eşimin yeni isteği :)

Maşallah minicik daha. Olayların farkında da değildir. Babası ile yakın mı oturacaksınız yani en azından aynı şehirde mi?
Babasının daha bir evi yok orda burda kalıyor ama yakın olur en fazla ilçeye gider. Aynı şehirde oluruz yani..babasini görsün ya köye giderler gitsinler kısıtlamam. Yeter mi kuzun mutlu olsun:)

Sonra pişman olursanız eğer belki arkadaş çevresi olmazsa düzelir deneyin derim ama aldatmada varsa tabi zor

Ohh maşallah maşallah rabbim bozmasin inşallah. Babasını görmüyor mu oğlunuz?
Evet evlerimiz yakın haftada birkaç güç bende biraz ananede biraz babasında velayet babada ama şu gün görücen şu gün vericen şartlarımız yok canı kime gitmek isterse orda kalıyo paşamız :)

Evet evlerimiz yakın haftada birkaç güç bende biraz ananede biraz babasında velayet babada ama şu gün görücen şu gün vericen şartlarımız yok canı kime gitmek isterse orda kalıyo paşamız :)
Ne güzel oyle olmalı zaten çocukları hirpalamyaa gerek yok ki. Tebrok ederim valla o düzeni oturttunuz. Velayet neden baba da?

Ne güzel oyle olmalı zaten çocukları hirpalamyaa gerek yok ki. Tebrok ederim valla o düzeni oturttunuz. Velayet neden baba da?
Boşanmak için o şartı koştu vermek istemeyince iyice çirkinleşti, karakolluk oldum defalarca sonunda tamam dedim madem senden kurtulucam veriyorum velayeti.
Çünkü durum öyle bir hal aldıki cam çerçeve indiriodu adam ver çocugu diye bende verdim o çok geçmeden evlendi zaten, çocugu oldu bir tane daha duruldu yani.Ne kadar bana kötü olsada o onun babası ondan asla kopmasını istemem evet eşimle iyi anlaşıyolar ama onun birde babası var.
Bunu bilerek yaklaştım olaylara düzenide zaman alsada oturtuyosunuz zaten

benveutkum, post: 42150704, member: 291111"]Aldatma var evet. İki defa hemde. O nedenle kafalar aynı olduktan sonra uzaya gitsek farketmez diye düşündüm. Yine size de bir danışım dedim:KK66:[/QUOTE]
Sevginiz bitmişse ona karşı içinizde birşey yoksa oda sorun olur iyi davransada yaptıkları aklınızdan çıkmaz

canım değişir mi değişmez mi düzelir mi düzelmez mi bilmem. ama denersen daha fazla yıpranırsın. kafanda ve kalbinde bittiyse uzatmaya gerek yok boşan gitsin huzur bulursun. çocuk var mı?

Aldattı. Sanal olarak. Bu da bir aldatma dir benim gözümde. Alkol ve çevre de saçma sapan insanlar. Şiddet yok sadece:)
Cevre degisince internet yine ayni internet halinde kalacak, yani bir sey degismez. Alkol de varmis, zaten insan onu kullaninca ne yaptigini bilmez. Kararinizdan donmeyin bence. Kolay degil bu durumlar ama hayirlisi budur. Yani bu durumlara katlanmak zorunda degilsiniz...

Çevre değil isterseniz kıta değiştirin adamın kafa yapısı değişmedikten sonra ne anlamı var...gereksiz oyalamalar...

alkol,arkadaş çevresi ve önce boşanmış bi kadınla sonra da senin iş yerinden bi kadınla yazışmış eşiniz siz onu sıktığınız için eski konularınıza baktım da şimdi.......... konuşma içerikleri neydi bilmiyorum ama sanal aldatma var demişsiniz .. şehir değiştirince düzelecek mi bunlar senin güvenin kalmamış zoraki giden bi evlilik. olan oldu zaten bi şans daha vereyim diyorsan gidebilirsin bu zamana kadar ayrılmamışsın çünkü

Back
X