Esimin yengeme uygunsuz bakislari

Bu konuyu seninle uzun uzun konuşurdum ama ne yazık ki polemiğe bağlandığı için yasak var,o yüzden konuşamıyorum.Ama cevabını aldığını düşünüyorum.İyi geceler tatlım :)

Hamilelik akilda durgunlukta yaratabiliyor demekki bilmiyordum herneyse benim demek istedigim ne biliyor musun?
Adam zaten serefsizligin dik alasini yapmis,bakmis sonra da karisinin bakip bakmadigini kontrol etmis,kendisi de farkinda pisliginin ..
ama bu kadin ccart diye bosayamamis demekki ,cesaret edememis,sizin kadar kafasi mi calismamistir nedir her neyse ..
En kotu seyleri bile kendisine iyi bir seymis gibi gostermis ,baskasina da bakiyor yani sadece yengeme degilin altinda o yatiyor yoksa mide genisligi degil ..

Bu konuyu seninle uzun uzun konuşurdum ama ne yazık ki polemiğe bağlandığı için yasak var,o yüzden konuşamıyorum.Ama cevabını aldığını düşünüyorum.İyi geceler tatlım :)

Cevabimi aldim mi ? Senin bana cevap yapistirip alt ettigini hatirlamiyorum ama sen kendini iyi hissediceksen eee hadi bakalim oyle olsun ,sana da iyi geceler canim

1. Siz derken? Buraya yorum yazanların böyle bir durum yaşamadığını nereden biliyorsunuz?
2. Evet, bahsettiğiniz gibi namuslu, sadık koçişler var. Allah herkese güzel ahlak ve güzel ahlaklı bir eş nasip etsin.
3. İnsan ister kocasının tatlı kollarında uyur, ister burada ayar (Artık o ne demekse.) verir. İnsanların burada takılmasıyla, kocasının kolu arasındaki bağlantı süpermiş . Bir kocam olsaydı doğru veya yanlış derdim.
4. Amin.

Söylediğiniz şeyde haklı olabilirsiniz. "En kötü şeyleri iyi bir şeymiş gibi gösterme" konusunda yani. Ama konu sahibesinin, aslında onların kötü bir şey olduğunu görmesi gerekiyor. Başkalarına bakmasının minnet edilecek bir şey olmadığını anlaması gerekiyor.

E tmm bende farkli bir sey soylemiyorum ki sadece bir kelimeyi cimbizla alip ,konu sahiplerini tiye almalarini ya da dunyadaki en ahlakli hayati kendileri yasiyormusta,digerleri iskembe tasiyormus gibi davrananlara kiziyorum..
yani insan gibi fikir alisverisi yapilamiyor mu?Yardimci olunamiyor mu?

Yok canim benim, hamilelik duygusallaştiriyor insani. Daha sabirli oluyorsun, sövmen gereken yerde gülümsüyorsun mesela:)

Ama bi dakika! Galiba unutkanlik yapiyor.. Ben ne zaman boşan dedim hatirlayamiyorum bak, neyse..

Akli zehir, küçük Einstein kardeş.. Bu siteye girerken "ne olursa olsun konu sahiplerine mutluluk oyunu oynayacağima and içerim" diye bir yemin ettigimizi hatirlamiyorum. Amaç burada farkli bakişlar, fikirler değil mi? Sen niye avukatliğa soyundun ha benim güzel kızım, ha benim iq'sunu emiklediğim?

Ne kadar guzel diksiyonunuz var vallahi translate bile anlamadi cok ozgunmus masallah..
Ben ne yapilabilir kismini konusalim dedim,olsun en azindan baskasinin poposuna bakiyormus demedim,birazcik ceviz ye sen bakalim hazir uyanmisken
Iyi gelir zihin acar ,iyi sabahlar..

Evet, ben de sizin söylediğiniz üzerinden gittim zaten.
Konu sahibi tiye alınmadı bence. Konunun geneli hakkında yorum yapıldı ve orada cımbızlanması gereken bir kelime vardı. O kelimenin geçtiği cümle hastalıklı bir düşünceydi. Ve, evet, gerekirse gerçekler yüzüne vurularak bunun farkettirilmesi gerekiyordu. Ve bu zaten bir fikir alışverişi.

Konu sahibi bir sorununu belirtti. Ama ortada başka bir sorun vardı. Ve bence adamın yoldan geçenlere bakması, dahası eşinin bunu kabul etmesi büyük bir sorun.

Ayrıca, kimse en ahlaklı olduğunu iddia etmedi. İnsanların ahlakına ve eşlerine laf etmemenizi rica ediyorum.

Ben ayşe,fatma sen ahlaksizmisin senin kocan da bakiyordur mu demişim himmm hatırlamıyorum..
ikincisi konu sahibi zaten yanlış yaptığının farkındaydı,başkalarına bakmasını bile onemseyemedim bu olaydan sonra dedi eee bu çok bilmisler konu sahibine ne kattı peki?
Konu sahibi farkında değil miydi yani ?birden aydınlandı mi dersiniz?
Hala sözlere takiliyorsunuz valla ugrasamicam hadi bakalım iyi geceler..
Bana edep dersi vermekte size düşmez ,beni bilen bilir bilmeyen kendisi gibi bilir

Maskara seni:)) Aman nasıl da hazır cevapmış, nasıl tatlı laf salatası yaparmış:)

Ortaya doğru sataşınca, kimin ne dediğini karıştırıp, kendi dediklerini de unuttun sanırım. Eğer yanlışsam, ortada şizofrenik bir asabiyet var. Ki o zaman seni ceviz de kurtaramaz:)

Neyse benim minik terbiye fukarası ergen Edison'ım.. Seviyeli bir diyaloğun seninle mümkün olamayacağı bir gerçek. Daha fazla uzatıp, laf çarptığını sanarak sahte ego masturbasyonu yapmana gönlüm razı olmaz. Anne olunca anlarsın beybi:) nbr sçs muck kib bye

Konu sahibi biraz daha konuşsaydı anlardık muhtelemen farkında mıydı, değil miydi. Farkında olmama ihtimali de çok yüksek, "erkektir tabi bakacak ama yengeme bakmasın." diyor olabilirdi. Bilemeyiz.
Sözler önemlidir, burada sadece sözlerle anlaşıyoruz.
Size edep dersi vermedim, haddim değil. Bir ricada bulundum, zira alakasız bir şekilde buradaki kadınların kocalarını lafın arasına soktunuz.

Bence de, iyi geceler. Ben gidip hayali kocamın kolunda uyuyayım.

30 yaşındayım bir evlilik yaşadım bu serefsizin daha beteri benimde başımda vardı ..En yakın arkadaşıma göz koymuştu ve daha niceleri ..Yani ben idmanliyim böyle durumlara ve böyle pisliklere ,bunlar adamı şaşırtır,doğru bildiğinden saptirir,ne yapacağını ne düşüneceğini bilmez duruma gelir insan kendi bile farketmeden ..
Hariçten gazel okumak kolay sevgili anne ama işin içine girince öyle olmuyor ne yapalım hadi bakalım ,ego tatmini falan da yaptığım yok esekten duseni ancak essekten düşen anlar anlatabildim mi ?

Benim kimsenin kocasina falan taktigim Yok algida secicilik yasiyorsunuz sanirim ,sadece kendilerini Ahlak abidesi gibi gorenlereydi sozum bende de var hayali bir koca bende gidiyorum

Benim kimsenin kocasina falan taktigim Yok algida secicilik yasiyorsunuz sanirim ,sadece kendilerini Ahlak abidesi gibi gorenlereydi sozum bende de var hayali bir koca bende gidiyorum

Kimse kendine ahlak abidesi demedi ki.

Ayrıca, şunu belirtmek istiyorum. Sizinle tartışmaya çalışmıyorum, yanlış anlamayın.

Yaşadıklarınıza üzüldüm, neyse ki kurtulmuşsunuz.

Herkes farklı bir pencereden bakar olaylara. Buranın da amacı bu zaten.
Aslında haklı bir yerden yaklaştınız konuya ama üslubunuz, yaklaşımınızın önüne geçtiği için bu kadar tepki aldınız.

Konu sahibi gitti, arkasından biz kaldık...
Bu sefer gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…