Eşimin yengesinin hakkımda konuştukları😔

Evet abartıyorsunuz çünkü komik
Bakın deseniz eşim inanıp bana hesap sormaya geldi, onu ciddiye alırdık. Ama arkanızda ikisi de, ne diye canınızı sıkıyorsunuz böyle ikiyüzlüler yüzünden.
Ama soradabilirdi eşimle aram açılabilirdi böyle bir ihtimalde vardı canım eşim yalancı bir insan olduğunu bildiği için yengesinin birde. Benim söylemeyeceğimi bildiği için umursamadi 3 kızı var onlarla bile düşman yengesi yalanları yüzünden bizim mutluluğumuzumu kıskandı naptı fesat

Arayacaktım eşim aratmadı telefonu elimden aldı kendi yaptığı kendine kalsin dedi boşver dedi

Reactions: Kuf
Arayacaktım eşim aratmadı telefonu elimden aldı kendi yaptığı kendine kalsin dedi boşver dedi
Yani bak eşin adam yerine bile koymuyor. Salla gitsin değmez. Olur da denk gelirseniz laf sok ama

Bizde de o model bir yenge var. 10 senedir konuşmam etmem, aynı ortamda bulunmamaya çalışırım, bize geldiğinde çirkin yüzünü görmemek için odamdan çıkmam, ağzımdanmış gibi o kadar çok şey uydurup söyler ki. Ben de boyun 1,48 kıçın da yeri süpürüyor benim ses sana nasıl ulaşıyor kendince uyduruyorsun da az üsturuplu uydur demiştim

Zaten devamlı yalan söyleyip artık yalanlarını bile unuttuğu için ve farklı kişilerce anlaşıldığı için yapayalnız kaldı artık konuşacak kimsesi de kalmadı

Aaa aaaaa sorunlu kdjdjd.
Öf otursun anasının dizinin dibinde belki hayırlı evlat madalyası verirler. Alkış

Aaa aaaaa sorunlu kdjdjd.
Öf otursun anasının dizinin dibinde belki hayırlı evlat madalyası verirler. Alkış
Kadın dediğin çok gezmeyecek evinde oturacak
Halamlar da bir yerden duysa gezdiğimi falan, hemen anneme kızın çok geziyor diyorlar. Gezerim vaktim bol, işim yok ne yapcam evde oturup diyorum

İyi demişsin aferim valla böyle devam ke

Zaten devamlı yalan söyleyip artık yalanlarını bile unuttuğu için ve farklı kişilerce anlaşıldığı için yapayalnız kaldı artık konuşacak kimsesi de kalmadı
Sana birşey söyleyimi benim yılanda aynı öyle kızlarıyla bile kötü düşün artık

İnanın hiç yokmuş gibi davranın canınızı sıkıp kendinizi üzmenize vaktinizi ailenize eşinize çocuklarınıza kendınıze mutlu anlar için harcamanız gerekiyorken onun için ağlamanızı haketmıyor inan Umursamayın

Eşiniz neden gelip size anlattı ki bu diyaloğu? Önce kendi anne babasına o gün ne yaşandığını sorup bu olayın doğruluğunu araştırması gerekmez miydi doğruyu söylemek gerekirse kan bağı olmayan bir kadının eşinin erkek yeğenine gidip bu cümleyi kurması bana çok garip geldi açıkçası.Kadının kocasının yeğeni ile böyle bir muhabbete girmesi filan kafam almadı.Kadının sizin kayınvalidenizi aramasını " ben M Morlale8 in size böyle dediğini duydum ama emin olamadım ondan soruyorum ..hep böyle saygısız mıdır size " demesini anlarım ama doğrudan eşinize söylemesi çok garip

Aman boş verin ne takıyorsunuz. Benim bir yengemde aynı bir gün birşey uydurur onu sağa sola yayar bakar umurumuzda değil susar.

Bilmiyorum ne yapmaya çalıştı ki eşime dedim eminsen benim söylemediğime niye söyledin bana diye belki de iyi oldu söylediği eşimin bende dostunu düşmanımı öğrenmiş oldum yani en. Kötü ihtimalle saygısız değil tam bir yalancı pisliktir kendisi dedikoduya bayılır üzerine kor kızlarıyla bu yüzden kötü

İyi de bu diyaloğu size anlatıp sonra da amcasının karısı ile görüşmeye devam ederse siz de eşinize öfkelenmeyecek misiniz?

İyi de bu diyaloğu size anlatıp sonra da amcasının karısı ile görüşmeye devam ederse siz de eşinize öfkelenmeyecek misiniz?
Dayısının karısı oda kızgın zaten görüşmeyecek sanmam görüşurse tabiki kızarım ama eşimi tanırım görüşmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…