Esimin yegeni

Kinamiyorum zaten cocuk basina cok acilar cekti.eger esimin cani cok isterse goturursemde ben sorumluluk kabuletmiyorum esime sen aliyorsan goturelim derim.

Bazi insanlar cocugu sinek isirsa anneden bilir ya hani "sen bakamadin ondan oldu" diyen tiplerden degil ise , cocuktur düse kalka büyür düsüncesinde anlayisli insanlarsa sorumlulugu esinize devredip götürün madem.

Herkes anne baba olamiyor iste.
İcim sizladi kiza gercekten, yengesine anne diyebilir miyim demis ya ben hissettim burda o aciyi
Ne yazikki cok zor yasadiklari daha neler var da ifsa olurum diye anlatamiyorum.karne gunlerine benimle gitmek ister yenge seninle gidelim der bende onun karne gunlerinde kaynanamda olurum bilerek.bayramligini bile benimle almak ister babasi gecen bayram kotu bir pijama ustunede seneye giysin diye sacma sapan bir bluz olmus bol buyuk.bu bayram ben guzel bir elbise toka aldim mutlulugunu gormeliydiniz.

Herkes anne baba olamiyor iste.
İcim sizladi kiza gercekten, yengesine anne diyebilir miyim demis ya ben hissettim burda o aciyi
Ay hiç sorma. Burnumun direği sızladı ya. O çocuğun günahı ne ? O ister miydi, annesiz babasız olmayı. O mu seçti böyle hayatı da cezasını o çekiyor.

Çocuk için çok üzüldüm ya kimse gerçekten istemiyor herkes yük olarak görüyor akıllı bir çocuksa bunun farkındadır

Ay yapma, zor tutuyorum kendimi

Çocuk için çok üzüldüm ya kimse gerçekten istemiyor herkes yük olarak görüyor akıllı bir çocuksa bunun farkındadır
Aslinda prensesler gibi bakmaya calisiyoruz ama bazi durumlarda annenin yerine gecemiyoruz tabiki bu tatil konusu haric hic birseyden mahrum etmemeye calistim.cok zeki ve cok cana yakin bir cocuk bazen kurnazligida oluyor bir kere dugune gidecem onu goturmeyecegimi sandi lavabodan vanayi kapatip evin suyunu kesmis beni sabote edebilmek icin. oysa kendinide goturecektim sonra geldi itiraf etti :)

Allah sana senin gibi güzel kalpliler çıkarsın belki o çocuğun hikmetine nasibiniz artıyor. Küçük yaramaza da Allahtan kolay bir hayat diliyorum zor çok zor

Sınanmadığınız imtihanın masumu değilsiniz
Sıkıntısını yaşayan insana vicdansız diyerek mi vicdanlı oluyorsunuz

Aqua parka goturcem zaten planlamistik.esimi ikna edemezsem sorumlulugu ben almiyorum deyip gotururum bir defaligina ben devaminin gelecegini dusunuyorum ama o yuzden istemiyorum
Allah yardımcınız olsun... Herkes için her açıdan zor
Eğer bu sene götürürseniz gelecek sene de beklentiye girecek, götürmezseniz bu yıldan daha çok üzülecektir. Bu ihtimali de göz önünde bulundurmak gerek gibi geldi bana
Tabii en uygunu siz bilirsiniz, biz ne hariçten gazel okumak oluyor maalesef.

Iste ben yaptikca fazlasi bekleniyor hatta bir kere esim abim evlenirse x i biz yanimiza aliriz bile dedi bende kizdim o kadar da degil sen kendi cocugunla esit gorebilecekmisin onceligi ona verebilecekmisin herkesin annesi var babasi var dogrurken bizede sormadilar dedim. Evet belki yanima bile alisam bile bende dusunuyorum ama ben o sorumlulugu alacak olgunlukta degilim oglumla esit goremeyebilirim oncelik hep ogluma verilir bu da o cocugu uzer.

Niye kızsın babasi, götürebilirsiniz. O kadar da elinizi eteginizi çekmeyin.

Anne diyebilir miyim diyecek kadar yakın hissediyorsa biraz daha destek olun bence.

Annesiz çocuk nedir , nasıl oluyor çok iyi bilirim.

Sevgi iyilestiriyor melekleri.

Alın ya da almayın diyemem ama adalet konusunda eşit davranabilmek zor değil.

Doğurmak önemli değil. Illa dogurdugumuz zaman evlat olmuyorlar.

Ben babaanneye de üzüldüm, düzelme durumu yok mu ? Fizik tedavi görüyor mu ?

Haklisiniz tatil buyuk sorumluluk sahsen ben arabada bile cocuk istemiyorum oldugu zamanda panik olurum kaza olsa sorumluluk vicdan azabi kvdeyle konuş hadi olduda gozden kayboldu havuza dustu emanete cop batar

Ben babaanneye de üzüldüm, düzelme durumu yok mu ? Fizik tedavi görüyor mu ?
Evet haftada 5 gun fizyoterapist geliyor.omuilik iltihabi iyilesenler cok ama kayinvalidem iyilesemedi bide cok kilolu o yuzden imkansiz gibi bakiyorz iyilesmesine tabi Rabbim emrederse hersey olur ama bilimsel acidan artik zor belden asagi jic hissetmiyor 3 yildir

Alın ya da almayın diyemem ama adalet konusunda eşit davranabilmek zor değil.

Doğurmak önemli değil. Illa dogurdugumuz zaman evlat olmuyorlar.
Haklisiniz ama ben ikinci bebege bile cesaret edemedim maddi manevi herseyi dusunuyoruz.ne diyeyim Allah annesini babasini islah etsin en cok anneye ihtiyaci var.ben oglumu severken onuda cagirirm kucagima alirim ama ogluma bazen kizarim x e kizarken iki defa dusunup cunku cok cabuk etkileniyor beni istemiyorlar diye dusunuyor en ufak biseyde

Yazık çocuğun anası ve babası ilgisiz ise akrabaları da yok, bu zamanda böyle eskiden
Bu çocuklar yine korunurdu akraba tarafından şimdi bu durum yok kimse sorumluluk almak istemiyor korumak anlamında da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…