- Konu Sahibi notdefteri2_
Çekilmez gerçekten..Ona ayrı yemek yapmak çözüm değil bence. Siz günlük yemek yapın. Beğenmezse kendisine pişirsin. Zorla alışacak. Koca adam olmuş o ne öyle onu yemem bunu yemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ettim sayın konu sahibi dışarda sadece et vs mi yiyor. Allah size sabır versin. İnsan kendine zor yemek yapıyor bide eş böyle seçici olunca daha zorSaglam delirtir.. katlanmak zor birak kendi yapsın bence. Anasi bile bu kadar ince elememistir. İşte disarida napiyor? Soganin girmedigi yemek zor..
Allah rahmet eylesin.Ben daha 9 gün önce canim eşimi toprağa verdim keşke burda olsaydı .da bu tatlı tatsizliklar olsaydı. Dünya fanı hayat yaşamaya deger![]()
Evet ama bence herseyi konuşarak halledebilirler .ben şehit esiyim 2 yıllık evliyim eşimi 5 yada 6 ay gördüm oda 10 gün oluyordu.okadar çok özlüyordunki etrafimda kiler anlatıyordu. Eşim böyle yaptı söyle yaptı. Akşam oluyordu .canima konuşunca askim seni çok seviyorum diyordum .cumku ben ona doymadim hasret kaldım. Şuan toprak dönüyor kocama. Onun için kalp kırmaya gerek yokAllah rahmet eylesin.
Hayat kısa evet, o yüzden kimse bir diğerine zulmetmese keşke![]()
Ah canim basin sagolsunEvet ama bence herseyi konuşarak halledebilirler .ben şehit esiyim 2 yıllık evliyim eşimi 5 yada 6 ay gördüm oda 10 gün oluyordu.okadar çok özlüyordunki etrafimda kiler anlatıyordu. Eşim böyle yaptı söyle yaptı. Akşam oluyordu .canima konuşunca askim seni çok seviyorum diyordum .cumku ben ona doymadim hasret kaldım. Şuan toprak dönüyor kocama. Onun için kalp kırmaya gerek yok![]()
Allah razı olsun rabbim beni onun helal kildi ya bin şükür rabbimeAh canim basin sagolsun
Allah sabırlar versin. Cennetinde kavuştursun. Ne güzel mertebe.....Evet ama bence herseyi konuşarak halledebilirler .ben şehit esiyim 2 yıllık evliyim eşimi 5 yada 6 ay gördüm oda 10 gün oluyordu.okadar çok özlüyordunki etrafimda kiler anlatıyordu. Eşim böyle yaptı söyle yaptı. Akşam oluyordu .canima konuşunca askim seni çok seviyorum diyordum .cumku ben ona doymadim hasret kaldım. Şuan toprak dönüyor kocama. Onun için kalp kırmaya gerek yok![]()
Bence alısır tatmadıgı ıcın zamanında damak yabancılıyor bence kırıcı olmadan ısrar edın bıraz kendı yemegınızı överek yeyın esıne de bu konuda yapıcı olmasını ısteyın zor oldugundan bahsedın bınkac kere yese alısır. Bu yuzden kucukken cocugun yanında herseyı yeyın yedırın dıyorlar. Bır tanıdıgımda aynı durumda cocuklar uc cesıt yemekten baska bırsey bılmıyor yemıyor annelerı yapmamıs cunkuKv de öyle, o kadar tembelki suyun içine şehriyeyi atar, tuz, baharat, salça, asla koymaz yemeklere. Tembellikten. Sofrada benim yaptıklarıma da bayılır. Eşime vermiş ekmek arası domates peynir, öyle büyütmüş. Ben de versem veririm ama sağlıksız beslenmesi içime dert oluyor. Her gün de et alamam ki, kendi de alamaz.
Rabbim yar ve yardimcimız olsun inşallahAllah sabırlar versin. Cennetinde kavuştursun. Ne güzel mertebe.....
Size ferahlıklar versin rabbim.
Kızmam, içimden her gün 3 öğün söylüyorum :)B... k yesin dicemde kızarsınız diye demıorum.
Biraz kendını düşün bacım vallaha hayat çok lısa pna her gun ole yemek hazırlıcak vaktın yok senınKızmam, içimden her gün 3 öğün söylüyorum :)