Eşimin yengesinin hakkımda konuştukları😔

Guzel kardesim, ben kirilmadim ama sen biraz duygusalsin galiba, yanlis anliyosun, herkes yengenin beyinsizligi hakkinda yorum yapti, o lafi da onun uydurdugunu düşünüyoruz hepimiz
Kırdıysam özür dilerim tekrar desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız
merak etme Cümle aşırı saçma gelince dalgaya vurduk eğleniyoruz işte.

Ay ona neymiş ya g.t lalesine bak, çok sinirlendim
Evet ben de anlamadım ya. Eşime, kaynanama ayrı, görümceme ayrı söylemiş. Hatta görümceme bu kadar geziyor siz niye karışmıyorsunuz demiş. Görümcem de biz niye karışalım, bizi ne ilgilendirir onun gezmesi demiş

Ay nazik poposu dibine tutmuş galiba. Eve gidip adamı darlamadıysa "bak bak ne adamlar var, ne kvler ne görümceler var" diye diye ben de bir şey bilmiyorum.
Sefan olsun kız heheheh.

Ay nazik poposu dibine tutmuş galiba. Eve gidip adamı darlamadıysa "bak bak ne adamlar var, ne kvler ne görümceler var" diye diye ben de bir şey bilmiyorum.
Sefan olsun kız heheheh.
Evli değil. Annem yaşında üstelik, okumuş etmiş bir de. Ama hâlâ anne babasının sözünden çıkmaz. Kendisi de görümcemin görümcesi zaten. Onlar çok karışıyor görümceme, aynı şeyi bizimkilerden de bekledi
Yani düşünüyorum annem yaşında kadınsın insan az bi utanır ya

Benmi abartiyorum ki bilmiyorum herkes umursamiyor bile şaşırdım doğrusu
Evet abartıyorsunuz çünkü komik
Bakın deseniz eşim inanıp bana hesap sormaya geldi, onu ciddiye alırdık. Ama arkanızda ikisi de, ne diye canınızı sıkıyorsunuz böyle ikiyüzlüler yüzünden.

Demedim ki öylede demedim
Biliyorum yahu laf o kadar saçma ki yani burada bile dua gruplarindan çıkmayan biri tutacak sandalyeyi g.tunuze sokarım diyecek. Yani eşin bile gülmüştür buna. Ha ben olsam arar hesap sorarım. Sen kimsin de benim hakkımda atıp tutuyorsun, eşim inanıp bana hesap sorsa mutlu mu olacaksın, koca kadınsın hiç mi utanmiyorsun derim. Ama sen deme bence. Şeytanla aşık atılmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…