Esimin yogunlugu

Tum mesajlari okuyamadim, akillinin biri benim resmimle konu acip duruyor .
Anladim o zaman yazma , veya yaz sende benim yerime konu ac istersen yonetime "tavır " olsun

Bu adam seninle evlendiğine göre kendi kaşınmış, sürekli ilgi isteyen biri olduğunu biliyordur sen kendini tutamazsın.
Tutma kendini sal gitsin.

Üyenin açtığı her konunun özneleri ve çıkış noktası, yaşananlar aynı. Birbirinin devamı niteliğinde aslında bu konular.
Birgün eşim bana küfretti diye konu açıp, diğer gün boşanma kararı aldık demiyor, hep aynı konu hakkında fikir istiyor.
Eşimi boğuyorum, eşimi sıktım, eşim benden bunaldı, ilgi bekliyorum bu yüzden eşim bana kızdı.. Hep aynı konu etrafında dönüyor ve her adamı delirttiğinde aynı konuyu açıyor.
Üyenin konuları birleştirilmeli ve aynı konudan devam etmeli diye düşünüyorum. Mune

Sıkmayın bu kadar okurken ben sıkıldım yeminle aldatmasını mı istiyosunuz sizden sıkılıcak artık rahat bırakın adamı çalışıyo o kadar olmaz ki ama canım

Üyenin hiçbir şey yapacağı yok. Adamında iki seçeneği var ya boşanacak ya da konu sahibine dakikada bir mesaj atıp hayatının merkezine alacak, ilgi delisi yapacak. Bence ileride ilk seçeneği seçecek böyle giderse.

bu peace bez bebek aynı mı ? okuyamadım yorumları.Trend konulara bakayım dedim yarısı bunun zaten :)) eğer gerçekten ciddiysen kocanı bulsakta boşanmadınmı diye sorsak yazık adama cidden üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…