eşimin yeni isteği :)

6 yıl bitcek sabrettim. Demek ki iyi sabrettim. İlk 1.5 senemde bosansaydim ooooo belkide yeni bir düzen kurmuştum. :)))
Yürümeyen evlilik kendini belli ediyo zaten ,sonuç kaçınılmaz oluyo ama sadist gibi bekleyerek kendimizi yıpratıyoruz. Benimde baştan kötü başladı ama ben durumu kavrayana kadar geçen zaman diliminde psikolojik olarak ,güç olarak tükendim sonrasında kararı aldım iteleyerek 3 ay dayandım. Baktım hersey yerli yerinde bitirdim.
Şuan daha önce ayrılmadıgım için çok pişmanım olan yıllarıma oldu.

Neden oyle derdin? Gerçek düşüncenmjydi. Sinir anında mi diyordun?
Hayır canım gerçek düşüncemdi, sinir halinden filan değil. İdare ediyormuşum sadece ama o zaman insan bunu göremiyor.
Boşanma kararını vermek kolay değildi.

Yok ben okadar sabredemedim zaten kaç sene evli kalıp kendimi bitirmişim, o kadar dayanamazdım sanırım.
Ben 3 ay dayanabildim, o 3 ay içinde yaklaşık 4 5 kere daha evi terk edip yeniden deneyelim diye geri döndüm.
Aslında olmıyacağına emindim sadece etraf yazık bir şans ver diyo diye verdim o şansları sonra ne oldu, o 1 şans daha diyen insanlar zor zamanımda bir bir çekti gitti hayatımdan.
Olan benim sinirlerime oldu.
Çabuk kurtulmuşsun.
Benim ilk krizim daha 3 haftalık evliyken çıktı, dügünde takılan tüm altınlarım yok olmuştu. Ama gidemedim, bir türlü yapamadım.
Sonra zamanla sevgi de bitince işte, zamanı geldi ve bitti.
Tek başıma yaşamak hayatı devam ettirmek zor geliyordu. Ama zaten baktım ki evi ben geçindiriyorum bir de onu neden yük edeyim dedim.
Ailem de destek verince şutinsska matruşkaaa :D

Çabuk kurtulmuşsun.
Benim ilk krizim daha 3 haftalık evliyken çıktı, dügünde takılan tüm altınlarım yok olmuştu. Ama gidemedim, bir türlü yapamadım.
Tek başıma yaşamak hayatı devam ettirmek zor geliyordu. Ama zaten baktım ki evi ben geçindiriyorum bir de onu neden yük edeyim dedim.
Ailem de destek verince şutinsska matruşkaaa :KK70:
Ohh ne güzel. :KK50:

Çabuk kurtulmuşsun.
Ailem de destek verince şutinsska matruşkaaa :KK70:
Çabuk olurmu boşanmaya karar verip boşanana kadar şans verme kısmı o.
Tam hatırlamasamda 4 5 sene evli kaldım sanırım.Ben olayları bir anlatsam burdan çin e yol olur o yüzden hiç başlamıyım.Zorlamaktansa en güzeli şutinsska matruşka zaten :KK70:

Çocuk olunca daha zor sanırım bosanmak. Daha da nereye kadar çocuk için ama. Yeter yani.
Emin ol mutsuz sevgisiz bir yuvadansa ayrılmak daha kolay oluyo çocuklar için ,ben oglumun yarım yamalak anne babam bu evden gitsin seni hep üzüyo dediğini yiyip yutamadım çocuk o minicik aklıyla farkındaydı herşeyin.

Çocuk olunca daha zor sanırım bosanmak. Daha da nereye kadar çocuk için ama. Yeter yani.
Çocuk ile daha zor tabi benim çocugum yoktu, önce ortak olarak istemedik sonra da çalışmama eve para getirmeme mani olur diye o istemedi. 2 sene ağlattı beni ama iyiki de olmamış diyorum şimdi.
Çabuk olurmu boşanmaya karar verip boşanana kadar şans verme kısmı o.
Tam hatırlamasamda 4 5 sene evli kaldım sanırım.Ben olayları bir anlatsam burdan çin e yol olur o yüzden hiç başlamıyım.Zorlamaktansa en güzeli şutinsska matruşka zaten :KK70:
Karar verme aşaması 3 ay yani, anladım.
Ya benim 1,5 sene demem de çatlakların başladığı anın başından itibaren.
Son bir kaç ayda kavgalar, yatak odasından kovmalar filan vardı ama hiç yatakları ayırmamıştım. O son gün artık yatakodasına onu almaz olmuştum bittiğinde. 20 gün içinde anlaşmalı bitti.

Emin ol mutsuz sevgisiz bir yuvadansa ayrılmak daha kolay oluyo çocuklar için ,ben oglumun yarım yamalak anne babam bu evden gitsin seni hep üzüyo dediğini yiyip yutamadım çocuk o minicik aklıyla farkındaydı herşeyin.
Ay benim oğlum çok düşkün babaya. Bazen diyorum ona ki " baban başka evde kalsin biz burada kalalim" da üzülüyor,istemiyor. Bakalım nasil atlatacagiz bu durumu.

Ay benim oğlum çok düşkün babaya. Bazen diyorum ona ki " baban başka evde kalsin biz burada kalalim" da üzülüyor,istemiyor. Bakalım nasil atlatacagiz bu durumu.
Kaç yaşında minik ?
Erkek kardeşiniz var mı ? Ona bir figür gerekecek çünkü.

Ablacım eski konularınıza bakmadım ama anladığım kadarıyla kötü bir evliliğiniz var . Eminim çok güzelsinizdir , gençsinizdir hala ömrünüzü sizi üzen biri için heba etmeyin . Dünya ya bir daha gelmicez o yüzden kurtulun o insandan bir an önce. sizi üzen biri için bilmediğiniz tanımadığınız yere neden gidesiniz ki . Üstelik orada daha kötü olur . Ailenizde olmaz arkadaş çevrenizde yalnız kalırsınız . Adam yine aynı adam değişen bişey yok . Biran önce kurtulmaya bakın.

Çocuktur alışır gerekirse profosyonel yardım alırsınız.. Daha büyük travmalar yaşamasındansa ilerde böylesi daha iyi olucaktır. Çünkü bence huylu huyundan vazgeçmez,bu şekilde de ömür geçmez

4.5 yaşında. Abim var ama o da uzakta. Babam da vefat etti. Erkek yok etrafta malesef. Babası ile görüşür zaten ne yaparlarsa yapsınlar valla. Karışmam sanırım.
Maşallah minicik daha. Olayların farkında da değildir. Babası ile yakın mı oturacaksınız yani en azından aynı şehirde mi?

yer değişikli kadar kafa değişikliği olsa keşke. :KK14:

bence olmaz. bu saatten sonra boşanma adına yol da alınmışken gerek yok huzur kaçırmaya.

10 Yaşında şuan.Yeniden evlendim düzenimi kurdum şuanki eşimi rol model aldı sanırım onun gibi sakin ve çok bilmiş oldu:KK48:
Boşandıktan sonra yeniden mutluluğu yakalayan hele evladı ile yakalayanları duyunca çok seviniyorum.
Darısı başımıza diyelim :nazar:

Yavaş yavaş alıştırın mesela biz babanla ayrı evlerde kalmak zorundayız, bu senin ve bizim iyiliğimiz için ama seni hala çok seviyoruz. ikimizde sana çok değer veriyoruz.
Şeklinde izah yaparak alıştırmalısınız ama baktınız alışıcak gibi değil pedagogdan yardım alın yegenim için pedagogun önerileriydi bunlar.

Back
X