- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
Kinamiyorum zaten cocuk basina cok acilar cekti.eger esimin cani cok isterse goturursemde ben sorumluluk kabuletmiyorum esime sen aliyorsan goturelim derim.
Ne yazikki cok zor yasadiklari daha neler var da ifsa olurum diye anlatamiyorum.karne gunlerine benimle gitmek ister yenge seninle gidelim der bende onun karne gunlerinde kaynanamda olurum bilerek.bayramligini bile benimle almak ister babasi gecen bayram kotu bir pijama ustunede seneye giysin diye sacma sapan bir bluz olmus bol buyuk.bu bayram ben guzel bir elbise toka aldim mutlulugunu gormeliydiniz.Herkes anne baba olamiyor iste.
İcim sizladi kiza gercekten, yengesine anne diyebilir miyim demis ya ben hissettim burda o aciyi
Ay hiç sorma. Burnumun direği sızladı ya. O çocuğun günahı ne ? O ister miydi, annesiz babasız olmayı. O mu seçti böyle hayatı da cezasını o çekiyor.Herkes anne baba olamiyor iste.
İcim sizladi kiza gercekten, yengesine anne diyebilir miyim demis ya ben hissettim burda o aciyi
Ay yapma, zor tutuyorum kendimiNe yazikki cok zor yasadiklari daha neler var da ifsa olurum diye anlatamiyorum.karne gunlerine benimle gitmek ister yenge seninle gidelim der bende onun karne gunlerinde kaynanamda olurum bilerek.bayramligini bile benimle almak ister babasi gecen bayram kotu bir pijama ustunede seneye giysin diye sacma sapan bir bluz olmus bol buyuk.bu bayram ben guzel bir elbise toka aldim mutlulugunu gormeliydiniz.
Aslinda prensesler gibi bakmaya calisiyoruz ama bazi durumlarda annenin yerine gecemiyoruz tabiki bu tatil konusu haric hic birseyden mahrum etmemeye calistim.cok zeki ve cok cana yakin bir cocuk bazen kurnazligida oluyor bir kere dugune gidecem onu goturmeyecegimi sandi lavabodan vanayi kapatip evin suyunu kesmis beni sabote edebilmek icin. oysa kendinide goturecektim sonra geldi itiraf etti :)Çocuk için çok üzüldüm ya kimse gerçekten istemiyor herkes yük olarak görüyor akıllı bir çocuksa bunun farkındadır
Allah sana senin gibi güzel kalpliler çıkarsın belki o çocuğun hikmetine nasibiniz artıyor. Küçük yaramaza da Allahtan kolay bir hayat diliyorum zor çok zorAslinda prensesler gibi bakmaya calisiyoruz ama bazi durumlarda annenin yerine gecemiyoruz tabiki bu tatil konusu haric hic birseyden mahrum etmemeye calistim.cok zeki ve cok cana yakin bir cocuk bazen kurnazligida oluyor bir kere dugune gidecem onu goturmeyecegimi sandi lavabodan vanayi kapatip evin suyunu kesmis beni sabote edebilmek icin. oysa kendinide goturecektim sonra geldi itiraf etti :)
Benim agladigim durumlar bile oldu babasi yuzunden bu nasil pislik bir adam diye deliriyorum bazen annesini kotuluyorlar eger bu adam evliliginde de boyleyse kadin bundan sogumakta ve bosanmakta cok hakli diyorum kaynanam ve gorumcemeAy yapma, zor tutuyorum kendimi
Sınanmadığınız imtihanın masumu değilsinizBen sacını taradıgım bi yavruyu on tane cocugum olsa bile degil tatilde hayatta kendime agırlık olarak görmezdim.
Hele ben bana yenge sana anne diyebilirmiyim diyen bir yavruyu asla götürsemmi götürmesemmi sorusuna sokmazdım.
Siz kadın olmussunuz cok sukur ama vicdandan biraz hallice yazık.
Allah yardımcınız olsun... Herkes için her açıdan zorAqua parka goturcem zaten planlamistik.esimi ikna edemezsem sorumlulugu ben almiyorum deyip gotururum bir defaligina ben devaminin gelecegini dusunuyorum ama o yuzden istemiyorum
Iste ben yaptikca fazlasi bekleniyor hatta bir kere esim abim evlenirse x i biz yanimiza aliriz bile dedi bende kizdim o kadar da degil sen kendi cocugunla esit gorebilecekmisin onceligi ona verebilecekmisin herkesin annesi var babasi var dogrurken bizede sormadilar dedim. Evet belki yanima bile alisam bile bende dusunuyorum ama ben o sorumlulugu alacak olgunlukta degilim oglumla esit goremeyebilirim oncelik hep ogluma verilir bu da o cocugu uzer.Allah yardımcınız olsun... Herkes için her açıdan zor
Eğer bu sene götürürseniz gelecek sene de beklentiye girecek, götürmezseniz bu yıldan daha çok üzülecektir. Bu ihtimali de göz önünde bulundurmak gerek gibi geldi bana
Tabii en uygunu siz bilirsiniz, biz ne hariçten gazel okumak oluyor maalesef.
Herkesin sahip olmak istedigi bir cocuk cok zeki cok akilli cok guzel bir kiz cocugu birz bu durumlardan dolayi psikolojisi bozuldu babasi pedagoga gotursun dedim kaynanam bir gun sen gotursene dedi gotururm ama babasi duyarsa benim kizim delimi diye bana hurler dedim yoksa gotururum bi dakika durmam
Iste ben yaptikca fazlasi bekleniyor hatta bir kere esim abim evlenirse x i biz yanimiza aliriz bile dedi bende kizdim o kadar da degil sen kendi cocugunla esit gorebilecekmisin onceligi ona verebilecekmisin herkesin annesi var babasi var dogrurken bizede sormadilar dedim. Evet belki yanima bile alisam bile bende dusunuyorum ama ben o sorumlulugu alacak olgunlukta degilim oglumla esit goremeyebilirim oncelik hep ogluma verilir bu da o cocugu uzer.
Evet haftada 5 gun fizyoterapist geliyor.omuilik iltihabi iyilesenler cok ama kayinvalidem iyilesemedi bide cok kilolu o yuzden imkansiz gibi bakiyorz iyilesmesine tabi Rabbim emrederse hersey olur ama bilimsel acidan artik zor belden asagi jic hissetmiyor 3 yildirBen babaanneye de üzüldüm, düzelme durumu yok mu ? Fizik tedavi görüyor mu ?
Haklisiniz ama ben ikinci bebege bile cesaret edemedim maddi manevi herseyi dusunuyoruz.ne diyeyim Allah annesini babasini islah etsin en cok anneye ihtiyaci var.ben oglumu severken onuda cagirirm kucagima alirim ama ogluma bazen kizarim x e kizarken iki defa dusunup cunku cok cabuk etkileniyor beni istemiyorlar diye dusunuyor en ufak biseydeAlın ya da almayın diyemem ama adalet konusunda eşit davranabilmek zor değil.
Doğurmak önemli değil. Illa dogurdugumuz zaman evlat olmuyorlar.
Hic bi firsati kacirmaaaAllah evlatları anne babaya sınav imtihan diye verirmis.
Bizleride evlatsızlıkla sınıyor sabır sabır gülüm topigime gel 2020 topigime
Bir kere götürdünüz mü devamlı götürmenizi bekliycekler vazifeniz haline gelecekYa gotururum ama her yil bu benden beklenecek halasi bile goturmedi kaynanam babasina gotur parayi ben vereyim dedi yok dedi adam bu da artik sinir bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?