- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi peaceful16
-
İşte mesele tam net değil, o yüzden bu konuyu açan üyenin en azından şimdilik üstüne gitmemek lazım.
Aynı konuları açıp duruyor deniliyor, popüler diye göz yumduğumuz söyleniyor ama kusura bakmasın kimse, sizler yorum yazarsanız konular üyeler popüler olur, defalarca aynı kişiye sinir olsanız bile yorum yazıyorsanız bizim suçumuz nedir?
Devamlı eşiyle alakalı yazdığı için size kendini tekrarlayan konular olarak görünüyor, içerikler kopyala yapıştır aynı değil, kaldı ki belki farkındasınız belki değilsiniz tekrar konuları çok ekstrem birşey olmadıkça kapatmıyoruz birkaç haftadır.
Şunu da ilave edeyim üye üslupsuz birşey yazdığında uyarı aldı banlandı da,
Mune yapma lütfen,
Esimin yogunlugu
Yardiminiza ihtiyacim var..
Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?
Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz
evliligim, lutfen akil verin
Yine kavga ettik
mutsuzluk
ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum
evliligimi nasil kurtaririm.. yardim edin lutfen
fikir ayriliklari..
esimi bunaltiyormuyum?
Bu açtığı bazı konular içerikleri bildigin aynı.
Mesaj attı, atmadı
iyi geceler dedim, demedi
dışarı çıkalım dedim, çıkmadı
otele döndü bildir dedim, bildirmedi
ne var biraz ilgi göstersen dedim, göstermedi
Küfür etti, hakaret etti
kendimi geri çekicem, bu kez üstüne düşmicem
o mesaj atmadan atmicam
o özür dilemeden barışmicam.
Evet aramız düzeldi, özür diledi, beni çok seviyor.
Yok yok yine delirdi...
Bu konuların hepsi aynı :)
Temizliğe yardım etmediğyle ilgili bile en az 3 konusu var
onları dahil dahi etmedim..
shot,Mune daha önce kazen'e yazdım bu konuda yazdığında ama görmedi sanıyorum.
Benim aynı konu olarak nitelendirdiğim şey şudur.
Güncel konusuna bu sabah şu mesajı yazmış: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...za-ihtiyacim-var.993883/page-75#post-50614484
Bu mesaj, aynı zamanda bu konuyu oluşturuyor. Oradaki son mesajını kopyalayıp buraya yapıştırmış. Başka bir üye diğer konuda cevap vermiş mesela. Son konusunun son mesajı (ve orada devam eden/edecek konuşmalar) ile bu konu birebir aynı.
Aynı mesajı iki konuya kopyalayıp iki taraftan devam etmiş oluyor yani.
Üyenin eşiyle sıkıntıları varsa ve hep eşi üzerine konular açıyorsa açma diyemeyiz, o yüzden sizde yapmayın lütfen, sıkılmışsanız okumadan geçin, ben her konusunun içeriğini bilmiyorum ama siz biliyorsunuz çünkü okuyorsunuz, sitede konu açma kısıtlaması yok, üyeler yeri geliyor 10 dakika arayla 3 konu açıyor, siz en çok gözünüze takılanlara dikkat ediyorsunuz, dün 1 üye bu bölüme 3 konu açtı fark etmediniz, çoğumuz kendimize yakın bulduklarımız veya konularından hoşlanmadıklarımıza dikkat ederiz, diğerleri arada kaynar gider, yine mi x diye açıyorsunuz topiği sonra yorumlar akıyor.Mune yapma lütfen,
Esimin yogunlugu
Yardiminiza ihtiyacim var..
Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?
Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz
evliligim, lutfen akil verin
Yine kavga ettik
mutsuzluk
ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum
evliligimi nasil kurtaririm.. yardim edin lutfen
fikir ayriliklari..
esimi bunaltiyormuyum?
Bu açtığı bazı konular bire bir içeriklerine kadar aynı.
Mesaj attım, atmadı
iyi geceler dedim, demedi
dışarı çıkalım dedim, çıkmadı
otele döndü bildir dedim, bildirmedi
ne var biraz ilgi göstersen dedim, göstermedi
Küfür etti, hakaret etti
kendimi geri çekicem, bu kez üstüne düşmicem
o mesaj atmadan atmicam
o özür dilemeden barışmicam.
Evet aramız düzeldi, özür diledi, beni çok seviyor.
Yok yok yine delirdi...
100 kelimenin belki 30 unu kullanmamıştır sadece :)
Temizliğe yardım etmediğiyle ilgili bile en az 3 konusu var
onları dahil dahi etmedim..
Seyahat konuları hele kopyala yapıştırdı.
Otele gidince ara dedim aramadı, akşam ararım dedi aramadı, saar farkı var ama araması gerekmez mi?
İki tane seyahat konusu bire bir aynı.
ben zaten başka bir konusunda
rahatsızsanız yazmayın şeklinde savunulmasından dolayı
göz ardı ettim..
Üyenin eşiyle sıkıntıları varsa ve hep eşi üzerine konular açıyorsa açma diyemeyiz, o yüzden sizde yapmayın lütfen, sıkılmışsanız okumadan geçin, ben her konusunun içeriğini bilmiyorum ama siz biliyorsunuz çünkü okuyorsunuz, sitede konu açma kısıtlaması yok, üyeler yeri geliyor 10 dakika arayla 3 konu açıyor, siz en çok gözünüze takılanlara dikkat ediyorsunuz, dün 1 üye bu bölüme 3 konu açtı fark etmediniz, çoğumuz kendimize yakın bulduklarımız veya konularından hoşlanmadıklarımıza dikkat ederiz, diğerleri arada kaynar gider, yine mi x diye açıyorsunuz topiği sonra yorumlar akıyor.
ben zaten başka bir konusunda
rahatsızsanız yazmayın şeklinde savunulmasından dolayı
göz ardı ettim..
Şunu da yazayım isim vermeyeceğim, bu kadar çok konu açan biri vardı, yazım dili üyelerce beğenildiği için kimse bu kadında her dakika konu açıyor denmedi, bazı konuları bu bölümlük değildi taşıdık diye tepki bile aldık.
Üye savunulmuyor, onu da belirteyim bu üye herkes gibi bir üye, bir üyeden veya konusundan hoşlanmadıysanız yazmama seçeneğiniz vurgulanmış, ben biraz daha açtım diğer yorumumda, bir üyenin sitede çok konu açmasını birazda sizler belirliyorsunuz, ben devamlı yorum alsam, iyi kötü cevap verilip sayfalar dolusu yorum alsam 5 dakika da bir konu açarım, nasılsa yine mi sen deselerde yazıyorlar.
Mune takdir edersiniz ki size ne dendigini biz bilemeyiz.shot,
biz bize ne dendiyse onu yapıyoruz, tekrar konular yeniden ele alınır, konuşulur, misal dün bir üyenin aynı içerikle tam 5 konusunu ilgili ama farklı bölümlere yönlendirdim, yani anlatmak istediğim bizde size kasti olarak yapmıyoruz bunu.
Bu konuyu açan üye üzerinden devam edecek olursam yeri geldi bdvlik olmayan konularını da taşıdım başka bölümlere, burası daha popüler diye her konuyu açmalarına da göz yummuyoruz, yeri geliyor geceleri konu taratıyorum, haksızlık olmasın diye.
Tekrar konularını zamanında kapatmışım, iyi diyorsunuz da bir konusu var 118 sayfa, bugün açılan bu konu 37 sayfa, birde bdvde diğer üyelerin açtığı bugünün konularına sayfa adetlerine bakın lütfen.Seyahat konuları hele kopyala yapıştırdı.
Otele gidince ara dedim aramadı, akşam ararım dedi aramadı, saar farkı var ama araması gerekmez mi?
İki tane seyahat konusu bire bir aynı.
Tekrar konularını zamanında kapatmışım, iyi diyorsunuz da bir konusu var 118 sayfa, bugün açılan bu konu 37 sayfa, birde bdvde diğer üyelerin açtığı bugünün konularına sayfa adetlerine bakın lütfen.
Popüleriteyi sizler yapıyorsunuz.
Bende diyorum ki üyenin eşiyle yaşadıkları her defasında kendini tekrarlayan sorunlarsa, iş seyahatine gittiğimde ayrı, evi temizlemeye yardım etmediğinde ayrı konu açıyorsa ve biz bir süredir ekstrem bir durum olmadıkça bu gibi İçerikli konuları kapatmıyorsak yapabileceğim birşey var mı?Mune sana herhangi bir tepki gösteriyor değilim şuan.
Her konu kendi içerisinde değerlendirilir.
Ben diyorum ki
Biz sizi uyarıyoruz, konu içerikleri aynı diye..
Ama siz bunu kabul etmiyorsunuz.
İnsanlarda doğal olarak peace ye karşı neden bu kadar hoşgörülü bir yaklaşım var?
Şeklinde düşünebiliyorlar.
Ki ben hak veriyorum böyle düşünülmesine.
Eşimin seyahati
Seklinde konu açıyor. İçeriği mesaj atmadı aradım küfür etti, hakaret etti..
Eşimin vurdumduymazlığı diye konu açıyor.
İçerigi, yine küfür etti, tine hakaret etti, napmalıyım.
Eşimin iş yemeği diye konu açıyor.
Yine mesaj attım, bunaldı, hakaret etti küfür etti.
Eşimin isteksizliği, eşimin anneme terbiyesizliği, eşimin telefonunda
mesaj yakaladım demiyor ki bu üye
farklı farklı konular oldugunu kabul edelim..
Anlatılmak istenen tamamen bu.
Biz -en azindan ben- konu tekrarlarinin artik kilitlenmedigini bilmiyorum. Bu konuda bir duyuru yapildiysa ve ben kacirdiysam kusura bakmayin. Bilmedigim sey icin oneriler kismina yorum yapmam mumkun olmadi haliyle.Bende diyorum ki üyenin eşiyle yaşadıkları her defasında kendini tekrarlayan sorunlarsa, iş seyahatine gittiğimde ayrı, evi temizlemeye yardım etmediğinde ayrı konu açıyorsa ve biz bir süredir ekstrem bir durum olmadıkça bu gibi İçerikli konuları kapatmıyorsak yapabileceğim birşey var mı?
Sizler yanlış yoldan sorun çözümü arıyorsunuz, eskisi gibi konu tekrarlarının çaresine bakılsın, öyle iyi oluyordu diyorsanız açarsınız sitede öneriler bölümüne konu, talepte bulunursunuz.
Kabul edilir veya edilmez o kısmı ben bilmem, biz editör arkadaşlarımla ne uygulamamız gerekiyorsa onu yaparız, daha fazlası yetkilerimizi aşar.
Anlıyorum sizde ben sorularınıza cevap vereyim diye bana yazıyorsunuz ama ben uygulayıcı konumundayım, karar alınır onu uygularım, imtiyaz kullanmam gereken durumlarda da yönetim onayıyla imtiyaz kullanırım.
Evet ben buna itiraz etmiyorum ki.
Ama sitenin kuralları varsa herkese eşit olmalı.
T Tuval_ dedi bugün mesela devam konusu diye kapanmış konusu. Birebir aynı olan bir konu bu, ki önce 2 hafta önceki konuya yazmış bu konuyu yirmi dakika bekleniş tepki gelmeyince açmış bu konuyu aynı içerikle. Ben bir şey yazmadan size kib yaptım ve etiketledim. Gelen cevap iki hafta geçti devam sayılmaz oldu.
Bu bana adaletsiz geliyor hala.
Bir dakika orada duralım, konunun öncesini sonrasını biliyor musun peki?
Eksik anlatmış, tam anlatayım olayı, Tuval içeriğini siliyor, bu olay Aralık ayında oldu onu da yazayım hemen, içeriği silince içerik silmekten uyarı alıyor ve biz silinen içerikli konuları kapatıyorduk, rutini yaptım uyarı verip topiği de kapadım, kapatılan konuların devamı niteliğinde konu açılamaz kuralı olduğu içinde ban süresi dolduktan sonra aynı konuyu yeniden açınca kapadım, gayet olması gereken birşey yapılmıştı yani.
shot,Biz -en azindan ben- konu tekrarlarinin artik kilitlenmedigini bilmiyorum. Bu konuda bir duyuru yapildiysa ve ben kacirdiysam kusura bakmayin. Bilmedigim sey icin oneriler kismina yorum yapmam mumkun olmadi haliyle.
Diger nokta ise yeni uygulamalar neticesinde kopyala yapistir ayni mesele iki farkli konuda konusulabiliyorsa artik, yani birebir ayni mesaj iki basliktan yurutulebiliyorsa zaten ben yanitimi almis oluyorum. Cunku mesele esiyle ilgili acti degil. Sabahki mesajin aynisini yeni konu olarak acmasinaydi benim itirazim.
Bugünkü konusunu inan inceleme fırsatı bulamadım, zaten siteye geldim ki 910 bildirim, dünya kadar kib, sonrasında da sürekli açıklama yazmakla geçti vaktim, arada hala aynı troll giriyor, birde onu takip edip atıyorum siteden, birşey diyemem ama yönetimle konuşurum o ayrı, ne derlerse o uygulanır.Tuvalin konusunu bilmiyorum kendi konu devamından kapandı dedi. Benim bildiğim ama bugüne kadar hep konu devamları kapanıyordu siz link atıyordunuz.
Bugün ilk kez öğrendim ben kuralın değiştiğini.
Ki peace yeni konu açma niyetinde değildi, yardımınıza ihtiyacım var konusuna güncelleme olarak anlatıyor bu konuyu, 20 dakika bekliyor tepki gelmeyince konu açıyor hatta resmen almış kopyalamış yeni konuya yazmış baştan yazma zahmetine bile girmemiş. Bu da artık yasak değil o zaman?
Mune bugun alinan uyeliklerle ya da feyklikle ilgili bir yorumum olmadi, onu siz daha iyi bilirsiniz.shot,
kusura bakılacak bir durum yok, sizler fikrinizi yazıyorsunuz bende cevap vermeye çalışıyorum, bu konudan bağımsız olarak mesela x bir üyenin bir günde birkaç konu açmasına da itirazlar oluyordu, çoğunlukla itiraz edilenler bölümde birazda olsa tanınan üyeler diğerlerine pek itiraz olmuyor çünkü, peş peşe konu açanlara da etiketliyorlar, konu açma sınırlaması yok diyorum, gerçekten yok, çift üyeliklerde deşifre olsun deniyor, üye bir defa yaptıysa kalkıpta onu deşifre etmiyoruz çünkü bazen hakikaten üye bir derdini yazmak için almış olabiliyor ama işi dalgaya vuranları zaten söylüyoruz, fake üyelik deseniz emin değilsek bu fake diyemeyiz, bu konuya dönelim, bugün birçok üyelik alan kişi kimdir henüz ortada net birşey yok, bilemeyiz ki belki bu kişiyi kafasına takan biri trollüyor, troll sanılan kendi halinde biri çıkarken hiç ummadığınız biri de troll çıkıyor, çıktı, yazdı ve hep beraber okuduk bölümde, yönetim emin olmadan keskin adımlar atamaz çünkü sonra burada o kişinin üstüne yapışıyor o etiket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?