Eşimin yengesinin hakkımda konuştukları😔

Eşimin amcasının hanımı benim için dış kapının mandalıdır.
Böyle bir şey başıma gelse ‘yengen kıçından uydurmuş’ der üzerinde durmam.
Hiç işim yok mu oturup ağlayacağım.
Kendinize dert aramayın.
Yengeyle de iletişiminizi kesin.
Sebebini sorarsa ‘iftira ve dedikodu edenlerle arama mesafe koyamaya karar verdim’ deyin geçin.

Bacım ne diyosun, biz seni destekliyoruz, kafan mı güzel
Allah başınıza versin demene kırıldım ayrıca

Kuzum sana konuştun diyen olmamış ki burda
Sen hayatı hep böyle mi yasarsin
Hem sana hem etrafındakilere eziyet canım benim derdine ne?

Mesafemi koydum şu saatten sonra zaten pislik kadın ama insanın öyle zoruna gidiyor ki yapmadığın konuşmadığın şeyle suçlarınca TM diyorlar ağlanacak ne var diye o anın şokuyla dayanamadım ki

Mesafemi koydum şu saatten sonra zaten pislik kadın ama insanın öyle zoruna gidiyor ki yapmadığın konuşmadığın şeyle suçlarınca TM diyorlar ağlanacak ne var diye o anın şokuyla dayanamadım ki
Ağlanacak bir şey yok. Sakin kalın siz. Sülaleyi karıştıran mikser yengeler herkeste var.
Yanına kalmaz zaten. Salın gitsin.

Şok geçsin gitsin.
Toparlayın kendinizi.
Yapmadığım bir şeyle suçlansam pasif şekilde oturup ağlamam güçlü dururum.
Durumun vehametine göre muhatabımla ya iletişimi keserim ya da hesap sorarım.

Bu arada Cui Bono arkadaşın yorumunu da yanlış anladınız.
Meselelere biraz fevri yaklaşıyor olabilir misiniz?

Bacım ne diyosun, biz seni destekliyoruz, kafan mı güzel
Allah başınıza versin demene kırıldım ayrıca
Kırdıysam özür dilerim ama biri yazmış ya nasıl yanlış anlamış bu lafı diye dil var dilcik var ben bu kelimeyi yeminle konuşmadım birde lafa bakarmisin önlerinde söylemişim

Zoruma gidiyor yüzüme gülüp arkamdan konuşması
İlk defa mı ikiyüzlü gördünüz? Ağlayacaksınız içinize ağlayın bari, eşiniz zaten gerekeni yapmış daha napsın ? Adamı iyice gerersiniz lastik ip gibi en sonunda sizin elinize şaklar.

Kafana taktıkça huzurlu evinin huzurunu kendi elinle bozmuş olacaksın. Bak ne güzel eşinde kv de arkanda unutup önüne bak o kadınlada görüşme

Kırdıysam özür dilerim ama biri yazmış ya nasıl yanlış anlamış bu lafı diye dil var dilcik var ben bu kelimeyi yeminle konuşmadım birde lafa bakarmisin önlerinde söylemişim
Guzel kardesim, ben kirilmadim ama sen biraz duygusalsin galiba, yanlis anliyosun, herkes yengenin beyinsizligi hakkinda yorum yapti, o lafi da onun uydurdugunu düşünüyoruz hepimiz, merak etme Cümle aşırı saçma gelince dalgaya vurduk, eğleniyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…