Eşimin yardımseverliği beni çıldırtıyor..

Evet aynen öle. Ekside değiliz şükür arttırdık malı biraz 90 milyarlık mal var 60 binlik borç 30 u işte bzm ama yinede borç çok. Şmdi kardeşi de ortak oldu kiraya filan Allahtan. Ama işte yinede eşime yük oluyo bazen. Araba karını bölünüyo neblym sürekli borçlanıyo bize eşimde istemiyor sonra verirsin diyo anca. Gıcık oluyorum gerçekten

İyi bari, biraz gelişme olmuş. Araba karının bölünmesi çok saçmaymış. O arabalar satıldıkça ev almaya girişseniz keşke. Her zaman bu kadar kazanmayabilir, ilerisi için garantiniz olsun.

İyi bari, biraz gelişme olmuş. Araba karının bölünmesi çok saçmaymış. O arabalar satıldıkça ev almaya girişseniz keşke. Her zaman bu kadar kazanmayabilir, ilerisi için garantiniz olsun.
Bnm düğün altınları ile eşim her araba sattığında 300 tl ayırıyor birleştirip araba alıp satıyoruz bana ait olarak ayrı şekilde o biriktikçe inş ev almaz nasipse ilerde

Ihtiyaci olana yardim etmek etmek baska ona birsey diyemem ama gercekten ihtiyac sahibiyse
gerekli gereksiz para sacmak cok baska
Bi kere esi bu duruma razi degilse gereksiz para dagitmamali bence

Herkesin yuz bulup her firsatta para istemesi hic hos degil bence cunku anladigim kadariyla borc istemiyolar havadan para talep ediyolar

Sartlar esit olmadigi halde ortaklik ta cok sacma saflik bu yani
Bence haklisiniz genel anlamda

Kürtaj haricindeki diğer olaylar tuhaf gelmedi bana.
Benim eşim daha da fazlasını yapıyor. Bir örnek vereyim her hafta arkadaşlarını pikniğe götürür herşeyi o karşılar kırmızı etten bonfile pirzoladan aşağı da yemezler.
Bu çok küçük bir örnekti.
Boşver takılma. Eğer sana bakmZsa eve bakmazsa para vermezse şikayet edilir.
Ama bunları yapıyorsa ve dışarıda yardım ediyorsa allah malını çoğaltır

Ben ruhsuz olacağım bu konuda.Belki de istediğin çantayı ayakkabıyı kıyafeti almalısın,istediğin bir hobi varsa kursuna yazıl malzemesini al,çocuğun varsa uzun süredir istediklerini yap,sanata spora merakı varsa götür.
Birileri demiş ki her bütçede temel ihtiyaçlar giderilebilir,sadakacı olmayı tercih edip minimuma tamah edebiliriz.Onun oğlu keyifle bir kızın hayatını sorumsuzca mahvederken siz niçin tamah edecekmişsiniz?Öteki göz göre göre babasından aldığı desteğin üstüne ağbi sen destek almadın demeyip hala asalaklık ediyor siz niye hesap kitapta bunalacaksınız?
Sadaka-hayır-merhamet gibi kelimeler bu işin kandırmacası olmuş eşinin çevresinde

Hemen hemen anlattıklarının yakını olan bir kocada ben de var . :) ama artık takmıyorum banane diyorum kocaman adama ben mi rasqrruf dersi vereyim diyorum , veriyorum da ama olmuyor o yüzden evimin benim ve çocuklarımın ihtiyaçlarını aksatmasın ve birikim yapabilelim gerisi ilgilendirmiyor. Bunlar ancak çook büyük bir kazık yeyince anlayacaklar herkesin yardımına koşmanın çok ta iyi birşey olmadığını....

Sanırım ben sizin kadar iyi değilim biraz cimriyim
Cimri olduğunu düşünmüyorum. Bakma sen. Milletin maliyla lafta bonkorluk dersi verirler genelde.. Kocan biraz saf....bu tarz adamlar eşleri tarafindan yönetilmeye musait olurlar genelde. Ama eşleri de onları yönetmekten bıkarlar. Sorunlar da burda başlar. Gözünü acmasina yardımcı olun biraz..resmen sömürülüyo yahu..

Uckuruna duskun birisinin durumu o kadar da kotu degildir merak etmesin.

Back
X