evlı kalabılıyorsunuz anlamıyorum????? bosanın bır an once bır işe girin en kotu temızlık yaparsınız gundelıge gidersınız iş iştir, alın nafakanızı tazmınatını adamın maaşı var vermemezlik yapamaz icra yoluıyla alınır gerekirse bu eziyeti çektirmeyin önce evlatlarınıza sonra kendinize...

Sana olan ilgisizliği, hakareti, şiddeti değil ki mezvu..
Çocuğunu da dövüyor baba musveddesi Buna rağmen, çocuklar için katlanıyorum mu diyorsun ???
Kendine gel ve bi şeyler yap. Bu böyle gitmez..

Valla ona beddua edicem, yine siz cekersiniz diye demiyorum. Allah onu ıslah etsin.

hiçbir yorumu okumadım
eminim yazılmıştır
ama ben de yazayım
yahu arkadaşım
dayak yiyorsun
büyük kızın da dayak yiyor
ama ikinciyi doğuruyorsun
niye?
niye?
niye?
o da dayaktan nasibini alsın diye mi?
bir de diyorsun ki çok kolay hamile kaldım
akıl sır erdiremiyorum

önceki konulara bakınca...pek troll gibi görünmüyor maalesef

bunlar gerçek mi? eğer gerçekse bu konuda konu sahibi yerden göğe hatalı. hadi kendini geçtim insan çocuklarına bunun yapılmasına izin verir mi?
Allah'ım sen insanlara akıl fikir ver
dünyanın 1 erkekten ibaret olmadığını öğret yarabbim

çocuklar dayak yerken evlatlar için katlanmak mı oluyo bu? allah akıl fikir versin. ilkini dövüyomuş zaten tutup niy eikinciyi yaptın, dğeişiklik olsun biraz da onu dövsün diye mi?

Bu konu asiri sinirimi bozuyor gelip gidip bakıyorum
ya nasıl bu durumda bile çocuklarımı düşünüyorum boşanmam denilebiliyor
konuyu ilgili makama bildirdim ama diğer şikayetlerim gibi bu da sonuçsuz kalacak biliyorum
aşırı üzülüyorum ya o çocuklara
neden sizin gibiler anne baba oluyor da müthiş insanlar çocuk sahibi olamiyor
bazen bu konu inancımi bile sorgulatiyor

konuyu açmış zahmet edip bir kelime cevap yazmamışsın.
eğer konu doğruysa kocandan çok sen suçlusun, bir insan 4.5 yaşında el kadar çocuğun dayak yemesine nasıl seyirci kalır yahu? hiçbir şey yapamazsam uykusunda gırtlağını keser öldürürüm çocuğuma zarar verecek adamı.

yapmayın lütfen ya ölüme çare yok sadece. Annenizle kalır çocuklar sizde işe gidersiniz. hem babanıza da yardımınız dokunur.

hadi adam piskopat, sen nesin?
çocuk dayak yiyor sen çocuk için boşanmıyorum diyorsun, daha çok dayak yesin diye mi?
5 yaşında bir kızım var saçını toplarken telini acıtsam içim eriyor ya ne biriç insansınız siz, sahip çıkamıyorsanız çocuğu olmayan insanlara verin sevgiyle büyüsün şu çocuklar dayakla değil.

Kesinlikle gerçek.

Ben bu mesajda sadece çağresizlik gördüm... Rabbim yardımcın olsun. Ama sende elinden geleni yap kaderine razı olma kurtulmayı dene çocukların için...

kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla.

Suratındaki morluk? Çocuğunuzun yüzünü morartana kadar dövüyor ve siz 2.çocuğu yapmışsınız. Üstelik onla kalmaya devam ediyorsunuz.

Huyunu fark ettiğiniz an boşanıp bulduğunuz işe girip kendinizi kurtarmanız gerekirdi.

Ben de şikayet ettim. Bir sonuç çıkmayacak ben de öyle tahmin ediyorum ama ne kadar çok kişi şikayet ederse belki olumlu sonuç alabiliriz.
Küçücük çocuk şiddet görüyor kadının dert yakındığı şey eşim benimle sevişmiyor oluyor.
Eşim ilgili bir baba demiyor mu bir de. O zaman sinirlerim tavan ötesi oluyor.
Konu sahibi sen dayak yemek istiyorsan buyur ye afiyet olsun ama sayenizde küçücük çocuklar dayak yiyor işte bu beni deli ediyor. Aldığınız darbelerden sanırım siz pek oralı değilsiniz.

HADİ SİZİ GEÇTİM, AMA ÇOCUĞUNUZU DÖVÜYOR VE SİZ SESSİZ KALIYORSUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…