Eşimin yengesi mi yoksa kres mi ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.200
7.016
398
Kızlar ise baslayacağım önümüzdeki ay ekimde 2 yasına girecek bir kızim var alerjik bir cocuk süt alerjisi ve alerjik riniti var ilaclarla sikayetlerini azaltıyoruz. Kreş fikri hosuma gidiyor hem arkadaslari olur inat bir cocuk bu sayede biraz sakinlesir diyorum. Fakat yaninda arkadaslari diyetine uygun olmayan seyler tukettiginde isteyebilir üzülebilir öğretmenleri dikkat etse dahi anlamayacak yasta gözden kacip yiyebilir gibi cekincelerim var ve biliyorsunuz kreslerde bir cocuk hasta oldugunda hepsine tek tek geciyor alerjik cocuk icin bu hastalik donemi ekstra zorlu geciyor.Eşimin yengesi bakarsa evde bakacak ama biraz gelenekci biri biraz da dedigim dedik bildigini okuyan biri.Cocuga yulaf ruseymi ile bir seyler yapsam yedir desem bu ne böyle diyip kendi yaptigindan yedirecek biri gibi duruyor Acikcasi ne yapsam bilemiyorum yasadigim sehirde alerjik cocuklar icin kres yok siz olsaniz ne yapardiniz ?

Çocuk küçük en azından 1 yıl daha yenge daha mantıklı
Kizim onu cok seviyor aslinda ama dedigim gibi gelenekci biri biraz yedir dedigim seyleri yedirmez bence bu ne diyip bir kac kere yulafli tost yaptigimda bu ne kız böyle nirmal ekmekten yap yedir cocuga doymaz öyle demişti

Kızlar ise baslayacağım önümüzdeki ay ekimde 2 yasına girecek bir kızim var alerjik bir cocuk süt alerjisi ve alerjik riniti var ilaclarla sikayetlerini azaltıyoruz. Kreş fikri hosuma gidiyor hem arkadaslari olur inat bir cocuk bu sayede biraz sakinlesir diyorum. Fakat yaninda arkadaslari diyetine uygun olmayan seyler tukettiginde isteyebilir üzülebilir öğretmenleri dikkat etse dahi anlamayacak yasta gözden kacip yiyebilir gibi cekincelerim var ve biliyorsunuz kreslerde bir cocuk hasta oldugunda hepsine tek tek geciyor alerjik cocuk icin bu hastalik donemi ekstra zorlu geciyor.Eşimin yengesi bakarsa evde bakacak ama biraz gelenekci biri biraz da dedigim dedik bildigini okuyan biri.Cocuga yulaf ruseymi ile bir seyler yapsam yedir desem bu ne böyle diyip kendi yaptigindan yedirecek biri gibi duruyor Acikcasi ne yapsam bilemiyorum yasadigim sehirde alerjik cocuklar icin kres yok siz olsaniz ne yapardiniz ?
glütenide azaltmalısınız süt ve süt ürürnlerinide tamamen çıkartılmalı . ben kreş tercih ederdim . diyetine dikkat edecek bi kreş bulursam .

Onlar dikkat e
glütenide azaltmalısınız süt ve süt ürürnlerinide tamamen çıkartılmalı . ben kreş tercih ederdim . diyetine dikkat edecek bi kreş bulursam . dahi kizim cok kucuk evde bile esim yerlerde cikolata falan birakmis olsa yemeye yelteniyor merak ediyor

Seneye kadar kreşi beklerseniz alerjisi gecek mi? Yengeden başka sağ profesyonel birini bulamaz misiniz?
Tanidik istiyorum korkuyorum ortalik malum

Kreş için çok küçük , bağışıklığı daha tam gelişmemiş zaten alerjık bünyeli :( çok hastalanır ve çok yıpranır vucudu ...3,5 yaşına kadar yenge mantıklı

glütenide azaltmalısınız süt ve süt ürürnlerinide tamamen çıkartılmalı . ben kreş tercih ederdim . diyetine dikkat edecek bi kreş bulursam .
Onlar dikkat etse dahi kizim dikkat edemez bilmiyor cunku anlayamayacak kadar kucuk keske alerjik kres olsa da oraya versem

iki seçeneğiniz var ise, yenge daha mantıklı gibi.

Kreş için çok küçük , bağışıklığı daha tam gelişmemiş zaten alerjık bünyeli :KK43: çok hastalanır ve çok yıpranır vucudu ...3,5 yaşına kadar yenge mantıklı
Calisan arkadaslarim 9 aylik bebeklerini isyerinin kresine vermisler bir sey olmaz diyorlar ama alerjik olunca iste insan korkuyor

Yengenin basina buyruk yedirecegi seyler nelere yol acar?Siz daha iyi bilirsiniz cocugunuzun durumunu.Ben kres derim ama tabi cocugun durumunu ne seviyede bir alerjisi var onu bilmiyoruz.

Back
X