Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evde yokken görümcelerim eşimin yanına gelir oturmaya, çay içerler. Onlar da yakında oturuyor. Buzdolabından, çerezlerden çıkarırlar.ben bunu mesele olarak görmüyorum. Sonuçta eşim yokken de ben kendi kardeşlerimi ağırlayabilirim.evet yarin icin anlastik gibi görünüyor kesin gidicem. buyuk ihtimal de kalicam cocuklarda durursa. esime guvenemiyorum kvler ust katta oturuyo kesin ben yokken girerler gorumceler evime karistirirlar. kafam ona takiliyor. esimi tembihliycem insallah sokmaz kimseyi. en sevmedigim sey evimin anahtari onlarda yok ama onlar esimi bekler simdi ozellikle gelir gelmez dalarlar pesinden
benimkiler aşırı dedikoducu. bikere gorumcemin digerine "Egil de su kanepelerin altina bak bi temiz mi , ay Şura cok pis" filan gibi seylerini duydum. gelirlerse hicbiseyime ellemezler ama bu tarz didik didik inceler illlaki konuşacak birsey bulurlar.. amaan ne yapayim konussunlar yaBen evde yokken görümcelerim eşimin yanına gelir oturmaya, çay içerler. Onlar da yakında oturuyor. Buzdolabından, çerezlerden çıkarırlar.ben bunu mesele olarak görmüyorum. Sonuçta eşim yokken de ben kendi kardeşlerimi ağırlayabilirim.
eve girerler derken, kardeşleriyle normal oturmadan bahsediyorsanız, bence siz abartıyorsunuz.
Geldiklerinde yatak odanızı filan mı karıştırıyorlar?
Bence de :) ne derlerse desinler temizlik konusunda. Rahat olun bence.benimkiler aşırı dedikoducu. bikere gorumcemin digerine "Egil de su kanepelerin altina bak bi temiz mi , ay Şura cok pis" filan gibi seylerini duydum. gelirlerse hicbiseyime ellemezler ama bu tarz didik didik inceler illlaki konuşacak birsey bulurlar.. amaan ne yapayim konussunlar ya
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce?kizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim çünkü babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gördüm geldim çünkü çocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.
her sabah annesini hayvan bakmaya goturuyo biliyosunuz bi cogunuz. ordan da ise gidiyor zaten aksam 10 bucuga kadar.
Şimdi yarin kesin gitmek istiyorum. sali filan gideriz diye gecistiriyo hastaneye gidecekler diyorum ozaman cuma gideriz diyor. hayir yarin dedim tamam bakicam dedi ama goturmeyecek kesin. buarada 2 vesayit 1 bucuk saatlik hemen hemen mesafe. arabayla 30-40 dk filan
iyice sinirlerim tepeme cikmaya başladı. Abim gelip alsin diyorum ona da yok diyor. sizce yarin oglene kadar bekleyip abimi cagirip gitmeli miyim. Tepki de gosterebilir zaten 30 yasinda ergen tripli oldugunu burda cogu kisi biliyo
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce? simdi gittiğimde kalma şansım da yok. bi gun gorup eminim gene beş ay goremiycem.kendisi her sabah görüşüyor ben bunu gercekten şans olarak görüp kiskaniyorum artik.
buarada abimler ayni binada ve sık görüşüyor annemlerle. ve covid gecirdiler o yüzden de bu kadar ertelendi. ama genede suan gitmek istiyorum korona bitene kadar gorusmeyecek miyiz?
Bizim komşu kayınvalidesi ve görümcesi böyle ama benim komşum onlardan deli kanepenin altına gerçeğine birebir benzeyen oyuncak yılan koymuştu kanepeyi çekince pislik yerine yılan görünce fenalık geçirmişlerdi daha hiç bakmadılar.benimkiler aşırı dedikoducu. bikere gorumcemin digerine "Egil de su kanepelerin altina bak bi temiz mi , ay Şura cok pis" filan gibi seylerini duydum. gelirlerse hicbiseyime ellemezler ama bu tarz didik didik inceler illlaki konuşacak birsey bulurlar.. amaan ne yapayim konussunlar ya
Ay ahahahah bayıldım buna. Böyle delireceksin işte, güzel delireceksin. Miss gibi olacaksın.Bizim komşu kayınvalidesi ve görümcesi böyle ama benim komşum onlardan deli kanepenin altına gerçeğine birebir benzeyen oyuncak yılan koymuştu kanepeyi çekince pislik yerine yılan görünce fenalık geçirmişlerdi daha hiç bakmadılar.
Bunlar ne daha neler neler bizim komşu hepsine piskolojik şiddet uyguladı.Ay ahahahah bayıldım buna. Böyle delireceksin işte, güzel delireceksin. Miss gibi olacaksın.![]()
Anlat anlat, ayiyogi de iki yöntem öğrensin. Çok ihtiyacı var. Kayın ailesi çok bulaşık, nasıl desem böyle çatlaklardan sızan tipler.Bunlar ne daha neler neler bizim komşu hepsine piskolojik şiddet uyguladı.
Bu görümce görücü usulü evlendi damat sevmiyor ama baskı yapıyor aile. Damatın eski sevgilisi ve halen aşık olduğu kız var bizim komşu kızla kanka oluyor ve kızın adını bebeğine veriyor ne zaman görümce ile aynı ortama girse görümce krizler geçiriyor. Etikmi bilemem yani. Kayınvalideye rahat vermiyor çok şey var yani.Anlat anlat, ayiyogi de iki yöntem öğrensin. Çok ihtiyacı var. Kayın ailesi çok bulaşık, nasıl desem böyle çatlaklardan sızan tipler.
Komşu, o eski sevgili ile ne zaman kanka oluyor? Görümceye gıcıklığına mı?Bu görümce görücü usulü evlendi damat sevmiyor ama baskı yapıyor aile. Damatın eski sevgilisi ve halen aşık olduğu kız var bizim komşu kızla kanka oluyor ve kızın adını bebeğine veriyor ne zaman görümce ile aynı ortama girse görümce krizler geçiriyor. Etikmi bilemem yani. Kayınvalideye rahat vermiyor çok şey var yani.
Evet gicikligina komşuya çok şey yaptılar eskiden böyle değildi karşı taraf çok kaşındı. Kayınvalinin bütün aile sırlarını bütün akrabalara anlattı kadını rezil etti ve kocası karısından korktuğundan sesini bile çıkarmıyor ve kayınpeder Gelin'in tarafındaKomşu, o eski sevgili ile ne zaman kanka oluyor? Görümceye gıcıklığına mı?
Ahah resmen kendi elleri ile yapmışlar kayın aile.Evet gicikligina komşuya çok şey yaptılar eskiden böyle değildi karşı taraf çok kaşındı. Kayınvalinin bütün aile sırlarını bütün akrabalara anlattı kadını rezil etti ve kocası karısından korktuğundan sesini bile çıkarmıyor ve kayınpeder Gelin'in tarafında
Ektiğini biçiyor.
Cocuklarda herhangi bir saglik sorunu yoksa nasil bas edemediginizi ben de anlamadim ogullarim biri 6 biri 5 yasindayken ve ustelik ikizlerime 5 aylik hamileyken Tr ye izine gittigimizde ozel vasita olmasa otobusle her yere gittim yani siz istedikten sonra yapilamiyacak seyler degil bunlar bence konu sahibi cozume yonelik degil engellere yonelik dusunuyor yoksa farzedelim gitti biraz zorluga katlanip aksam zaten abisi getirirdi ya da esi is donusu alirdi.Çok uzak gitme ihtimali yok dediğiniz yolun Türkiye’nin öbür ucu falan olması lazım ancak ona bile gitmek isteyen insan bir yolunu bulur. Eşinizin kendi annesini görmesinin sizin durumunuzla hiç ilgisi yok yine dayanamamış bir yerden kayınvalideyi konuya dahil etmişsiniz. Eşinize deyin ki şu gün beni götürdün götürmüyorsan abim geliyor hoş bence abiye de gerek yok yetişkin kadınsınız kendiniz gidebilirsiniz. Çocuklarla baş edememe yorumunuza da ayrıca şaşırdım, insan nasıl çocuklarıyla baş edemez? Onlar büyüyene kadar senelerce iki çocuğunuzla hiç mi bir şey yapmayacaksınız?
Herkes keske sizin gibi dusunse aslinda evlerde huzur olurdu. Yani nasil ben kardeslerimi, arkadaslarimi vesaire esim yokken davet edebiliyorsam esimde ayni seyleri yapabilir.ama maalesef erkekler bunu yapinca nedense hep ters dusunuluyorBen evde yokken görümcelerim eşimin yanına gelir oturmaya, çay içerler. Onlar da yakında oturuyor. Buzdolabından, çerezlerden çıkarırlar.ben bunu mesele olarak görmüyorum. Sonuçta eşim yokken de ben kendi kardeşlerimi ağırlayabilirim.
eve girerler derken, kardeşleriyle normal oturmadan bahsediyorsanız, bence siz abartıyorsunuz.
Geldiklerinde yatak odanızı filan mı karıştırıyorlar?
Abini arakizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim çünkü babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gördüm geldim çünkü çocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.
her sabah annesini hayvan bakmaya goturuyo biliyosunuz bi cogunuz. ordan da ise gidiyor zaten aksam 10 bucuga kadar.
Şimdi yarin kesin gitmek istiyorum. sali filan gideriz diye gecistiriyo hastaneye gidecekler diyorum ozaman cuma gideriz diyor. hayir yarin dedim tamam bakicam dedi ama goturmeyecek kesin. buarada 2 vesayit 1 bucuk saatlik hemen hemen mesafe. arabayla 30-40 dk filan
iyice sinirlerim tepeme cikmaya başladı. Abim gelip alsin diyorum ona da yok diyor. sizce yarin oglene kadar bekleyip abimi cagirip gitmeli miyim. Tepki de gosterebilir zaten 30 yasinda ergen tripli oldugunu burda cogu kisi biliyo
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce? simdi gittiğimde kalma şansım da yok. bi gun gorup eminim gene beş ay goremiycem.kendisi her sabah görüşüyor ben bunu gercekten şans olarak görüp kiskaniyorum artik.
buarada abimler ayni binada ve sık görüşüyor annemlerle. ve covid gecirdiler o yüzden de bu kadar ertelendi. ama genede suan gitmek istiyorum korona bitene kadar gorusmeyecek miyiz?
biri 1 bucuk biri 3 bucuk yasinda. .. ve cidden evde bile cok sorunlu cocuklar ve koronadan dolayi otobuse binmek istemedim. esim goturdu iki gun kaldik dursalar daha kalacaktm durmadilar. esim bizi kapida arabadan indirdi küçük olan bi anda yere uzanip aglamaya başladı yolun ortasinda. o ara kizim elimden kacti kaldirima gecti Allah'tan binanin onundeydik annem sesimize koştuCocuklarda herhangi bir saglik sorunu yoksa nasil bas edemediginizi ben de anlamadim ogullarim biri 6 biri 5 yasindayken ve ustelik ikizlerime 5 aylik hamileyken Tr ye izine gittigimizde ozel vasita olmasa otobusle her yere gittim yani siz istedikten sonra yapilamiyacak seyler degil bunlar bence konu sahibi cozume yonelik degil engellere yonelik dusunuyor yoksa farzedelim gitti biraz zorluga katlanip aksam zaten abisi getirirdi ya da esi is donusu alirdi.