Eşimin yengesinin hakkımda konuştukları😔

Yanlis duyup dogru konusanlardan desene..
Kuzum bunun icin uzulmene degmez, gercekten o ne dedi bu ne dedi şu ne dedi boyle dedi vallahi yorulmaz boyleleri bunlarla bas edemezsin

Peki siz gerçejten sandalyeyi gözünüze sokarım dediniz mi?
Gözüyle dötü arasında bir fark yok o cümlede. İkisi de küfür sayılabilir. Ama elbette ki yengenin eşinizi doldurması yanlış,sizin de bu şekilde sokmalı çıkarmalı konuşmanız yanlış

Arayın ben öyle bir şey demedim ama sana diyorum diyin .takmayın sonra kafaya

Ay buna niye agliyorsun bak gercek yuzunu gordun ona gore davranirsin bundan sonra.

Ay o eş yengeleri yok muuuuu demeye geldim

Tabiki de hayır öyle şey olurmu birde önünde diyecem yok artık

Yanlis duyup dogru konusanlardan desene..
Kuzum bunun icin uzulmene degmez, gercekten o ne dedi bu ne dedi şu ne dedi boyle dedi vallahi yorulmaz boyleleri bunlarla bas edemezsin
Allaha bıraktım hakkımı helal etmiyorum o pisliğe benim eşimle aram açılabilirdi bu yüzden

Ay iğrenç bir insan. Engelleyin. Cidden gördüğünüzde konusmayin

Bizim hakkimitda da bir sürü dedikodu ortaya atiliyor. Böyleleri ile ama yüzlesiyorum. Bir daha ne eve alirim nede ailemle görüstürürüm.

Eşimin yengesi bana laf söyleyecek ben de ağlayacağım!!Derhal ağzıma geleni söyler onu ağlatırım,tüm bağımı kopartırım olur biter.Gerçi o ana kadar o lafları duyduğunda eşimin öyle yapması gerekir,yapmadıysa ona da haddini bildiririm.

Watsapp duruma attım hepsini gördü sildim numarasini eşim aratmadı arayacaktım o sinirle ağzıma geleni söyleyecektim pisliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…