Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off ya bunun için hiç işyerine gidilir mi? Kendinizi biraz eşinizin yerine koyun. Aynı şeyi o yapsa ne düşünürsünüz. Çok küçük düşürücü bir durum bence.
Kızlar eşim kendi dükkanını bırakıp, bir şirkette işe başladı. Sorunda benim eşimi kıskanmam. Şirkettekilerin hepsi bayan bir tek o erkek ve bugün ilk iş günüydü hemen Facebook'undan iş yerinde çalışan bir kız eklemiş bile hemde işe başlayalı daha 2 saat olmuştu. Hemen ne bu samimiyet dimi?CADIARZU Çok sinir oldum çok.klava: Bütün gün sinirden çatlamak üzereydim. Acaba ben mi olgun düşünemiyorum. Yoksa haklı mıyım? İşe gidiş saatine bakıyorum eklenme saatine bakıyorum valla 2 saat. Kafayı yicem, bütün gün tartıştık.:gitme:
Gittim ama onu küçük düşürücü bir durum yaşatmadım. Aksine görüp rahatlamamı istiyordu zaten o da. Çıkışına gittim eşimi aldım ve yemeğe gittik tatlıya bağlandı yani.:lepi:
Gittim gittim sorun yok kızlar boşuna dert etmişim. :)
İlahi arkadaşlar ya çok güldüm yorumlarınıza kendimede çok güldüm boşuna dert etmişim die, kaç gün uykularım kaçmıştı boş yere. Neyseki sorun yokmuş. Ohhh içim rahatladı.sositososito