Eşimin yeni işi

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
8
0
İzmir
Kızlar eşim kendi dükkanını bırakıp, bir şirkette işe başladı. Sorunda benim eşimi kıskanmam. Şirkettekilerin hepsi bayan bir tek o erkek ve bugün ilk iş günüydü hemen Facebook'undan iş yerinde çalışan bir kız eklemiş bile hemde işe başlayalı daha 2 saat olmuştu. Hemen ne bu samimiyet dimi?CADIARZU Çok sinir oldum çok.:oklava: Bütün gün sinirden çatlamak üzereydim. Acaba ben mi olgun düşünemiyorum. Yoksa haklı mıyım? ışe gidiş saatine bakıyorum eklenme saatine bakıyorum valla 2 saat. Kafayı yicem, bütün gün tartıştık.:gitme:

neee:oklava::oklava:
ben olsam o bilgisayarı da kırarım.hemen facebooka eklemelerde ne oluyor.o kız da vermiş hemen adresini.artık kimse evli bekar ayırt etmiyor.hatta evliler sanki daha cazip.ben dayanamayıp iş yerini basıp rezil de edebilirdim kızı siz çok olgunsunuz bence.çok mu gerekli bu iş.başka yere girme şansı yok mu?

Bu deneme haftası, işini çok isteyerek girdi. Bende istemiyorum orda çalışmasını ama vazgeçmiyor. Tek isteğim deneme haftasında başarısız olması.:kızgın: Çok mu kötüyüm acaba? İnsan sevdiği insan için böyle düşünür mü? Düşünmez düşünmemeli. Ben mi çok kıskancım, çocukluk mu yapıyorum diyorum. Bütün gün düşündüm.mafoldumben

Bu arada eşim değil, kız onu eklemiş.kötükedihüso Eşim iş yerinde işi öğrenmeye çalışırken kız önündeki bilgisayardan eklemiş. Çok sinirlendim. Allah bana sabır versin.

Demez olur muyum neler dedim daha msn'e de ekleyecekler varmış ilerleyen zamanlarda iş içinmiş. Müşteri bir şey sorarda anlamazlarsa birbirilerine msnden sorup cevap alıp telefondakine aktarıcaklarmış mış mış. Karşılıklı masalardalar olup bitene bakın. Deliricem. Çok fena tartıştık. Uyku falan kalmadı bende o horul horul uyuyor.

al bi kaya nereye dayarsan daya akannehir
ben cok kiskanc biriyimdir valla böyle seylere asla gelemem
parcalarim allaaama sempatiksalakcinni
ya ben asiri derecede kiskancim o yüzden cok sinir bozucu bisey bence sen haklisin ben olsam bende istemem orda calismasini

Demez olur muyum neler dedim daha msn'e de ekleyecekler varmış ilerleyen zamanlarda iş içinmiş. Müşteri bir şey sorarda anlamazlarsa birbirilerine msnden sorup cevap alıp telefondakine aktarıcaklarmış mış mış. Karşılıklı masalardalar olup bitene bakın. Deliricem. Çok fena tartıştık. Uyku falan kalmadı bende o horul horul uyuyor.

ben olsam yarın ilk işim iş yerini basmak olur...
faceye ekleyen bayanla tanışırdım.. eşimin hesaplarını da eşimi de ben yönetirim siz eşim işe başladıktan 2 saat sonra ekleyince kimmiş bu meraklı diye bizzat geldim derdim...
eşimden günlük ne konuşuldu ne yapılıyor diye rapor aldım şunlar bunlar msn olaylarında hoşlanmadım. diye güzelcee sinsi sinsi açık açık hertürlü haşlardım...
yanımada arkadas alırdım. ordan çıkarken söylene söylene çıkardım...

sempatiksalakcinni

ben de dehşet kıskancımdır. öyle bir işyerine girmesine bile pek de müsade etmem şart mı ayol sanayide çalışsınnn.. offff ben böyle yapınca annem camekanlatalım çalışmasın bari kızım der hep... :kedi:

bn olsam yolarım okızı yolarım
aaa yalakalında bukadarına pes yani
yahu bnde dehşet kıskanç oldum için
asla müsade etmezdim ve eminim burnunudan getirirdim
keşke eşimde bnim kadar kıskana bilseydi beni
sonuna kadar arkandayım canım çok haklısın bnce

Bir ara eşinizin çalıştığı şirkete uğrayın, ama o konuyu açmak için değil.
Bu zamanda iş bulmak çok zor, böyle kadınlar zaten her şirkette var, emin olun. Bu sebebpten iş bırakılmaz ne yazıkki..
Ziyaretinizde o bayanlara özel bir soğukluk veya sıcaklık göstermeyin. Sadece eşinizle muhatap olun bence.Bakalım size nasıl davranıyor o bayanların yanında.

Msn gerçekten iş amaçlı kullanılır mı bilemedim şimdi, günahını da almayalım eşinizin. Uzak ihtimal, ama belki o şirkette hakikaten vardır öyle bir uygulama?
Ancak facebooka eklemek, hem de tanıştıktan 2 saat sonra. O kısım hoş değil. Eşinizden bir süreliğine face hesabını dondurmasını isteyebilirsiniz veya yaptığı tüm paylaşımları, mesajları kontrol altında tutarsınız.

Kendinizi gereksiz yere üzmeyin, ama kontrolü de elden bırakmayın. :hulya:

Maşallah bu ne hız
Hangi ara dere bu kadar samimi oldular ?
Eşinizde maşallah pek hızlıymış , 2 saatte bunlar olduysa , ilerki günlerde ne olur Allah bilir..

ben olsam yarın ilk işim iş yerini basmak olur...
faceye ekleyen bayanla tanışırdım.. eşimin hesaplarını da eşimi de ben yönetirim siz eşim işe başladıktan 2 saat sonra ekleyince kimmiş bu meraklı diye bizzat geldim derdim...
eşimden günlük ne konuşuldu ne yapılıyor diye rapor aldım şunlar bunlar msn olaylarında hoşlanmadım. diye güzelcee sinsi sinsi açık açık hertürlü haşlardım...
yanımada arkadas alırdım. ordan çıkarken söylene söylene çıkardım...

sempatiksalakcinni

ben de dehşet kıskancımdır. öyle bir işyerine girmesine bile pek de müsade etmem şart mı ayol sanayide çalışsınnn.. offff ben böyle yapınca annem camekanlatalım çalışmasın bari kızım der hep... :kedi:

bunlar eşini küçük düşürmekten başka hiç bir işe yaramaz..
eşimi ben yönetirim ne demek kukla mı bu..

konu sahibi arkadaşım sende önce bir sakin ol..
msn olayında eşin haklı benim eşiminde iş yerine özel msn sinde bir sürü kız arkadaş ekli..aklıma bile gelmemşti şimdiye kadar bununla alakalı yorum yapmak..yavaş yavaş sende alışırsın merak etme..
oturup eşinle sakin sakin konuş seninde facede hesabın var ve istediğini ekliyorsan söz söyleme hakkın ne derece var bilemem bak benim eşimde benim face hesabı almama sıcak bakmadı " çok erişilebilir olmak insanı kıymetten düşürür arayıp bulsun çok işi olan" dedi..
oda alamadı tabii..
sakin sakin konuşarak halledebilirsiniz kesinlikle..
hmm ama bu iki saat olayına bende takıldım çok..çok hızlıymış eşin..
ama bende takılacağımı bildiğim için baştan hiç o face işlerine bulaşmadık..

Bence birşey yok bunda. Yeni bir işe başlamış adam, ekmek peşinde. Siz işyerinde kaç kız olduğunu hesaplıyorsunuz.
Diğer kız nasıl bir kız neden ekledi bilemezsiniz. Yani belki gerçekten laubali biri belki de öylesine ekledi işte. facete herkesi ekleyip duran arkadaş listesi kabarık görünsün diye yırtınan tiplerden. Ama öyle ziyarete gidip gövde gösterisi filan yaparak ancak eşinizi rezil edersiniz.
Bırakın adam ekmeğini kazansın.

Bu deneme haftası, işini çok isteyerek girdi. Bende istemiyorum orda çalışmasını ama vazgeçmiyor. Tek isteğim deneme haftasında başarısız olması.:kızgın: Çok mu kötüyüm acaba? ınsan sevdiği insan için böyle düşünür mü? Düşünmez düşünmemeli. Ben mi çok kıskancım, çocukluk mu yapıyorum diyorum. Bütün gün düşündüm.mafoldumben

Bu arada eşim değil, kız onu eklemiş.kötükedihüso Eşim iş yerinde işi öğrenmeye çalışırken kız önündeki bilgisayardan eklemiş. Çok sinirlendim. Allah bana sabır versin.

ne kadarda işine düşkün bir bayanmış .
2 saatte iş için gelen yeni elemanı hemen face'ine ekleyivermiş.
peeeehhhhh.:kahve:

Ben kıskanç birisi değilimdir ama bu durumda da çok sinirlenirdim. Gereksiz samimiyeti sevmem. ılla aralarında bir şey olacak gözüyle bakmam ama lüzumsuz bir samimiyettir bana göre bu. Yani 2 saat önce tanıştığım birisi bana facebook hesabın var mı derse yok derim. Bulursa eklerse kabul etmem kusura bakma sadece ailem var derim. Ama erkekler çok önemsemediklerinden ya da işlerine gelmediğinden bu şekilde davranmıyorlar ama benim en çok uyuz olduğum bu tür durumlarda 3. şahsı korumaları yani karısını nedense hep haksız bulmaları. Eminim eşin de sana aaa çok iyi niyetli , saf, kabi, temiz gibi laflarla kızı savunmuştur. Kız kötü demiyorum elbette ama genelde bu tür cümleler kurarlar.

kıskançlığı bir kenara bırakıp mantıklı düşünmek gerekirse...
Eşinize biraz güvenmenizi tavsiye ediyorum.. Zaten güveniyorum diyorsanız bunu ona hissettirmenizi tavsiye ediyorum.. Siz onu evde bu kadar boğar ve huzursuz ortamlar yaratırsanız, o huzuru dışarda aramaya başlar istemeden.. Ve görünen o ki bulmaktada çok zorlanmaz canım... Ne yapacaksan eşine hissettirmeden yap.. Katılıyorum işyerine gidip tanışabilirsin arkadaşlarıyla ama kesinlikle eşinin duabileceği şekilde laf sokma olaylarına vs girme.. Arkandan yapılacak yorumları düşün sonra kıskançlığın hususunda eşininde o yorumları gelip evde sana anlatacağını düşünmüyorum.. Kendini sakın o konuma düşürme canım... Kendine güvenin olsun, o bayanları muhatap bile alma, alsanda bunu eşine sezdirme.. eşinin dikkatinide o kıza yöneltme.. sen böyle yaptıkça o kız eşinin kafasında karısının kıskandığı kız olarak kalacak.. Bilmem anlatabiliyor muyum...

msn yi anlarımda facebook iş için kullanılamaz ya.orda saçmalamış eşiniz.

Facebooka iş için ekledim demedi zaten canım. İlerleyen zamanlarda iş için msn'e de ekleyeceğiz dedi. Daha ekleyecek bir bayan daha varmış ama Face adresine. Yani önce Face sonra msn'e eklenecek. Zaten daha sonra şirket msn adresi olucak başka bir tane daha oraya da bir arkadaşın dediği gibi işi gereği bir sürü bayan eklenicek. Bende yapı olarak çok kıskancım. Böyle şeyleri kaldıramam. Önceden kendi işiydi ve ben o rahatlığa alışmıştım. Şuan çok zorlanıyorum.

Ekleme sebebini bana şöyle anlattı. Ne kadar doğru bilemicem. Kız kilolarıyla takıntılı biriymiş, eşimin kuzeni de o şirkette çalışıyor hatta onun sayesinde girdi. Neyse kuzenine kilo aldım demiş, kuzenide bizimkine bakarak keşke hepimiz Tripliii gibi zayıf olabilsek demiş. Bu durumda benim kim olduğmu açıklama gereği duyulmuş ve E....'nin eşi demiş kuzeni kıza. Bizimki de istese manken olur benim boyuma yakın, bayağı zayıf demiş. Kızda beni merak etmiş ve bizimkini Face'ine eklemiş beni görmek için resimlerden. Bana çok saçma bir neden geldi. Ona ne benden! Niye bu merak? Çok merak ettiyse açıp göstersinler resmimi bu diye. Ya da sabretsin ilerde yakından görür. Çok sinir oldum çok.:oklava:

benim msn dede iş gereği bikaç erkek var ama karşı şubelerden olanlar
tel parası olmasın diye ordan görüşün diyor patronlar
burda çalışan kimseyi ne face ye ekledim be msn ye gerek yok çünkü...
ama belkide doğru söylüyordur eşin,seni meraketmiş olabilir,çok fazla büyütme derim
yada eşine deki madem gördü beni artık silebilirsin face den,bakalım ne diyecek:hulya:

Back
X