Ben birzda o yuzden istemiyorum babasi sorumluluk almayi ogrensin istiyorum ama adam degismiyor gorumcem bile cok kiziyorBir kere götürdünüz mü devamlı götürmenizi bekliycekler vazifeniz haline gelecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben birzda o yuzden istemiyorum babasi sorumluluk almayi ogrensin istiyorum ama adam degismiyor gorumcem bile cok kiziyorBir kere götürdünüz mü devamlı götürmenizi bekliycekler vazifeniz haline gelecek
Cunku bir cocugun sorumlulugu kolay degil ben buyuturum basina ufacik bisey gelse o hic gormeyen ilgilenmeyen annesi ortaya cikar.ve ben onun sorumlulugu alacak olgunlukta ne yazikki degilim ikinci bebege bile cesaret edemedim maddi manevi herseyi dusunuyorum keske o olgunluga erisebilseydim daha 26 yasindayim ve arkadas cevreme bakiyorum laylaylom.ben yengesi olarak cok seviyorum elimden gelenide yapmaya calisiyorum.Yazık çocuğun anası ve babası ilgisiz ise akrabaları da yok, bu zamanda böyle eskiden
Bu çocuklar yine korunurdu akraba tarafından şimdi bu durum yok kimse sorumluluk almak istemiyor korumak anlamında da olsa
Esim ilgili bir babadir hele tatilde oglumla benden daha cok ilgileniyorlar ben boyle istemiyorum derim sonra fikrim degisiverir sorumlulugu esim alirsa gotururum.aman zaten cocuklu tatil oyle karı koca basbasa gidilen tatil gibi olmuyor.. Ben de cok üzüldüm kücük kıza, gönlüm götürmenizden yana.. hem oglunuza arkadaslık etmis olur.. Gitmeden anlaşin orda sizin sözünüzden cikmaması gerektigini, her istedigini alamayacaginizı falan.. esinize de söyleyin size orda iki cocukla yardimci olsun.. anladigim kadarı ile sizi de cok seviyor.. Güzel bir tatil yaparsiniz birlikte diye düsünüyorum.. Hakkınızda hayırlısı.. Mutlu tatiller![]()
Ama ben yapmasam kimse yapmayacakti mesela kaynanam hastanadeyken ben banyosunu yaptirmasam kimse yaptirmayacakti soyle dusunun kucuk bir kiz karne gunune senin gelmeni istiyorum deyince nasil dayanabilirsinizki yada siz gezmeye giderken o arkanizdan bakiyor bunlardan dolayi pisman degilim ama fazlasi beni yorar eger esim sorumlulugu tamamen ustune alirsa gotururum bir defaligina mahsus bunuda belirtecemYenge gibi değil anne gibi davrandığınız için böyle olmuş. Şimdi annelik yapmanızı bekliyorlar. Kaynananı karşına alıp konuşacaksın. Ben yapamam diyeceksin. Eşine de bunu yapamayacağını anlatmalısın. Ben annesi degilim yengesiyim, annesi gibi davranamıyorum olmuyor demelisin.
Sorumluluğu nasıl alacak mesela. Yine siz annelik edeceksiniz. Bakımına yardım edeceğini sanmıyorum. Ama siz çoktan kabullenmişsiniz. Kararınıza saygı duyuyorum. Belki de ben kötü biriyim, kendimi diğer insanlardan daha çok seviyorumAma ben yapmasam kimse yapmayacakti mesela kaynanam hastanadeyken ben banyosunu yaptirmasam kimse yaptirmayacakti soyle dusunun kucuk bir kiz karne gunune senin gelmeni istiyorum deyince nasil dayanabilirsinizki yada siz gezmeye giderken o arkanizdan bakiyor bunlardan dolayi pisman degilim ama fazlasi beni yorar eger esim sorumlulugu tamamen ustune alirsa gotururum bir defaligina mahsus bunuda belirtecem
Estagfirullah size kotu demek istemedim.ben sanirim fazla duygusalim bu kez hayir dedigimde hemen fikrimi degistiriveriyorum kendi oglumu yerine koyuyorum ben bu durumdan dolayi cok bocaladim ve simdi isin icinden cikamiyorum yengesi gibi olmak istiyorum ama bazen dayanamiyorumSorumluluğu nasıl alacak mesela. Yine siz annelik edeceksiniz. Bakımına yardım edeceğini sanmıyorum. Ama siz çoktan kabullenmişsiniz. Kararınıza saygı duyuyorum. Belki de ben kötü biriyim, kendimi diğer insanlardan daha çok seviyorum
Ben çocukken dayımın bakmadığı çocuğu yüzünden çok ağladım. Çünkü annem benden çok ona annelik etti. O uzulmesin diye beni üzdü. Gelen misafire benden daha çok değer verdi. Beni seviyorlardı ama yabancı insanlara misafirperverlik adına beni ezdirdiler. Ben de kimsenin benden önemli olmasına izin vermeyen, önce kendini düşünen biri oldum. Çünkü ailem beni yeterince düşünmedi. Bu yüzden çocuğunuzun bu konudaki düşüncesi nedir merak ediyorum. Kıskanıyor mu kuzeniniEstagfirullah size kotu demek istemedim.ben sanirim fazla duygusalim bu kez hayir dedigimde hemen fikrimi degistiriveriyorum kendi oglumu yerine koyuyorum ben bu durumdan dolayi cok bocaladim ve simdi isin icinden cikamiyorum yengesi gibi olmak istiyorum ama bazen dayanamiyorum
Sınanmadığınız imtihanın masumu değilsiniz
Sıkıntısını yaşayan insana vicdansız diyerek mi vicdanlı oluyorsunuz
Hayatta bir zaruret, ihtiyaç durumu vardır bir keyfiyet, istek durumu vardır. Konu sahibi ihtiyaç halinde hep çocuğun yanında olmuş okulunda, öz bakımın da ...Vicdan bir verip iki geri almak degildir
Vicdan ya vardır ya yoktur
Konu sahibi ilk baslarda o yavruya vicdanlı davranıp cocugundan ayırmadıgını ileri sürerken simdi kalkmıs keyif yapmak istiyorum o kızı götürmek istemiyorum babası yapsın bunları istiyorum diyor halbuki en basından beri annesi ve babasının bu merhameti o yavruya vermediklerini bildigi icin öyle vicdanlı davranmıstı. Herkese kendi derdi büyük gelir. Bugünlerini düsünmeden vicdan merhamet verdiyse bugüne kadarınıda hic vermeseydi. En azından yavrucak ondan bir beklenti icinde olmazdı bugün. Kimseyede vicdan ögretecek degilim her insan kendi vicdanından sorumludur ben garibin birine acıyorum bu konuda diger kisiler kendinden meshul zaten![]()
Merhaba arkadaslar benim bir kaynim var esinden bosanmis kiziyla hic ilgilenmiyor biz kayinvalidemgile geldigimizde gezdiriyoruz yemege falan goturuyoruz yegenimizin babasida kahvelerde geziyor ve bu durum benim sinirimi bozuyor.asil soruna geliyorum tatile gitmeyi dusunuyoruz kaynanam kizi da goturelim diye bekliyor gecen yil goturmedik ama bu yil esim onu da goturecem dedi ama ben istemiyorum basina bi is gelse hic ortada olmayan annesi ortaya cikar.hani avm de gezdirmek falan neysede tatile goturmeyi istemiyorum bu arada oglumuza ne alsak onada aliriz montundan pantolonuna kadar banyosunu falan ben yaptiririm geldikce saclarini tararim karne gunune beni goturur ama bu tatil meselesi fazla diye dusunuyorum. esimi nasil ikna edebilirim belki beni taslayacaksiniz ama hep daha fazlasi bekleniyor.