Esimin yogunlugu

Yok yok anladım yorumumda biraz daha genel cevap yazdım sadece, benim kabahatim :))
Bu konuyu görüşeceğim elvana da yazdığım gibi, şimdi birşey demek yanlış olur.

Aslında sizlere de kızamıyorum çünkü bir sürü kişi konu açıyor farklı karakterler farklı tepkiler kolay değil ama insanoğlu düşünüyor ister istemez. Kurallar esnek olmalı diye düşünüyorum ben zaten devam konularında gidilen değişiklik gibi. Normalde yazmazdım ben bu konuya ama geçen günkü konu açan bir kişinin argo sebebiyle bir kişinin şikayetiyle banlanıp konusunun yarım kalmasına takılmıştım zaten bu da tuzu biberi oldu. Size de allah kolaylık versin.

O degilde site birbirine girdi,hakli haksizlik tartismalari cikti troller turedi bdv de biri 10 tane konu acti en son baska uyelik almis onlada acti sitenin yarisi mapista hayir gercek bir kisilikse Allah cevresine hakkaten sabir versin mune oneri kismini bilmiyorum ama boyle siteyi tum gun mesgul edecek olaylar icin o uyeye uzun sureli ban verilmesi taraftariyim ben misal 3,4 hafta gelemesin ki en azindan dalga gecilen konularda engelleyici olsun biraz 3 gun sonra geri donebilince bir anlami kalmiyor (gerci ben en uzun ban kac gun onuda bilmiyorum da)

Ayni mesji yazar tabi cunku ayni konu, icerik degismiyor. Baska bir uyenin konusuna yorum yazildiginda, bunu konusmayalim simdi sorunum bu diyor. Ama peace yazamaz cunku sorun hep ayni sorun. Ayni konuya guncelleme yapsa cuk diye oturacak aslinda. Bu konu sahibi yillarca hafta araliklarla ayni sorunu defalarca acabilir demek oluyor bu da. Esiyle barisinca zincir yani konular arasi baglanti kiriliyor gibi algilanmis olabilir. En iyisi goz ardi etmek. Ben inanmiyorum gercekligine aslinda, sadece bu sekilde yaptirim niteliginde uygulamalar olsa iyi olur kanaatindeyim. Cok rahat dalgasini gecer bu sekilde kotu niyetli biri.

Teşekkür ederim, aslında çokta banlanmasa olur, bir ufak ikaz yazalım ne olacak dediğimiz konularda hemen banlamıyoruz, aksine banlanmasınlar diye birkaç sayfa arayla girip sakin olun lütfen dediğim çok oluyor.

Üye özünde site kurallarına uymuşsa sırf topiğiyle bütün gün meşgul etti diye uyarı veremeyiz, çok haksızlık olur öyle, ayol şurada üyeler tartışmaya giriyor kavga çıkıyor diye banlıyoruz da kıyamet kopuyor, birde üyeyi siteyi meşgul etti diye haftalarca banlarsak dinamitlerler bizi

Neyse izin istemiştim, gideyim ben:))

Gidinde cagirinca gelin sonta bdv bastan assagi kocam intihar etti nedenki
Ruhunu cagirip sorayim nasil cagiracamki
Msj attim ote taraftan cvp yazarmi konulariyla doluyor gerci mesgul etne degilmis

Ben peace'in sadece bir konusunda yazdigi "soyle yapmaliyim" mesajlarini derlemistim destan gibi olmustu

Yani ben "sevgilimle tartistik", "sevgilimle kustuk", "sevgilim aradi", "sevgilim gorusmek istedi", "sevgilimle baristik" diye birer hafta arayla elli tane acabilirim (sevgilim olsaydi yani )

Neyse sanirim biz derdimizi anlatabildik. Takdir yonetimindir artik

Kapatılan konuların devamı olmaz fakat açık olan 2 haftayı geçen konuların devamı açılabilir.
Teşekkürler. Bilmiyorduk

Simdi devam konusu acmak yasak seklinde
Kurallar bolumunde 3. Maddeyi okudugumuz da bunun direk
Site kurallarina aykiri oldugunu varsayiyoruz..
Buna istinaden de bu uye kural ihlali yapiyor, uyardigimiz halde buna goz yumuluyor seklinde
Dusunmemizi de son derece normal karsiliyorum.
Yoksa sizin onay almaniz gerektigini yada 2 hafta gibi bir sure siniri oldugunu
Herkes gibi bende suan ogreniyorum.

Daha onceki yorumumda belirttigim gibi
Esimle sahilde, esimle evde, esimle yemekte
Esimle yolculukta seklinde belirtip
Bana kufur ediyor, hakaret ediyor demesi
Konularinin farkli oldugu anlamina gelmiyor :)
Ayni degil seklinde ki degerlendirmenizi
Dogru bulmadim hala bulamiyorum.

Konuya baktim soyle bir
Oyle bir durumda ki kiz
Hangi konuyu acip acmayacagima siz mi karar vereceksiniz seklinde govde gosterisi yapar hale gelmis.
Ayni konulari actigini soylemeleri sebebiyle...
Alt metinde diyor ki
Yonetim arkamda, onlar bana bisey demiyor
Sizde isinize geliyorsa yazin, gelmiyorsa kapi orada :d

Son düzenleme:
Suan jeton dustu

Aslinda sizde onu onaylayan seyler soyluyorsunuz.
Istedigim konuyu acarim
Yonetim icin sorun yok.
Siz
Konu iceriklerinde bizce de bir sorun yok
Sizler rahatsizsaniz yazmayin 100 sayfa olmasin..

Icerik kisminda anlasamiyoruz.
Yasak, yasak degil gibi.

Ok.

Çünkü konu üye getiriyor, reytingi bol. Ne ka çok üye o ka çok reklam geliri shapes.

Çünkü konu üye getiriyor, reytingi bol. Ne ka çok üye o ka çok reklam geliri shapes.

:) bu desteği bana versinler
her gün konu açayım, reyting zirve. net

Site büyük bir site
peace nin raitingine ihtiyaç duyabileceklerine çok ihtimal vermiyorum
ama bu desteği de normal bulmuyorum..
Öyle ise yorum yok :)

İşi yoğundur veya yorgun olabilir geç cevap yazmasını hiç dert etmeyin bence çok ufak birşey

Hangi konuyu açıp açmayacağıma siz mi karar vereceksiniz demeyen bir üye gösterin bana?
Üyeler konu açar, konu açmada sınırlama yok, gayet net bir cümle değil mi?
Bakın hala bu üye üzerinden yazıyorsunuz, öneriler kısmına yazın, sonuçta bu topikte hala yazarak trend olmasını sağlıyor musunuz, sağlamıyor musunuz?
Açık açık ben fake'im diyen biri vardı sitede, fake olduğu anlaşıldığında dahi tüm konularına yazdı üyeler, fake'mişsin vs diye, topiklerde linkler dolandı, gerilerde kalan konuları dahi ilk sayfaya oturdu, hepsine müdahale etmek zorunda kaldık.

Kaldı ki x bir üye 2 haftada bir gebelik testi yineleyip konu açıyor, kahve falı kapatıp her kahve falı için ayrı konu açıyor, sınırlama yok, konu içerik olarak birebir aynı değilse de birşey yapılmaz.

Aynı içerikte konu açan üyelerin
2 hadi en fazla 3. sayfada konusu kilit zaten :)
Söyleyebilecek fırsatları pek olmuyor

Peacenin durumu bambaşka
bknz, aynı konuyu açıyorum kapatan da yok güvenini
burada bir tek bu üyede gördüm.

Neyse..
Kurallar değişmiş zaten bunun da artık bir önemi kalmadı..

Sorun yok.

Ayşegül serisinin yeni sayısıben kimim,burası neresi,annee kardeşim saçımı çektii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…