Kırdıysam özür dilerim tekrar desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınızGuzel kardesim, ben kirilmadim ama sen biraz duygusalsin galiba, yanlis anliyosun, herkes yengenin beyinsizligi hakkinda yorum yapti, o lafi da onun uydurdugunu düşünüyoruz hepimiz
merak etmeCümle aşırı saçma gelince dalgaya vurduk eğleniyoruz işte.
Evet ben de anlamadım ya. Eşime, kaynanama ayrı, görümceme ayrı söylemiş. Hatta görümceme bu kadar geziyor siz niye karışmıyorsunuz demiş. Görümcem de biz niye karışalım, bizi ne ilgilendirir onun gezmesi demişAy ona neymiş ya g.t lalesine bak, çok sinirlendim
Haklısınızİlk defa mı ikiyüzlü gördünüz? Ağlayacaksınız içinize ağlayın bari, eşiniz zaten gerekeni yapmış daha napsın ? Adamı iyice gerersiniz lastik ip gibi en sonunda sizin elinize şaklar.
Yazım ve imla kadar okumada da bi problem var üyedeBacım ne diyosun, biz seni destekliyoruz, kafan mı güzel
Allah başınıza versin demene kırıldım ayrıca
Haklısın kusurum olduysa affolaKuzum sana konuştun diyen olmamış ki burda
Sen hayatı hep böyle mi yasarsin
Hem sana hem etrafındakilere eziyet canım benim derdine ne?
Ay nazik poposu dibine tutmuş galiba. Eve gidip adamı darlamadıysa "bak bak ne adamlar var, ne kvler ne görümceler var" diye diye ben de bir şey bilmiyorum.Evet ben de anlamadım ya. Eşime, kaynanama ayrı, görümceme ayrı söylemiş. Hatta görümceme bu kadar geziyor siz niye karışmıyorsunuz demiş. Görümcem de biz niye karışalım, bizi ne ilgilendirir onun gezmesi demiş
Yani 'sandalyeyi g*t*nüze sokarım' diye bir cümle kullandığıma dair bana iftira atılsa, oturur gülerimBacım ne diyosun, biz seni destekliyoruz, kafan mı güzel
Allah başınıza versin demene kırıldım ayrıca
Onuda söylemedim ki böyle bi konu bile konuşulmadi sandalye diyaloğu bile olmadı aramızda neresinden çıkardıysa artıkKonu sahibi gözünüze sokarım demiş yengesi yanlış anlamış.
Benmi abartiyorum ki bilmiyorum herkes umursamiyor bile şaşırdım doğrusuYani 'sandalyeyi g*t*nüze sokarım' diye bir cümle kullandığıma dair bana iftira atılsa, oturur gülerim
Evli değil. Annem yaşında üstelik, okumuş etmiş bir de. Ama hâlâ anne babasının sözünden çıkmaz. Kendisi de görümcemin görümcesi zaten. Onlar çok karışıyor görümceme, aynı şeyi bizimkilerden de beklediAy nazik poposu dibine tutmuş galiba. Eve gidip adamı darlamadıysa "bak bak ne adamlar var, ne kvler ne görümceler var" diye diye ben de bir şey bilmiyorum.
Sefan olsun kız heheheh.
Benim şeytanın yanından bile geçemez andırıyor sadeceBu sizin yenge olabilir
Evet abartıyorsunuz çünkü komikBenmi abartiyorum ki bilmiyorum herkes umursamiyor bile şaşırdım doğrusu
Demedim ki öylede demedimAslında gönlünüze sokarım demiş. Yani sizi öyle çok seviyorum ki gönlünüze sandalye sokar otururum demiş
O yüzden yenge biraz atmasyondur bu hanımdanda beklemiştir demiştir yoksa o cümle nasıl cümle ya?Bir de beddua yedik, iyi mi
Heh gül şöyle yaaBenim şeytanın yanından bile geçemez andırıyor sadece
Biliyorum yahu laf o kadar saçma ki yani burada bile dua gruplarindan çıkmayan biri tutacak sandalyeyi g.tunuze sokarım diyecek. Yani eşin bile gülmüştür buna. Ha ben olsam arar hesap sorarım. Sen kimsin de benim hakkımda atıp tutuyorsun, eşim inanıp bana hesap sorsa mutlu mu olacaksın, koca kadınsın hiç mi utanmiyorsun derim. Ama sen deme bence. Şeytanla aşık atılmaz .Demedim ki öylede demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?