Eşimin yemek seçmesi, küslükler

Çekilmez gerçekten..Ona ayrı yemek yapmak çözüm değil bence. Siz günlük yemek yapın. Beğenmezse kendisine pişirsin. Zorla alışacak. Koca adam olmuş o ne öyle onu yemem bunu yemem.

Saglam delirtir.. katlanmak zor birak kendi yapsın bence. Anasi bile bu kadar ince elememistir. İşte disarida napiyor? Soganin girmedigi yemek zor..
Ben de merak ettim sayın konu sahibi dışarda sadece et vs mi yiyor. Allah size sabır versin. İnsan kendine zor yemek yapıyor bide eş böyle seçici olunca daha zor

Kiyma salata, bunlar sogansiz olur mu🤨 cocuklarim kucukken ve kizimda kucuk ekmegin disini yiyemiyor fazla ona bile sinir oluyorum. Koskoca adam.. daya her gun pilavi buna

Ben daha 9 gün önce canim eşimi toprağa verdim keşke burda olsaydı .da bu tatlı tatsizliklar olsaydı. Dünya fanı hayat yaşamaya deger 😢😭😔
Allah rahmet eylesin. 😥😥😥
Hayat kısa evet, o yüzden kimse bir diğerine zulmetmese keşke:(

Allah rahmet eylesin. 😥😥😥
Hayat kısa evet, o yüzden kimse bir diğerine zulmetmese keşke:KK43:
Evet ama bence herseyi konuşarak halledebilirler .ben şehit esiyim 2 yıllık evliyim eşimi 5 yada 6 ay gördüm oda 10 gün oluyordu.okadar çok özlüyordunki etrafimda kiler anlatıyordu. Eşim böyle yaptı söyle yaptı. Akşam oluyordu .canima konuşunca askim seni çok seviyorum diyordum .cumku ben ona doymadim hasret kaldım. Şuan toprak dönüyor kocama. Onun için kalp kırmaya gerek yok 😢

Evet ama bence herseyi konuşarak halledebilirler .ben şehit esiyim 2 yıllık evliyim eşimi 5 yada 6 ay gördüm oda 10 gün oluyordu.okadar çok özlüyordunki etrafimda kiler anlatıyordu. Eşim böyle yaptı söyle yaptı. Akşam oluyordu .canima konuşunca askim seni çok seviyorum diyordum .cumku ben ona doymadim hasret kaldım. Şuan toprak dönüyor kocama. Onun için kalp kırmaya gerek yok 😢
Ah canim basin sagolsun

5 yillik evliyim. esim karadenizli ben ege. Okadar cok yemem dediği sey vardiki. Ona ayri kendime ayri hazırlardım. Ilk 2 sene boyle geçti. Sonra yavas yavaş alıştırmaya çalıştım ve yemem dedigi yemez yapmayayim dedigim cogu şeyi suan yiyor. Tiksindigi bazi seyler var onlari da yapmıyorum yaparsam da yiyebileceği seveceği şekilde yapıyorum. Umarim sizde yavas yavaş alıştırırsiniz.

Allah sabırlar versin. Cennetinde kavuştursun. Ne güzel mertebe.....
Size ferahlıklar versin rabbim.

Kv de öyle, o kadar tembelki suyun içine şehriyeyi atar, tuz, baharat, salça, asla koymaz yemeklere. Tembellikten. Sofrada benim yaptıklarıma da bayılır. Eşime vermiş ekmek arası domates peynir, öyle büyütmüş. Ben de versem veririm ama sağlıksız beslenmesi içime dert oluyor. Her gün de et alamam ki, kendi de alamaz.
Bence alısır tatmadıgı ıcın zamanında damak yabancılıyor bence kırıcı olmadan ısrar edın bıraz kendı yemegınızı överek yeyın esıne de bu konuda yapıcı olmasını ısteyın zor oldugundan bahsedın bınkac kere yese alısır. Bu yuzden kucukken cocugun yanında herseyı yeyın yedırın dıyorlar. Bır tanıdıgımda aynı durumda cocuklar uc cesıt yemekten baska bırsey bılmıyor yemıyor annelerı yapmamıs cunku

Babam da bu kadar olmasa da böyledir. 25 yıllık evliler annem başlarda zorlanmış ama alıştım artık diyor genelde onu yediğinden yer arada sırada kendine ayrı bişeyler yapıyor. Ama sizi beklememesi vs çok yanlış belki ayrı yemek yapmaya alışırsınız ama o davranışlarını değiştirmesi lazım eşinizin açık açık konuşun bence

Ay zor adam :KK11:
ALLAH kolaylık versin size. Kendisi yapsın yemeğini.Bu ne böyle daral geldi

Back
X