- 14 Eylül 2014
- 21.074
- 101.258
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
-
senin hatirladigindan eminim shot :) hatirlamasanda bulur hemen copy-paste yaparsin .
evet dogru bu soylediklerin.
cinsel iliskileri yokmus dendi ya, onun icin yazdim yok degil, hic bi zamanda yok demedim diye.
Peki cinselliği düzeltmenin aranızdaki ilişkiyi düzeltmek için işe yarayacağını düşünmüyor musun?
Dokuz gün seyahat evli bir çift için çok uzun bir süre mesela cinsel açıdan. Bu süreçte telefonda, mesajla cinsellik konuşmuyor musunuz? Ya da dönünce ne durumda oluyorsunuz?
Garip gelmiyor sana peace, garip gelse bununla ilgili konu açmazdın buraya. Sadece şu an yine seni hatalı bulacağımızı düşündüğün için yazmıyorsun.
bu konuyla ilgili detayli birsey yazmadimki ben. isteksiz oldugumu soyledim sadece.
psikologta hepsi birlikte duzelecegini soyledi..
dondugunde esim cok istekli oluyor, her zaman istekli. onunla ilgili bir sorunumuz yok..
senin fikrin ne peki sence ben bu evliligi nasil duzeltirim ? yani mesela diyorsun ya bilerek mesaj atmiyor, gorsede yazmiyor falan. bazen bana da oyle geliyo iste... bunu yuzune vursam soylesem, kavga ediyoruz.
soylemeyip hic bisey yokmus gibi davranip zamana mi birakayim.
bu konuyla ilgili detayli birsey yazmadimki ben. isteksiz oldugumu soyledim sadece.
psikologta hepsi birlikte duzelecegini soyledi..
dondugunde esim cok istekli oluyor, her zaman istekli. onunla ilgili bir sorunumuz yok..
senin fikrin ne peki sence ben bu evliligi nasil duzeltirim ? yani mesela diyorsun ya bilerek mesaj atmiyor, gorsede yazmiyor falan. bazen bana da oyle geliyo iste... bunu yuzune vursam soylesem, kavga ediyoruz.
soylemeyip hic bisey yokmus gibi davranip zamana mi birakayim.
Evet sorun sizde zaten.dondugunde esim cok istekli oluyor, her zaman istekli. onunla ilgili bir sorunumuz yok..
Açılabiliyormuş. Bildirim yaptım red edildi. Biz yapsak yeriz banı..
Aynı konu iki başlıkta devam ediyor ama benim de bildirimim reddedildi.Açılabiliyormuş. Bildirim yaptım red edildi. Biz yapsak yeriz banı..
Açılabiliyormuş. Bildirim yaptım red edildi. Biz yapsak yeriz banı..
Aynı konu iki başlıkta devam ediyor ama benim de bildirimim reddedildi.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...za-ihtiyacim-var.993883/page-75#post-50614484
Bu konunun aynısı diğer başlığında da var, orada da bu konuya cevap gelmiş.
Bende bunu anlamıyorum.7/24 dipdibe olmak istediğim beni aramıyor diye başının etiğini yediğim adama cinselliği görev edinerek yapıyorum.Evet sorun sizde zaten.
Eşiniz bu kadar istekliyken sizin hiç istekli değilsiniz ve gönlü olsun diye tamam diyorsunuz, o da bunu biliyor.
[QUOTE="in vino veritas, post: 50617074, member: 144822"]Normal şartlarda kavga etmeden konuşabiliyor olsanız bu konuyu seyahat dönüşü konuşun derdim. Ama şu durumda bişey diyemiyorum.
Aynı konu iki başlıkta devam ediyor ama benim de bildirimim reddedildi.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...za-ihtiyacim-var.993883/page-75#post-50614484
Bu konunun aynısı diğer başlığında da var, orada da bu konuya cevap gelmiş.
Hayır şikayet etmeye hakkı olan eşi. Eşinin bu konudan ötürü mutlu olmadığını, üzgün olduğunu biliyor ama hala talepkar olan kendisi.Bende bunu anlamıyorum.7/24 dipdibe olmak istediğim beni aramıyor diye başının etiğini yediğim adama cinselliği görev edinerek yapıyorum.
Saçma değil mi ???
konusabilirim ama o da odaya gelmistim uyudum falan dicektir zaten. hani cok buyuk birsey yok ortada .
belki biraz aramiz duzeldikten sonra guzelce soylerim. veya kendiliginden yapiyo olur biraz mesafe tanirsam.
oyle yani. kisaca esimi cok seviyorum, ve aramizi duzeltmeyi cok istiyorum, hala sansimiz varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?