- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.962
- 598
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
bu cevaptan sonrasını okumadım. Kocanız yemiyor filan değil sadece fazlasıyla şımarık. Yapın yemeğinizi yerse yer yemezse paşa gönlü bilir. Tepenize çıkarmışsınız şehzadeyi inmek bilmemiş.Sağolun, evet dışarda pide lahmacun yiyor, onlarda da soğan var diyorum ama görünmüyor diyor
Dün yine şiddetli tartıştık bu yüzden, sonuç : “Benim de zevklerim olabilir, yemiyorum kardeşim, yemiyorum”” diye ortalığı inletti. Yok, kendi yapacakmış, dışardan yiyecekmiş, çok zenginiz ya, her gün kebapçıda beyefendi.
Kaç yaşında eşiniz. Bazı anneler paşa oğullarını el bebek gül bebek yetiştiriyor. Benim annem de öyle, kardeşim daha bir şey demeden o yemez diye ona ayrı bir yemek yapardı. Bir gün tam yaz mevsimi taze taze sebzelerle türlü yaptım. Annem kalkmış köfte yapacakmış niye dedim işte X türlü yemez ona köfte yapacam. Ben de ne güzel türlü var yesin dedim. Neyse sonuç kardeşim hiçbir şey demeden oturdu sofraya yedi. Benim oğlum 6,5 yaşında, karnabahar en sevdiği yemek, pırasa, kuru fasulye, türlü, brokoli, bakla dahil her türlü yemeği yer.Dün yine şiddetli tartıştık bu yüzden, sonuç : “Benim de zevklerim olabilir, yemiyorum kardeşim, yemiyorum”” diye ortalığı inletti. Yok, kendi yapacakmış, dışardan yiyecekmiş, çok zenginiz ya, her gün kebapçıda beyefendi.
kendi yapacakmış
Sizinki üşenmiş sanırım, ay bu üşenmiyor, lahmacun söylüyor ya da girip mutfağı mahvediyorCok zor. Okurken bunaldım. Haklısınız zorlanmakta..
Benim eşim bir miktar yemek seçerdi. Ilk günden kesin bir tavır koydum. Yemezsen aç kalırsın, sana ayrı yemek yapmam. Bir, iki yavaş yavaş hallettik. Orta yolu bulduk. Ama eskiden yemediği çok şeyi artık yer. Ben de cok reddettiği şeyleri hayatımdan çıkardım. (sarımsak mesela:))
36 yaşında..annesi domates, ekmekle büyütmüş. Yani her gün lahmacun ve kebap yememiş. Ama yemiyo musun oğlum tamam ekmek arası yapayım demiş. Üç çocuğu da yemek konusunda manyak. Görümcelerim de diyet delisi ama cipsi hapur hupur yerler.Kaç yaşında eşiniz. Bazı anneler paşa oğullarını el bebek gül bebek yetiştiriyor. Benim annem de öyle, kardeşim daha bir şey demeden o yemez diye ona ayrı bir yemek yapardı. Bir gün tam yaz mevsimi taze taze sebzelerle türlü yaptım. Annem kalkmış köfte yapacakmış niye dedim işte X türlü yemez ona köfte yapacam. Ben de ne güzel türlü var yesin dedim. Neyse sonuç kardeşim hiçbir şey demeden oturdu sofraya yedi. Benim oğlum 6,5 yaşında, karnabahar en sevdiği yemek, pırasa, kuru fasulye, türlü, brokoli, bakla dahil her türlü yemeği yer.
Alerjisi olsa, glutensiz yemesi gerekse ne bileyim, gerçekten midesine dokunsa tabi ki yaparım! Her şey ona özel olur hatta.. Ama dışarda soğan yiyip, evde yememesi delirtiyor beni.Eşinizin yaşı baya varmış .
sizi hiç zorlamasın. Otursun kendi pişirsin. Biliyorum. Mutfakta 2 kişi zor oluyor ama bir düzen tutturmaya çalışın.
benim besin alerjilerim var. Birçok şeyi yiyemiyorum.tabiki Yiyebildiklerime çok şükür. sahan tavalarında tek kişilik yemek yaparım kendime. İnsanlar kendi sorunlarını kendileri çözüm bulmalı.
keşke alerjilerim olmasa da herşeyi yiyebilsem. Ama sonuç bu.
Eşim yemek yapmaktan hiç anlamaz. Mecburen alıştı..Sizinki üşenmiş sanırım, ay bu üşenmiyor, lahmacun söylüyor ya da girip mutfağı mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?