- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi peaceful16
-
Peace'in yaptığının onda birini yapanlar ban yiyor ama site yönetimi özellikle peace'e çok hoşgörülü.
Bir kaç üyeliği oluyor ama deşifre edilmiyor.
Aynı konuları açıyor birebir aynı, istediği kadar açabilir diyorlar.
Ban yediğini görmedim zaten.
Haksızlık bu.
Peace'ciğim bak budaki insanlar sana yükleniyorlar onlarda kendilerince haklılar ama bunu gerçekten çevrede başka örneklerini gören insanlar sana hak verecektir.Vermiyorlarsa asla onları suçlama,ters cevap verme vs başka bişey yapma.Çünkü artık seninki çok üst seviyeleşmeye başladı.
Bak eşin gitmeden önce bir sürü szler verdin bana bunalrı uyglayacaksın.Bu açtığı konuyu defalarca açıp,bu meseleyi kafana taktın.Bak sonuç değişmedi.Demekki adamın huyu bu,lütfen art niyet arama gözünü seveyim.
Bırak o ordayken yazsın sana , merak etsin bir seni.Şu fırsatı bir ver ona 1 gün yazmasa ertesi gün yazacak zaten.
Sakın tartısma çıkarma,dzeleceğine ikna edecektin onu unutma
en son 2 hafta önce konu açmış. bu sebeple spam içerik olarak kabul edemeyiz.
anladim, sende sorun yaparsin bunu yani esinde ozur diler 2 saat gec cevap verirse.. demekki normal benim beklentim, ama iste aramizdaki gerginlikten dolayi boyle oluyor...
Kazen ayni mesaji hem mevcut konumuzdan konusup hem ayni mesajla yeni konu acabiliyor muyuz?en son 2 hafta önce konu açmış. bu sebeple spam içerik olarak kabul edemeyiz.
Arkadaş bıkmadın mı aynı konuyu pişirip pişirip önümüze koymaktan..!!Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Bu konudaki beklentin normal.
Ama öncekilerde o kadar anormal davrandın ki normalin de bir anlamı kalmadı.
Eşim iki saat geç cevap verirse özür diler çünkü merak ettiğimi, endişelendiğimi bilir. Senin eşin endişelendiğini değil ilgi dilendiğini düşünüyor. Belki de sadece ilgi dileniyorsun gerçekten.
İki saat cevap vermeyince aklından geçen ne? Başına bişey mi geldi endişesi değil değil mi?
Böyle bir iddianız varsa bize bildirin profilleri inceleyelim. Buna ek olarak konulara yorum yapma zorunluluğunuz yok. Konudan rahatsız oluyorsanız konuyu okumadan geçebilirsiniz.
Arkadaş bıkmadın mı aynı konuyu pişirip pişirip önümüze koymaktan..!!
Mune sürekli aynı konuyu açıp duruyor bu kadına biri dur desin
Yok endiselenmedim uyuyodur diye dusundum saati sasmistir diye. Uykusunda bana saati farkli yazinca o an sasirdim niye yazmadi diye.
Ancak 5-6 saat yanit alamazsam endiseleniyorum Onun disinda niye beni takmiyosun modunda dusunuyorum
Ama sen hastasın tedavi olmalısın ciddi anlamda..Sanki burasi senin evin, bende kapina gelip gelip ayni seyi anlatiyorum. Burasi forum yahu, istemiyorsan yazma. Kimse senin onune birsey koymuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?