eşimin yeni isteği :)

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Kizlar biliyorsunuz epey bir sıkıntıdan sonra bosanma konusun da anlaştık ve protokolü bile hazırladık. Adli tatili bitimi Bosanacaktık. İş guzar kaynimlar damardan girdiler eşimin aklına " tayin aldırıp çevre değişi diye" söylediler ve şimdi bana diyor ki." Tayin aldırıp gidelim, yeni bir başlangıç yapalım" . Be vicdansiz yediğin b.klardan sonra yeni ev aldık başlangıç yaptık yine rahat durmadın. Ailemin zoru ile evliligime devam ediyorum, 6 senedir beni nefret ettirdi diyorsun ailene, görümceme de şimdi ne oldu da bana utanmadan tayin isteyelim düşün diyorsun. Bunda bir mantık var mı kizlar? Siz olsanız ne yapardınız?

Aldattı. Sanal olarak. Bu da bir aldatma dir benim gözümde. Alkol ve çevre de saçma sapan insanlar. Şiddet yok sadece:)

Demekki özgüven problemi var. Sanal da aldatma mı olur ? Kendini tatmin etmiş o.

Sanırım sen kocandan daha zeki ve daha güzelsin.

Alkolü evde içsin azalt. Çevresine sende karış ve onları yoket.

Eski eşime verdiğim fırsatlar geldi aklıma.
Hiçbiri enkaz olan bir evliliği değiştirmek için işe yaramadı,sadece uzatmalar oynandı ve bitti. Ona harcıyacagınız yeni hayat gücünü siz yeni hayat kurarak harcayın

Boşan ya da boşanma demek bize düşmez ama 6 yıldır aynı tas aynı hamamsa pek umut yok. bi anlık hata olsa ama huy edinmiş bir kere.
Çocuk mu ki bu ergenlik döneminde mi ki de çevre değişince düzelecek? Saçma bir öneri. Eşinin ailesi de onu size kakalamaya çalışıyor gibi geldi.

merhabalarrrr:):):)
bu adamda hiçbir zaman denge olmadı ki şimdi olsun..evliyken olmadı boşanırken mi bekliyorsun hala:):)
gül geç düşünmeye bile gerek yok bence...hala aklını meşgul etmeye çalışıyor,düşünme gitsin,sorgulama bile..
şimdi oğlunu düşünüyor gibi yapacak önce duygu sömürüleri başlayacak..
sonraki ave en son aşaması da çirkefleşmek unutma bunu da:KK66:

Demekki özgüven problemi var. Sanal da aldatma mı olur ? Kendini tatmin etmiş o.

Sanırım sen kocandan daha zeki ve daha güzelsin.

Alkolü evde içsin azalt. Çevresine sende karış ve onları yoket.
Çevresine karıştırıyor mu ki? Koca adammis ne karisacakmisim çevresine. Sanal aldatma üç defa. Sanal derken biri tanıdığım biriydi is yerinden. Diğerleri telefondan falan. Kaçtir konuştum. Sözler verdi tutmadı. İşin ciddiyetini anladı sanırım. :)

X