Eşimin Yemek Seçmesi

Hiç çekilmez bu yemek seçenlerde ya. Benim eski sevgilim onu yemem, bunu yemem bilmem ne. Ne zaman bana gelse ağzına zorla soka soka eşşek gibi yiyeceksin annen hiç bakamamış sana derdim. Vallahi hiç sevmediği patlıcan sayemde favori yemeği oldu. Annesine de onun gibi (ben) yaparsan yerim diyordu.
Sonuç rahmetli patlıcan yerken en azından iyi anı bıraktım. Yeni karısıyla mutlu olsun elhamdulillah.

Arkadaşım sen yap 2 kilo barbunya ya da sevdiği sulu yemek, 2 bardak pirinçle pilav.
Yesin dursun 4 gün.
Haftada bir fırında kanat yap ödül olarak.
Bir gün de balık pişir, 1 gün dışarıda yiyin.
Bitti gitti.
Böyle kocaya böyle menü çok bile!
2 yaşındaki çocuğum yemek yemez kemikleri sayılır ama o bile bu kadar da değil yahu!

Ahahaaha Sanırım biz çok yüz veriyoruz.

Hiç çekilmez bu yemek seçenlerde ya. Benim eski sevgilim onu yemem, bunu yemem bilmem ne. Ne zaman bana gelse ağzına zorla soka soka eşşek gibi yiyeceksin annen hiç bakamamış sana derdim. Vallahi hiç sevmediği patlıcan sayemde favori yemeği oldu. Annesine de onun gibi (ben) yaparsan yerim diyordu.
Sonuç rahmetli patlıcan yerken en azından iyi anı bıraktım. Yeni karısıyla mutlu olsun elhamdulillah.
Ehehehe en doğrusu o şekilde, dışarıdan söylemesine izin vermeyeceksin, sen zorla yedireceksin. Bu arada bir ekleme benim ki patlıcan yer fakat peçete ile yağı alınmış olacak, yoksa çatalı sürmez bile. :KK70:

Ahahaaha Sanırım biz çok yüz veriyoruz.
Aynen öyle.
Benim eşimin asla yemediği birkaç şey vardır, benim de öyle.
Onun dışında tercih etmediğimiz şeyleri pek yapmam ama değişik yemekler yaparım bayılarak yer.
Tercih etmediğimiz sebzeleri böreklerle yiyoruz, öyle bir yol buldum.
Pırasa ya da ıspanaklı börek favorimiz oldu.
Zaten 2 bebek var, tost yapsam adam ‘ooo ellerine sağlık’ modunda.

Merhaba forum sakinleri,

Ben bu siteye yeni üye oldum. Konuları okudukça, bende bir çıkış yolu aramak için konu açmaya karar verdim. Benim eşim aşırı şekilde yemek seçiyor. Benim yemek seçme gibi bir huyum yok ama o insanı çıldırtacak şekilde yemek seçer.

Yemekte et varsa yemez.Dolma yemez.Sakatat söylemiyorum bile evde bir kere pişirdim, eve girer girmez çıktı gitti. Böyle biri umarım aklınızda canlanmıştır. Yumurta yemez,bulgur yemez,nohut yemez.Bunlar aklıma gelenler yazmaya kalksam üşenir okumazsınız. :)

Ben bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Her sabah akşama ne yemeği yapsam diye kara kara düşünüyorum artık ciddi ciddi çok bunalıyorum. Bu durumda olanlar ne yapıyor? Ne yapıyorsunuz bu sorunu nasıl aştınız ?

Herkese teşekkür ederim
Başa çıkamazsınız madem yemiyor o da tost yesin, her gün sormuyor musunuz bugün ne yapayım diye yani kendi istediğini söylesin onu yapın akşama kadar neden kara kara düşünüyorsunuz ki onu anlamadım şahsen. Dışardan söylediği yemeği yapın bari ev yapımı hiçbiri olmuyorsa bırakın aç kalsın :)

Merhaba forum sakinleri,

Ben bu siteye yeni üye oldum. Konuları okudukça, bende bir çıkış yolu aramak için konu açmaya karar verdim. Benim eşim aşırı şekilde yemek seçiyor. Benim yemek seçme gibi bir huyum yok ama o insanı çıldırtacak şekilde yemek seçer.

Yemekte et varsa yemez.Dolma yemez.Sakatat söylemiyorum bile evde bir kere pişirdim, eve girer girmez çıktı gitti. Böyle biri umarım aklınızda canlanmıştır. Yumurta yemez,bulgur yemez,nohut yemez.Bunlar aklıma gelenler yazmaya kalksam üşenir okumazsınız. :)

Ben bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Her sabah akşama ne yemeği yapsam diye kara kara düşünüyorum artık ciddi ciddi çok bunalıyorum. Bu durumda olanlar ne yapıyor? Ne yapıyorsunuz bu sorunu nasıl aştınız ?

Herkese teşekkür ederim.
Başa çıkamazsınız madem yemiyor o da tost yesin, her gün sormuyor musunuz bugün ne yapayım diye yani kendi istediğini söylesin onu yapın akşama kadar neden kara kara düşünüyorsunuz ki onu anlamadım şahsen. Dışardan söylediği yemeği yapın bari ev yapımı hiçbiri olmuyorsa bırakın aç kalsın :)

Esiniz herhalde zayıf birisi fizik olarak cunku bu saydiklarinizi bende yemem
Yumurta yemem cok kotu kokuyor
Sakatat pisince bende evden çıkardım bekarken burnumu tutup..
Koyun eti yemem.
Dolma yerim ama
Sebzenin icinde et yemem
Mercimek corbasi mantar corbasi cok severim
Zayif insanlar corba ve salatayı cok severler
Zaten bu 2 yiyecek kilo aldirmaz
Bende nohut yemem. Kuru fasulye de cok ac kalırsam yerim. Bulgur yemem. Pirinc pilavi daha guzel ama simdi.de doktor yasakladi :D
Bulguru sadece meyhane pilavi olcak salcali oyle yerim.

Merak etmeyin açlıktan ölmez. Ben ölmedim. Cok cok midem.kazinirsa dolaptan turşu yiyorum ya da cubuk kraker :(((

Zaten suan çoğu seyi yemem yasaklandi da bi sorun olmaz herhalde ama pizza borek corekte yasak napcam ben ya :(

Esiniz hamur isi seviyorsa yapin 2 gun yesin. Yer kesin mesela.pizza.
Benim yerime de yiyin
Bide lahmacun alin atin dolaba hamburger eti yaptirin kasaptan atın dolaba o saydiginiz brokoli falan yapmasi kolay zaten ne bilim börülce yemegi iste neydi bakla falan oyle sebzeler pisirin
Bide bamyanin mevsimi geldi verin onune yesin ekmege bandira bandira ..

Bana ekmekte yasak artik :@ :@ :(

Her gün tost yemez. Aç kalır mecazi olarak değil ciddi anlamda aç kalır, yemez. Sabahı bekler yemek yemek için.:sinirli:

yogurt,balık k.fasulye bunlar da protein kalsiyum yok mu?.
gözünüzden kaçmış olmalı.
Depoları dedim farkındaysanız.
Her yediğimiz şeyde azıcık ondan bundan mevcut ama asıl vücudumuza fazlaca adeta bomba olarak giren besinleri yazdım ben.
Doğdum doğalı balık yemedim mesela, kusufasulye de öyle.
Hiçbir değerimde sıkıntı yok.
Ama et tüketimi ilk b12 de vurur, süt ürünleri de demir kalsiyum , yumurta proteinle.
3 portakal yiyeceğimize 2 adet yeşil biber yiyerek daha fazla c vitamini alacağımız hesabı gibi, demek istediğim.

Her gün tost yemez. Aç kalır mecazi olarak değil ciddi anlamda aç kalır, yemez. Sabahı bekler yemek yemek için.:sinirli:
Beklediğine göre dayanıklı bırakın beklesin yemeyenn çocuk gibi aç kalınca yer üstüne düşmeyin bence yıpranıyorsunuz. :)

Ehehehe en doğrusu o şekilde, dışarıdan söylemesine izin vermeyeceksin, sen zorla yedireceksin. Bu arada bir ekleme benim ki patlıcan yer fakat peçete ile yağı alınmış olacak, yoksa çatalı sürmez bile. :KK70:
Ay delirdim ben burda yemin ederim. Enişte beye söyle lütfen, tüm kk hanımları linç etmeye geliriz ellerimizde birer yemek hepsini tıkarız ağıza ha :110::hamarat::hamarat::lülülü::lülülü:

Esiniz herhalde zayıf birisi fizik olarak cunku bu saydiklarinizi bende yemem
Yumurta yemem cok kotu kokuyor
Sakatat pisince bende evden çıkardım bekarken burnumu tutup..
Koyun eti yemem.
Dolma yerim ama
Sebzenin icinde et yemem
Mercimek corbasi mantar corbasi cok severim
Zayif insanlar corba ve salatayı cok severler
Zaten bu 2 yiyecek kilo aldirmaz
Bende nohut yemem. Kuru fasulye de cok ac kalırsam yerim. Bulgur yemem. Pirinc pilavi daha guzel ama simdi.de doktor yasakladi :KK70:
Bulguru sadece meyhane pilavi olcak salcali oyle yerim.

Merak etmeyin açlıktan ölmez. Ben ölmedim. Cok cok midem.kazinirsa dolaptan turşu yiyorum ya da cubuk kraker :KK43:((

Zaten suan çoğu seyi yemem yasaklandi da bi sorun olmaz herhalde ama pizza borek corekte yasak napcam ben ya :KK43:

Esiniz hamur isi seviyorsa yapin 2 gun yesin. Yer kesin mesela.pizza.
Benim yerime de yiyin
Bide lahmacun alin atin dolaba hamburger eti yaptirin kasaptan atın dolaba o saydiginiz brokoli falan yapmasi kolay zaten ne bilim börülce yemegi iste neydi bakla falan oyle sebzeler pisirin
Bide bamyanin mevsimi geldi verin onune yesin ekmege bandira bandira ..

Bana ekmekte yasak artik :mad: :mad: :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin. Konuya ilginize teşekkür ederim. Zayıf değil fakat göbeği de yok. Pizza güzel fikir pizza yer, yemeli :) Hamur işi hariç dediklerinizi yapacağım.

Ben yemek seçme kısmını geçtim; yemek sevmiyorum. Sadece kahvaltılıkla bir ömür geçirebilirim. Mecburiyetten bazı yemekleri yiyorum ya da yer gibi oynuyorum.

Eşim de yemek seçer hem de fena seçer. Mesela salçanın markası bile değişse o yemeği yemez? Belli başlı birkaç yemek var ortak noktada buluştuğumuz.O yemekleri evirip çeviriyorum, hiçbir şey yapamazsam aynı yemeğin altını hamura üstünü beşamele boğuyorum kiş diye yediriyorum. :deli:

Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin. Konuya ilginize teşekkür ederim. Zayıf değil fakat göbeği de yok. Pizza güzel fikir pizza yer, yemeli :) Hamur işi hariç dediklerinizi yapacağım.
Allah razi olsun .. Rica ederim,yemek konularina merakliyim ve yeme problemleri yasayan insanlari az cok anlıyorum cunku bende boyle birisiyim
Haftada 2 madem sütlü tatlı seviyor yapin basit zaten
Bu arada bende serbetli tatli sevmem :D

Pizza ve sebzelerle devam bence usenmezseniz haftada 3 gun farkli cesit corba yapin zaten sanirim corbayi seviyor. Her erkekte sevmez
Merak ettim esiniz egeli ya da marmarali mi??
Damak tadindan ötürü sordum. Et seviyorsa dana eti siyah ondan top top kofte yapin misket kizartin . Bir borcam alin icine patates puresi dökün,uzerine kizarttiginiz top kofteleri en ustune de salcali sos ya da tereyagi,pulbiber sosu . Yer mi ????

Herhalde koyun peyniri falan da yemiyordur esiniz sakatat yemiyorsa ? Zira sakatat tan daha kotu kokuyor :KK43: bence :KK43:
Bunu mesajı yeni gördüm. :) Koyun,keçi peyniri yemiyor.Aslında öyle çok peynir yemez.Öyle ben arada " A çok güzelmiş bu peynir bak bir tadına" böyle hafif gaz verirsem öyle bir çatal alıp tadına bakıyor.

Herkese teşekkür ederim.

Back
X