merhaba ben yakın zamanda yine konu acmıstım esimle sorunlarımız wardı. esimin anneme, aileme karsı olan tutumuyla ilgili. gecen gün barısmıstık ama sorunlarımızı konusmadan, halletmeden. zaten konusmadan benim içiimde bu sorunların bitecegine inancm yoktu uzatmamak için konustum sadece. 2 gündür iyiydik. taaki ben eşimin kız kuzeni war onunla olan konusmalarını facede tesadüfen okuyunca... bir de siz okuyun bakalım ne düşünceksiniz...
bu arada ailemle aynı sehirde oturmuyoruz. esimin kuzeni benim ailemle aynı sehirde yasıyor. kuzeniylee benim yakın bi arkadasım ortak arkadasımız. we o ortak arkadasın haftasonu düğünü wardı. ben düğüne gidememiştim ama annem we kız kardesim gitmişlerdi.buyrun okuyun :
eşim:kız düğün nasıldı?
kuzeni:güzeldii..oynadık eğlendik
eşim:benim kaynanayı gördün mü :)
kuzeni:resmini gördüm sadece baldızla ikisini. takıda çekiyolar ya.bizim fotoları alırken gördm
eşim:iyi olmuş görmediğin :)
kuzeni:sen yeterince görmüşsün :)
eşim:evet
kuzeni:gerek yok dimi benim görmeme :)
eşim:tabi tabi :)
kuzeni:biz ..... ekibi olarak masamız ayrıydı kimseyi görmedik oyüzden
eşim:inş uzun süre bende görmem:)
kuzeni:inşallah ozmn Allah gönlüne göre versin:)
işte bayanlar ben bunlaru okuyunca beynimden wurulmus gibi oldum. zaten ne hissetgini biliyordum ama bir de gözlerimle de görüp okuyunca kesin emin oldum artık. annemle ilgili düşüncelerine mi üzüleyim,;aile sorunlarımızı ifşa eder gibi, cok da asırı samimi olmadıgı bi kuzeniyle annemi cekiştirir gibi arkasından konustugma mı üzüleyüm bilemedim. cok kötü oldum bunları okuyunca. ama bu konuyu konusmakta kararlıyım da faceden okudugum bu özel iletiyi ona söleyip sölememkte kararsızım . ne düşünecegimi bilemiyorum artık.. lütfen paylasımlarınızla bana yardımcı olun... cok kırgın we yorgunum artık
((((
ne yapacagımı, durumu nasıl düzeltebilecegimi bilemiyorum........