eşimin yeni isteği :)

Boşanmak için o şartı koştu vermek istemeyince iyice çirkinleşti, karakolluk oldum defalarca sonunda tamam dedim madem senden kurtulucam veriyorum velayeti.
Çünkü durum öyle bir hal aldıki cam çerçeve indiriodu adam ver çocugu diye bende verdim o çok geçmeden evlendi zaten, çocugu oldu bir tane daha duruldu yani.Ne kadar bana kötü olsada o onun babası ondan asla kopmasını istemem evet eşimle iyi anlaşıyolar ama onun birde babası var.
Bunu bilerek yaklaştım olaylara düzenide zaman alsada oturtuyosunuz zaten
İnşallah oyle bir hayvanlik yapmaz. Sanmam ki yapsın. Her halti yiyen o çünkü. Asla vermem cocugumu.

Şuanda kendine yeni bir çevre edindi..hatta son bir yıl oldu diyelim nerdeyse. Alkol ortamı, barlar meyhaneler falan sanırım..onlardan kurtulmaktan bahsediyor herhalde.
anladım
kafasının değişmeyeceğine inanıyosanız gittiği yerde de bulur bar meyhane sorun değil..
bi insan gerçekten değişmek isterse değişir mi? şüpehli?

bu olay bana hep bir tanıdığımızı hatırlatır,çevre değişleim dıye yalvardı adam,kadın ınandı,lakın orda birini bulup kaıdnı boşadı,meğer tuzakmış,doğup büyüdüğü çevrede boşanma piskolojısını yaşamamak için yapmış(hoş kadında hak etmişdide)

Vardır bir planları mutlaka.
Mal mülk alıp ödetip sonra boşar mutlaka.
Boşanıcam boşanıcam demekle olmaz, ya boşanırsın yada çekersin iki seçenek vardır.

Eşinizin Boşanma isteğini ertelemesi sizi içten üzdüyse artık kendinizden ve duygularınızdan emin rahatlıkla ben kendim için yeni bir başlangıç istiyorum diyebilirsiniz.

ok yaydan çıkmış artık. geri dönüşü olmayan yola girilmiş. Asıl değişiklik şimdi olucak ikiniz adına da.

Sorun ailesine düşkünlüğü olsa belki işe yarardı yeni bi tayin. Ama karakter meselesi bu. Sakın tekrar kandırılma derim..

Vardır bir planları mutlaka.
Mal mülk alıp ödetip sonra boşar mutlaka.
Boşanıcam boşanıcam demekle olmaz, ya boşanırsın yada çekersin iki seçenek vardır.
Aynen ev şimdi bende. Belki de Evin satıp gitcez orda borç falan kalmayacak sonra hoop bitti. O zaman dimdizlak kalırım.

Aynen ev şimdi bende. Belki de Evin satıp gitcez orda borç falan kalmayacak sonra hoop bitti. O zaman dimdizlak kalırım.
İnanın burda olumsuz yorumlar yapmak bile üzüyor beni ama gerçekten insanlar çok kötü ve bunu çevremde ve bizzat kendimde yaşadığım için daha çok üzülüyorum.
3 günlük dünya için neden bu çiğ süt emmişlik.
Kadınlar eşlerine Allahın emaneti ve cennette yaratılmış ilk insana yalnızlık giderici neşe kaynağı göz nuru olarak yaratılmış bir varlık kadın.Neden bizi böyle üzüyor bu erkekler neden?
Bırak annen babasıyla, kardeşin karısıyla, kocasıyla mutlu olsun yada olmasın.Sen eşinle mutlu olmaya bak be adam.
Feminist oldum olucam az kaldı.

İnanın burda olumsuz yorumlar yapmak bile üzüyor beni ama gerçekten insanlar çok kötü ve bunu çevremde ve bizzat kendimde yaşadığım için daha çok üzülüyorum.
3 günlük dünya için neden bu çiğ süt emmişlik.
Kadınlar eşlerine Allahın emaneti ve cennette yaratılmış ilk insana yalnızlık giderici neşe kaynağı göz nuru olarak yaratılmış bir varlık kadın.Neden bizi böyle üzüyor bu erkekler neden?
Bırak annen babasıyla, kardeşin karısıyla, kocasıyla mutlu olsun yada olmasın.Sen eşinle mutlu olmaya bak be adam.
Feminist oldum olucam az kaldı.
Düşünmezler ki. İşlerine ne gelirse onu yapıyorlar. Rabbim bilsin bilsin yapsın. Allaha havale artık;)

sizi bosanmaya kadar getirdiyse demk ki bicak kemige dayanmis. herseyi de hazirlamissiniz. bence kendisi yeni bir hayata yalniz baslamaya korkuyor. sizi kandirip aynen devam edecek. degisecegine dair saglam bir sebebiniz yoksa gonderin gitsin bir an once. sonra nereye gidecekseniz kendiniz gider yepyeni bir hayata merhaba dersiniz ;)

Mustakbel eski esiniz ezigin teki. Hic bir sey bulamamis sehir degistirmeyi tum sorunlarin koku sanmis. Sallayin gitsin.

Ocaktan beri tüm konuların eşinle sorunlar ve ayrılmak ıstemenle ılgılı...Tum konularını oku ve kararını ver bence..Zaten cevap ortada,herkes de aynı fıkırde..
Böyle durumlarda duygusal davranmaya gerek yok,ikinci şansı vermıs kaybetmıs bırı olarak; elınde bır duzen ve ev varsa asla kımıldama ..Gönder gıtsın derım.

Kizlar biliyorsunuz epey bir sıkıntıdan sonra bosanma konusun da anlaştık ve protokolü bile hazırladık. Adli tatili bitimi Bosanacaktık. İş guzar kaynimlar damardan girdiler eşimin aklına " tayin aldırıp çevre değişi diye" söylediler ve şimdi bana diyor ki." Tayin aldırıp gidelim, yeni bir başlangıç yapalım" . Be vicdansiz yediğin b.klardan sonra yeni ev aldık başlangıç yaptık yine rahat durmadın. Ailemin zoru ile evliligime devam ediyorum, 6 senedir beni nefret ettirdi diyorsun ailene, görümceme de şimdi ne oldu da bana utanmadan tayin isteyelim düşün diyorsun. Bunda bir mantık var mı kizlar? Siz olsanız ne yapardınız?
bu adam değişmez canım. Tayin istesen bi müddet sonra aldığın kararada pişman eder.

Back
X