Esimin yogunlugu

Evet peace senin sorunun diğer konuna kimse yazmadı diye geldin başka konu açtın sen sıkıntılısın valla bakk ilgi görmeden yapamıyorsun yahuu adam seyehatleri tatil gözüyle görüyor çünkü nefes alamıyor senin yanızda
yazık yaa insan kendini bu kadar nasıl küçültür bende eşime çatarım bu kadar çok arama msj atma vs diye bırak ta adam sana ilgi göstersin sen bir düş şu adamın yakasından.

yuh yuh gerçekten mi?

yani aynı anda çoklu üyelikleri var aynı zamanda aynı konuları açıyor ve olabilir deniliyor ceza almıyor öyle mi?

bende saf saf beni banlayın kurallara uymadım diye kendimi kib liyorum

Canim cok tesekkurler.
deniyorum , hic bisey demedim ona zaten, sen uyu askim uyandiginda konusuruz dedim sadece.
kararliyim gercekten cok istiyorum aramizin duzelmesini ve mutlu olmayi. esimi cok seviyorum. onunda hala beni sevdigini biliyorum.
ben ustelemicem, arayip , trip falan atmicam bakalim.. umarim kendisi merak eder , ozler de arar.
umarim kopuk kopuk olmaz bu seyahati, banada zor geciyo bekle bekle burda... aramazsa kotu hissediyorum..

Ben sunu merak ediyorum. Bu uye birden fazla profil aliyor, ayni konuyu farkli konu basliklari altinda aciyor, hatta ayni basligi forumda farkli yerlere yazdigi bile oldu. Ama ceza almiyor. Neden? Mune Kazen

Böyle bir iddianız varsa bize bildirin profilleri inceleyelim. Buna ek olarak konulara yorum yapma zorunluluğunuz yok. Konudan rahatsız oluyorsanız konuyu okumadan geçebilirsiniz.

anladim, sende sorun yaparsin bunu yani esinde ozur diler 2 saat gec cevap verirse.. demekki normal benim beklentim, ama iste aramizdaki gerginlikten dolayi boyle oluyor...

Bu konudaki beklentin normal.
Ama öncekilerde o kadar anormal davrandın ki normalin de bir anlamı kalmadı.

Eşim iki saat geç cevap verirse özür diler çünkü merak ettiğimi, endişelendiğimi bilir. Senin eşin endişelendiğini değil ilgi dilendiğini düşünüyor. Belki de sadece ilgi dileniyorsun gerçekten.
İki saat cevap vermeyince aklından geçen ne? Başına bişey mi geldi endişesi değil değil mi?

en son 2 hafta önce konu açmış. bu sebeple spam içerik olarak kabul edemeyiz.
Kazen ayni mesaji hem mevcut konumuzdan konusup hem ayni mesajla yeni konu acabiliyor muyuz?
Basligi acis tarihini demiyorum. Basliktaki son mesaji bu konuyu acarken yazdigi mesaj.
Ayni konu iki yerden ilerliyor yani.

Arkadaş bıkmadın mı aynı konuyu pişirip pişirip önümüze koymaktan..!!
Mune sürekli aynı konuyu açıp duruyor bu kadına biri dur desin

Yok endiselenmedim uyuyodur diye dusundum saati sasmistir diye. Uykusunda bana saati farkli yazinca o an sasirdim niye yazmadi diye.
Ancak 5-6 saat yanit alamazsam endiseleniyorum Onun disinda niye beni takmiyosun modunda dusunuyorum

Böyle bir iddianız varsa bize bildirin profilleri inceleyelim. Buna ek olarak konulara yorum yapma zorunluluğunuz yok. Konudan rahatsız oluyorsanız konuyu okumadan geçebilirsiniz.

Sizin yazdiginiz bir yazi var profilinin altina, birden fazla hesap acmak yasak diye. Konuya yazilan mesajlarin %90i ayni seylerin yazilmasi ile ilgili sikayet. Konu arka sayfalara dusse bile uye ya cevap yazip yine gozumuze sokuyor, ya da yeni konu aciyor. Bu kisinin konularini gosterme gibi bir secenegimiz var mi?

Arkadaş bıkmadın mı aynı konuyu pişirip pişirip önümüze koymaktan..!!
Mune sürekli aynı konuyu açıp duruyor bu kadına biri dur desin

Sanki burasi senin evin, bende kapina gelip gelip ayni seyi anlatiyorum. Burasi forum yahu, istemiyorsan yazma. Kimse senin onune birsey koymuyor?

Umarim merak eder ozler demeniz bile beklenti icinde oldugunuzu gosteriyor.
Bence bu esinize tapmayi birakin oda insan evladi. Aramassa aramasin deyin yahu.. En fazla bosanirsiniz? Dunyanin sonu mu erkek kitligi mi varmis. İlgi doyumsuzlugunuz esinizden dolayi mi yoksa siz onu bu hallere mi ittiniz bilemiyorum. Ama akisina birakin. Kendinize oyle bir mesgale bulun ve hayatinizi dolu dolu yasayin ki sizinde akliniza dahi gelmesin aramis mi aramamis mi diye.. Ondan sonra zaten ya cozulur ya cozulmez ve problem neyse ortaya cikar

Sizin konular hep denk geliyor size tekrar tavsiyem psikologagitmeniz. Eşinizi takıntı yapmışsınız hep ben merkezlisiniz evlensenizde ikinizde yasam alani olmali bukadar herseyi sorunbetmeyin benim esim is icin uzun suredir yurtdisinda yaklasik 2sene daha orda olucak ikinizde birbirimize destek oluyoruz herşeyden nem kaptırmamaya özlemin aşkımızı guclendirmesini görüyoruz liseli gibi olduk

Yok endiselenmedim uyuyodur diye dusundum saati sasmistir diye. Uykusunda bana saati farkli yazinca o an sasirdim niye yazmadi diye.
Ancak 5-6 saat yanit alamazsam endiseleniyorum Onun disinda niye beni takmiyosun modunda dusunuyorum

İşte eşin de bunu biliyor.

Neyse sonuçta adam kafa dinlemek için kullanıyor bu seyahatleri bana kalırsa. O konuda dikrim sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…