Eşimin yeni işi

faceini kapattır. eşim de ben de kullanmıyoruz şimdiye kadar da biyerimiz eksilmedi. yani böyle gereksiz hareketler de bulunacaksa iptal etsin hesabını.ama şöyle de bişey var aklı çelinecek adamın faceden değil msnden de çelinir. ya da hiçbiri olmasın bi gülüşten de kayar adam. önemli olan senin eşine güvenip içini ferah tutman. yokda kafayı yersinkafamçokkarıştı

Yarın gidiyorum zaten kızlar. Ve kızla tanışırken şöyle demeyi düşünüyorum.

El uzatma pozisyonu doğarsa, eşim şu dicek diyelim hımmm hemen face'e ekleme talebi gönderen sizmisiniz memnun oldum diyip elimi uzatıcam sizce üstü kapalı anlaması için başka ne yapabilirim yoksa benim yöntem iyi mi?

çok komik yaa.öyle olurmu hiç.bence eşinizle halledin kızı boşverin.

yuh yaa 2 saatte tanış ve evli bir erkeği facebook a ekle...canım sen eşini takip et,işyerine bi ziyarete git kendini belli et...

hadi o eklemis diyelim esin neden kabul etmis
ay sinir olurum ben böyle seylere face benim bildigim arkadaslar eklenir
ne cabik arkadas olmus bunlar

El uzatma pozisyonu doğarsa, eşim şu dicek diyelim hımmm hemen face'e ekleme talebi gönderen sizmisiniz memnun oldum diyip elimi uzatıcam sizce üstü kapalı anlaması için başka ne yapabilirim yoksa benim yöntem iyi mi?

Bence iyi bir yöntem değil.Yememiş içmemiş el uzatır uzatmaz laf sokmayı beklemiş gibi.

Durumu eşinizle halledin.Nasıl mı?Öncelikle madem kıskanç bir yapınız var,face kullanmayın.Face hesabı olmadan da gül gibi yaşanıyor.Bende kıskanç bir kadınım,eşimde.Kendimden örnek vermek istemiyorum çünkü ben bu konuda çook uç bir örnek teşkil ediyorumkötükedihüso

Eşiniz bu tarz hesaplarını iptal etsin.Öyle 2 saat önce tanıştığı bir bayanla kilo boy muhabbetine mecburen de olsa katılmasın.Haa tabii ki katılan katılır ama siz bu kadar kıskanç ve bunu bu denli dert eden biri iseniz eşinizde biraz size göre harrket etmeli
.

Bence gidip face'e ekleyen siz misiniz? Memnun oldum vs demeyin.
Kız oraya sırf onun için gittiğinizi anlar ve bir şey olmasa da kendini bir şey sanır.
Bİr şey üstü kapalı anlatmak için arada sırada iş yeri ziyaretleri yapmanız yeterli bence.
Ben de eşinize özel olduğunu düşünmüyorum ekleme talebinin, 400 küsür insan ekliyse demek ki yakın ya da uzak bir çok kişiyi ekleyebiliyor.
Aklınızda şüphe varsa arasıra iş yerine gidin, arada face'ini kontrol edin bir şey varsa çıkar zaten.
Kız sıcakkanlı(!) biri belli gözünüzü kapatmayın ama çok da kızı taktığınızı belli etmeyin, eşinizle bu konu yüzünden tartışmayın bence. Bir süre bekleyin ve izleyin. Eğer samimiyet oluşursa rahatsızlık veren boyutta ondan sonra yapmanız gerekeni yaparsınız
.

bence tepki göstermek yerine habersiz takipte olun kıza umursadığınızı belli etmeyin 2 satte birini ekliyebilecek kadar basitse bu kız her konuda basit olabilir..önem liolan eşinizin ona karşi tutumudur..aynısı olmasa bile benzeri başıma gelmişti delirceğimi sanmıştım ama eşim bana kızı savunmak yerine ondan uzaklaşmayı evli bir erkek olduğunu ve bir bayanla arkadaşlığının yanlış anlaşılabilceğini söyleyip irtibatı kesti ama hala gizli gizli takip ediyorum eşimin her şeyini..bence sizde böyle yapmalısınız önemli olan eşinizin durduğu yerdir..

yok canım ya, hiç uygun bi davranış değil, bence kızın umrunda bile değildir eşini eklemiş olaması laf olsun diye eklemiştir, laf olsun diye birilerini eklemese 400 küsür arkadaşı olur mu face de. sen sanki kız eşinin peşinde gibi düşünüyosun belkide eşin kızın umrunda değil, neden yeni tanıştığı evli bi erkeğin peşine düşsün manyak değilse
emin olmadan neden böyle şeyler yapasın ki
zaten öyle bişey varsa illaki anlaşılır face de ki mesajlarından falan

bencede bunu o kıza hissettirmeyinki kendini o kadar önemsemesin,
sonuçta 400 küsür arkadaşı olan birinden ne beklenebilirki önüne geleni ekliyor demek,

yok canım ya, hiç uygun bi davranış değil, bence kızın umrunda bile değildir eşini eklemiş olaması laf olsun diye eklemiştir, laf olsun diye birilerini eklemese 400 küsür arkadaşı olur mu face de. sen sanki kız eşinin peşinde gibi düşünüyosun belkide eşin kızın umrunda değil, neden yeni tanıştığı evli bi erkeğin peşine düşsün manyak değilse
emin olmadan neden böyle şeyler yapasın ki
zaten öyle bişey varsa illaki anlaşılır face de ki mesajlarından falan

canım arkadaşa katılıyorumvereliniortak bence eşin işyerine gidip bu erkek benim mesajı vermek kendine küçük düşürmekten başka birşey değil
sen sorununu eşinle hallet. arkadaşında dediği gibi bende bu kızın öylesine eklediğini düşünüyorum sorun etme kendine biraz rahat ol canımsengözlerimebaksanab

Bence birşey yok bunda. Yeni bir işe başlamış adam, ekmek peşinde. Siz işyerinde kaç kız olduğunu hesaplıyorsunuz.
Diğer kız nasıl bir kız neden ekledi bilemezsiniz. Yani belki gerçekten laubali biri belki de öylesine ekledi işte. facete herkesi ekleyip duran arkadaş listesi kabarık görünsün diye yırtınan tiplerden. Ama öyle ziyarete gidip gövde gösterisi filan yaparak ancak eşinizi rezil edersiniz.
Bırakın adam ekmeğini kazansın.

kesinlikle katılıyorum. zaten aldatacak olan insan bir şekilde mutlaka istediğini yapar. engelleyemezsiniz. boşu boşuna canınızı sıkmayın. eşinize güvenin derim, huzurunuzun bozulmasını istemiyorsanız.

bencde sakın iş yerıne gıtme...bu eşini ve kendını küçük düşürmekten başka bırsey olmaz.

allah aşkına arkadaşım ne iş yerine gitmesi..ne yapmış adamcağız altıüstü..
aynı durumda siz olsanız hoşunuza gider mi..
hemen biri size emrivaki yapıp listenize eklese ve siz boş bulunup kabul etseniz..
eşinizde öyle işyerinizi basar gibi gelse..
komik şeyler bunlar..
hatta çok komik..
eşini küçük düşürüp uzaklaştırma kendinden, aranızda halledin..
insanlarada bu kadar çok değer verip önemseme..
kıskançlık boyutlarını aşmış sanırım senin durumun..
şu an sağlıklı düşündüğüne inanmıyorum..
sakin ol bence biraz..

Bu arada şunu da belirtmek istiyorum. Eşimin msn ve facebook adresinin şifrelerini biliyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok. Yarında iş yerine gideceğim çıkış saatine yakın yarım saat, 1 saat önceden.

Daha ne peki bu kadar üzüyosun hem kendini hem eşini ; yani eşin psikopatmı senin şifreni bildiğini bilerek kız ekleyecek hem tanımıştır az çok kıskançlık huyunu kaydirigubbakcemile5
Bu devirde iş bulmak kolay mı , ekmek paranı kazandığına bak bence iyi tarafından bak olaylara hem yapacağı olduğunda dağ taş olsan engelleyemezsin ister kıskanç ol ister large

Tamam tamam kızlar söylediğim fikirden sayenizde vazgeçtim ama yarın iş yerine gidiyorum. Çünkü konuştuk kendisi görüp rahatlamamı istiyor. Zaman kötü gerçekten ve ben şu face msn işinden hoşlanmıyorum. ınternet yüzünden bir çok yuva yıkılıyor bende korkar oldum artık. Yarın çıkışında gideceğim sonra birlikte yemek yemeye falan gideceğiz ama benim çapımdan hala kıskançlık son noktada elimde değil aşırı kıskanç bir yapım var önüne geçemiyorum. 2 saatte ekleme samimiyeti bulmasına son derece sinir oldum. Yarın gidip hanım hanımcık oturup kalkacağız birlikte.

işi net basında ıse eklemesı normal cunku pc den face acıksa o esnada eklemıs olabılır..
bence cok fazla takıntı yapdınız kızı ekledı dıye farklı amac dusunemıyom..
keşke bıraz kıskanclık ruhum olsa ..

Back
X