Allah aşkına? Ben sevmesin ilgilenmesin mi yazdım?Bana göre farkı yok size göre alakasız
Sizin düşünceniz
Ben bir insanin hele ki bir çocuğun yemek içmek kadar sevgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Annenizi tebrik ediyorum gercekten cok iyi bir insanmis gercekten olan cocuklara oluyor ama sizin kuzenleriniz cok sansliymis bence bizim yegenimizde diger anne babasiz cocuklara gore sansli halasi amcasi dedesi babannesi yatsada herkes mutlulugu icin ugrasiyor.canim kebap istiyor der hemen mangallar kurulur borek ister yapariz tatil konusunuda dusunecem belki bu kez gotururum cunku ben onu gezdirmeme karari almistim bir kere ben dedemlere gidecektim halamlar da geldi kaynanam oturdu agladi oraya gidecem diye x de benimle gelmek istedi halamin torunuyla oynar gelsin dedim yok dedi izin vermedi benim sozum kaldi bi daha gezdirmeyecem dedim ama yine dayanamadim gelince heryere goturur olduk.Amcamin 2 cocugu senelerce her yaz bizdelerdi. Anneleri amcama birakip gitmisti. Arada bir yanina aliyordu. Annem bitlerini bile ayiklardi. Her gittigimiz yere gotururduk. Bizden hic ayirmadilar onlari annemle babam yillarca.. annemi cok severler. Bambaska bir baglari oldu. Simdi ikisi de cok iyi yerlerde okuyorlar ve her firsatta ellerine gecen parayla anneme hediye alirlar. Ogrenci halleriyle. Onu yemege falan gotururler. Anneler gununu kutlarlar her sene. Hic atlamazlar. 1 senedir ayni sehirde yasiyorlar. Amcam baskasiyla evli. Kadin iyi biri. Cok da seviyo cocuklari. Ama cocuklar hala canlari bisey istediginde annemi ararlar. Annem yapar hemen onlari da cagirir. Hic pisman olmadi bu zamana kadar. Analari varken neden ben bakiyorum demedi. Severek bakti. Her yere isteyerek goturdu.
Bilmiyorum ya gozumun onune kuzenlerim geldi. Her sene yazin valizleriyle cikip bize geldiklerinde yuzlerindeki o utangacligi hala unutamiyorum. Bizle olduklari zamanki mutluluklarini ve sonra donduklerindeki mutsuzluklarini da. Sanki 4 kardes degil de hep 6 kardesmisiz gibi hissediyorum bu yuzden. Ve bu durumu seviyorum sahsen. Onlar benim oz kardeslerimden farksiz. Onlara da kendi kardeslerime oldugu gibi yardim ederim. Para yollarim. Hediyeler alirim. Hic de gocunmam. Iyiki de birlikte buyumusuz. Parcalanmis bir aileleri olmasina ragmen aile ne demek bizimle ogrendilerBu bile cok guzel birsey bence.
Annem sabirliydi. Herkes yapamaz gercekten. Buyuk bir sorumluluk cunku. Bir de babam otoriterdi. Biz de kuzenlerim de babamdan cekinirdik. O yuzden cok sorun yasanmadi tehlike olarak. Babam ayirmazdi bizi yanindan. Denize bile girsek tek tek girdirirdi onlari. Yanlarinda beklerdi suyun icindeAnnenizi tebrik ediyorum gercekten cok iyi bir insanmis gercekten olan cocuklara oluyor ama sizin kuzenleriniz cok sansliymis bence bizim yegenimizde diger anne babasiz cocuklara gore sansli halasi amcasi dedesi babannesi yatsada herkes mutlulugu icin ugrasiyor.canim kebap istiyor der hemen mangallar kurulur borek ister yapariz tatil konusunuda dusunecem belki bu kez gotururum cunku ben onu gezdirmeme karari almistim bir kere ben dedemlere gidecektim halamlar da geldi kaynanam oturdu agladi oraya gidecem diye x de benimle gelmek istedi halamin torunuyla oynar gelsin dedim yok dedi izin vermedi benim sozum kaldi bi daha gezdirmeyecem dedim ama yine dayanamadim gelince heryere goturur olduk.
Esim ilgilenir.gunu birlik gezilerimiz cok olur ama tatili basbasa istemistim bir bakalim duruma goreAnnem sabirliydi. Herkes yapamaz gercekten. Buyuk bir sorumluluk cunku. Bir de babam otoriterdi. Biz de kuzenlerim de babamdan cekinirdik. O yuzden cok sorun yasanmadi tehlike olarak. Babam ayirmazdi bizi yanindan. Denize bile girsek tek tek girdirirdi onlari. Yanlarinda beklerdi suyun icindesurekli gozu hepimizin ustunde olurdu. Yani annem sorumlulugu tek basina almadi hic. Ben eminim ki siz sadece sorumlulugundan cekindiginiz icin goturmek istemiyorsunuz. Belki ben de cesaret edemezdim. Esime bagli olurdu daha cok. Eger sorumlulugu bolusmeyi kabul ederse goturmek isterdim.
Sadece o cocuklarin mahcuplugu ve bizdeki mutluluklarini unutamiyorum. Yine de sorumluluk konusunda bi supheniz varsa tabiki goturmeyin. Gerek yok durduk yere basa bela almaya. Annesi babasi birden ana baba oldugunu hatirlar cunku oyle bir durumda.
En kotu tatilden donunce onu alip bir gununu dolu dolu gecirirsiniz. Eglence merkezleri park yeme icme dondurma falan gonlunu alirsiniz bir sekilde :)
Allah aşkına? Ben sevmesin ilgilenmesin mi yazdım?
Kadın bir hafta nefes almak istemiş. 3 senedir bir sürü problemle uğraşmış.
Bakacak birisi olsa iki çocuğumu da emanet eder eşimle başbaşa tatile gitmek isterim. Çocuklarla tatil işkence. Bir de çocuklarla ilgilenmekten evli olduğumuzu unuttuk.
Olayı dramatize etmenin alemi yok ki.
Hayir ben 2 saatlik mesafede oturuyorum x kaynanamlarla ilde oturuyor ben kucuk yerde oturuyorum ayda 1 kere gelip 1 hafta ben kaliyorum gorumcem nefes alsin diye o evin temizligiydi yemegiydi iste cocugun banyo ihtiyaci varsa onu yapiyorum saclarini tariyorum iste gezmeye gidceksem onuda goturuyorum .normal gunlerde de kaynanamin banyosuna esimin teyzeleri geliyor onlar x i de yaptiriyor.tabi gezemiyor ilde oturmasi bisey degistirmiyor ben geldikce goturuyorum bir yerlereOlay yeterince dram durumunda
Kari koca gitseler olay değil zaten
Burda öyle bir durum yok
Hem de ben sadece olaydan tatil olarak bahsetmiyorum genel bir değerlendirme yapmıştım
Ben de aşağı yukarı aynı durumdayım şuana kadar
3 kez tatile gittim 1 i balayiydi
2 sinde eşimin kız kardeşini götürdüm kendim teklif ettim
Nedeni de genç kız anne babası yaşlı
Heves eder o da görsün oraları istedim o da 14 yaşındaydı hala daha söyler teşekkür eder dua eder
Bu yıl yine gideceğiz inşallah
Hem benim de ayni yaşta oğlum var
Belki de o yüzden bu kadar etkilendim
Çocuklar havuzu denizi seviyorlar heveslenmistir
Konu sahibi dedi ya hiç bir yere gezemiyorum küçük bir yerde oturuyorum kışı sert diye o küçük yavru için de aynı durum var
Evet ve cok da iyi bir es cok sukur.benima ailemi kendi ailesinden ayirmaz onlarinda bir ihtiyaci olsa ilk kendi kosmak ister o konuda o kadar sansliyim ki ben bu adam icin ne yapsam az cok sukur.Eşiniz çok iyi bir baba olmalı. Götürmek istememeniz kötü biri olduğunuzu göstermez. Sizinde baş başa ailecek tatile gitmeye hakkınız var. Yine de eşinizi kırmadan halletmeye çalışın.
Allah razı olsun sizden de bu kadar iyi bir insan olmasanız size anne demek istemezdiHayir ben 2 saatlik mesafede oturuyorum x kaynanamlarla ilde oturuyor ben kucuk yerde oturuyorum ayda 1 kere gorumcem nefes alsin diye geliyorum o evin temizligiydi yemegiydi iste cocugun banyo ihtiyaci varsa onu yapiyorum saclarini tariyorum iste gezmeye gidceksem onuda goturuyorum .normal gunlerde de kaynanamin banyosuna esimin teyzeleri geliyor onlar x i de yaptiriyor.tabi gezemiyor ilde oturmasi bisey degistirmiyor ben geldikce goturuyorum bir yerlere
Zaten biz evimize gidince 1 hafta sonra baslar yenge ne zaman geliyorsunuz demeye bizi seviyor.Insallah iyi yerlere gelir.bunu butun kalbimle istiyorum cunku hayati gercekten zor cocugun.Allah razı olsun sizden de bu kadar iyi bir insan olmasanız size anne demek istemezdi
Bence bu çocuğun sansi siz ve eşinizsiniz
Sizin şansınız da bu cocuk eminim iyi yerlere gelecektir ve de duaciniz olur
Cennet sebebiniz olur belki de
Evet anlıyorum yaşınız küçük belki ama kalbiniz çok büyük
O tatil sizi daha da birleştirir kendi kızınız gibi görün zor ama değer bence
O da size ümit bağlamış artıkZaten biz evimize gidince 1 hafta sonra baslar yenge ne zaman geliyorsunuz demeye bizi seviyor.Insallah iyi yerlere gelir.bunu butun kalbimle istiyorum cunku hayati gercekten zor cocugun.
Babasi ilgizsede oyle yanimiza da vermez surekli etrafa cocugum icin calismiyorum b demek icin biz bi kadin tutulsun buda calissin istiyoruz ama benim cocugum var deyip duruyor.evde bi is yaptigida yokO da size ümit bağlamış artık
Sizi aile bilmiş demek ki
Bilemiyorum ben olsam o kızı yanıma alır annelik yapardım
Şuan calisiyorum 2 çocuğum var
Evde olsam koruyucu annelik yapmayı çok isterdim keşke imkan olsa bir çocuk anne sevgisine muhtaç büyümese
Yani surekli sizinle takilan bir cocuksq bu seferlik tatili cekirdek ailenizle yapin o zaman. Bu da en dogal hakkiniz tabiki. Siz cok daha iyi bilirsinizEsim ilgilenir.gunu birlik gezilerimiz cok olur ama tatili basbasa istemistim bir bakalim duruma gore
Sorumsuz işte kendine bahane ediyor çocuğu utanmazBabasi ilgizsede oyle yanimiza da vermez surekli etrafa cocugum icin calismiyorum b demek icin biz bi kadin tutulsun buda calissin istiyoruz ama benim cocugum var deyip duruyor.evde bi is yaptigida yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?