Ama soradabilirdi eşimle aram açılabilirdi böyle bir ihtimalde vardı canım eşim yalancı bir insan olduğunu bildiği için yengesinin birde. Benim söylemeyeceğimi bildiği için umursamadi 3 kızı var onlarla bile düşman yengesi yalanları yüzünden bizim mutluluğumuzumu kıskandı naptı fesatEvet abartıyorsunuz çünkü komik
Bakın deseniz eşim inanıp bana hesap sormaya geldi, onu ciddiye alırdık. Ama arkanızda ikisi de, ne diye canınızı sıkıyorsunuz böyle ikiyüzlüler yüzünden.
Normalde ağlamam ama ne bileyim işteSimdi ben size küfür etsem oturup aglayacak misiniz yanigenelde boyle sacma sapan seylere aglar mısınız
Arayacaktım eşim aratmadı telefonu elimden aldı kendi yaptığı kendine kalsin dedi boşver dediBiliyorum yahu laf o kadar saçma ki yani burada bile dua gruplarindan çıkmayan biri tutacak sandalyeyi g.tunuze sokarım diyecek. Yani eşin bile gülmüştür buna. Ha ben olsam arar hesap sorarım. Sen kimsin de benim hakkımda atıp tutuyorsun, eşim inanıp bana hesap sorsa mutlu mu olacaksın, koca kadınsın hiç mi utanmiyorsun derim. Ama sen deme bence. Şeytanla aşık atılmaz .
Yani bak eşin adam yerine bile koymuyor. Salla gitsin değmez. Olur da denk gelirseniz laf sok amaArayacaktım eşim aratmadı telefonu elimden aldı kendi yaptığı kendine kalsin dedi boşver dedi
Sokmaz olurmuyum sandalye gibi laflar sokacam hemdeYani bak eşin adam yerine bile koymuyor. Salla gitsin değmez. Olur da denk gelirseniz laf sok ama
Aaa aaaaa sorunlu kdjdjd.Evli değil. Annem yaşında üstelik, okumuş etmiş bir de. Ama hâlâ anne babasının sözünden çıkmaz. Kendisi de görümcemin görümcesi zaten. Onlar çok karışıyor görümceme, aynı şeyi bizimkilerden de bekledi
Yani düşünüyorum annem yaşında kadınsın insan az bi utanır ya
Kadın dediğin çok gezmeyecek evinde oturacakAaa aaaaa sorunlu kdjdjd.
Öf otursun anasının dizinin dibinde belki hayırlı evlat madalyası verirler. Alkış
İyi demişsin aferim valla böyle devam keBizde de o model bir yenge var. 10 senedir konuşmam etmem, aynı ortamda bulunmamaya çalışırım, bize geldiğinde çirkin yüzünü görmemek için odamdan çıkmam, ağzımdanmış gibi o kadar çok şey uydurup söyler ki. Ben de boyun 1,48 kıçın da yeri süpürüyor benim ses sana nasıl ulaşıyor kendince uyduruyorsun da az üsturuplu uydur demiştim
Sana birşey söyleyimi benim yılanda aynı öyle kızlarıyla bile kötü düşün artık
Zaten devamlı yalan söyleyip artık yalanlarını bile unuttuğu için ve farklı kişilerce anlaşıldığı için yapayalnız kaldı artık konuşacak kimsesi de kalmadı
Konu sahibi herkese kankanmış gibi davranmasan mı acaba?İyi demişsin aferim valla böyle devam ke
Sana birşey söyleyimi benim yılanda aynı öyle kızlarıyla bile kötü düşün artık
İnanın hiç yokmuş gibi davranın canınızı sıkıp kendinizi üzmenize vaktinizi ailenize eşinize çocuklarınıza kendınıze mutlu anlar için harcamanız gerekiyorken onun için ağlamanızı haketmıyor inan UmursamayınAh kızlar nerden başlayayim bilmiyorum beni burda tanıyanlar biliyor dua guruplarinda daha çok aktifim eşimin dayısı yumurta çiftliği var eşimi ara sıra çağırıyor satışa gidiyorlar beraber yumurta satışına cuma günü yengesiyle gitti yengesi diyormuş ki eşime eşin terbiyesizlik yapıyormu annene babana diyormuş biz sizdeydik birgün eşin dediki annen le babana şu sandalyeyi g.t.n.ze sokarım demişim ben eşim demişki o nerden çıktı Demiş TM bizim sorunlarımiz oluyordu ama eşimle benim ailemle arada atışırlardi karşılıklı ama daha böyle bir şey söylemedi demiş sonra diyormuş ki ah canım kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim diyormuş eşim bana söyledi ben zaten kafayı yedim duyunca iki gözüm iki Çeşme başladım ağlamaya eşim kaynanam biz seni bilmiyoruz konuşursa konuşsun diyorlar ama ben sindiremiyorum bi türlü birde bu kadın benim yüzüme karşı çok iyiydi eşimle fotoğraf paylaşımlarımiza canlarım güzellerin diye kalp kor mesaj atardı şimdi bunu yapınca dondum kaldım arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum eşim bırak Allah'ından bulsun ben ağzının payını verdim diyor zaten çok dedikoducu yalancı bir kadın üç kızı var üçüylede kötü bana bi akıl verin lütfen çok zoruma gidiyor
Eşiniz gerekeni söylemiş bence muhatap olmayın görüş meyin engelleyin her yerdenHer yerden sildim zaten
Çok güldüm, teşekkür ederim Allah da sizi güldürsün :))Sandalyeyi g.t.n.z.e sokarım lafı nasıl bi yanlış anlama olabilir ki
OlurKonu sahibi herkese kankanmış gibi davranmasan mı acaba?
Bilmiyorum ne yapmaya çalıştı ki eşime dedim eminsen benim söylemediğime niye söyledin bana diye belki de iyi oldu söylediği eşimin bende dostunu düşmanımı öğrenmiş oldum yani en. Kötü ihtimalle saygısız değil tam bir yalancı pisliktir kendisi dedikoduya bayılır üzerine kor kızlarıyla bu yüzden kötüEşiniz neden gelip size anlattı ki bu diyaloğu? Önce kendi anne babasına o gün ne yaşandığını sorup bu olayın doğruluğunu araştırması gerekmez miydidoğruyu söylemek gerekirse kan bağı olmayan bir kadının eşinin erkek yeğenine gidip bu cümleyi kurması bana çok garip geldi açıkçası.Kadının kocasının yeğeni ile böyle bir muhabbete girmesi filan kafam almadı.Kadının sizin kayınvalidenizi aramasını " ben M Morlale8 in size böyle dediğini duydum ama emin olamadım ondan soruyorum ..hep böyle saygısız mıdır size " demesini anlarım ama doğrudan eşinize söylemesi çok garip
İyi de bu diyaloğu size anlatıp sonra da amcasının karısı ile görüşmeye devam ederse siz de eşinize öfkelenmeyecek misiniz?Bilmiyorum ne yapmaya çalıştı ki eşime dedim eminsen benim söylemediğime niye söyledin bana diye belki de iyi oldu söylediği eşimin bende dostunu düşmanımı öğrenmiş oldum yani en. Kötü ihtimalle saygısız değil tam bir yalancı pisliktir kendisi dedikoduya bayılır üzerine kor kızlarıyla bu yüzden kötü
Dayısının karısı oda kızgın zaten görüşmeyecek sanmam görüşurse tabiki kızarım ama eşimi tanırım görüşmez yaniİyi de bu diyaloğu size anlatıp sonra da amcasının karısı ile görüşmeye devam ederse siz de eşinize öfkelenmeyecek misiniz?
İnşallah görüşmez ama dayı ile ortak iş yapıyormuş eşiniz gene dayının yanına giderse illaha da görüşürlerDayısının karısı oda kızgın zaten görüşmeyecek sanmam görüşurse tabiki kızarım ama eşimi tanırım görüşmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?