Esimin yogunlugu

kendimi tutuyorum zaten yazmistim mesajda, birsey soylemedim esime.
siz bozulurmusunuz boyle birseye yazdim sadece. :)

Kib leyin gecin artik bu uyenin tek konu acip oradan devam etmesi gerekir cunku konular hep ayni otele gitti aramadi bana ilgi gostermiyor aradi gelicem dedi 30 sanise gec geldi bana deger vermiyor aradim acmadi beni sevmiyor beni gun icinde 12753892 defa aramadi ilgisiz ozunde tek konu o yuzden kibleyin gecin yonetim baksin caresine

Tekrar konu degil bu, ilk kez yaziyorum.
Eger sıkıldıysan yazma ? bunu daha once soylemistim sana.

hayır bozulmam

sen olağan hayatını yaşıyorsun zaten

adam ben geldim diye arayacak

canı sıkılırsa o arayacak vs vs

eşim seyahate gidince ben onu aramam

o beni ya da oğlumu arar ya da aramaz yoğunsa

adam gitmiş işi var siz de rutin hayatınızı yaşıyorsunuz genel geçer nasılsın ne yapıyorsun demese de hayatında bir değişiklik olmaz

önemli bir şey olursa aranır da herr seferinde ayy aşkımmm sen yoksun ya kendimi eksik hissediyorum vs demek için kimse kimseyi aramamalı zira bu yalan olur

iş için gitmiş ve onunla meşgul kaldı ki tatile gitse bile her an seni neden düşünmeli ki kafasını dağıtsın adam

ne olur tut kendini iki gün arama sorma mesaj da atma

Tekrar konu degil bu, ilk kez yaziyorum.
Eger sıkıldıysan yazma ? bunu daha once soylemistim sana.

Ben de tekrar söylüyorum. Burada insanlara değişmeyecek bir insan için sizi bilmeyen insanların sayfalarca yazmasına müsaade etmeyeceğim.
Bir yıldır her akıl verildi, psikolog dahi çözüm bulamıyor bu kadar kadına yazık günah.
Arkadaşlar yazmayın emeğinize değmez. Eşinle ilgilenme dendi, bana yaz eşine yazma dendi hobi bul dendi ama yine aynı konuyu açıyor hala. Uğraşmayın değmez

eşine karşı güvensizlik var sende ve bu olduğu sürece evliliğini bu şartlarda sürdürmen zor iş seyahatinde seni aldattığından falan şüpheleniyorsun bence. eşinin çokça seyahat ettiğini söylüyorsun ama ayda 1 hafta yok diyorsun bu mu çokça seyahat etmek? güvensizliği acaba şimdi ne yapıyor düşüncesini atarsan aklından rahatlarsın ama bu durumda zor gibi görünüyor sürekli aynı konu etrafındasın. sana bir şey diyeyim mi aldatacak olan dizinin dibinde olsa da yapar

Pecsfeull eline örgü başla ona olan özlemini kırgınlığını öfkeni ilmek ilmek işle
Adamıda rahat bırak onunda psikolojisini bozma

kesinlikle bozulmazdım.

Görmemiş ise buna HAKKI VAR

GÖRMÜŞ VE YAZMAMIŞ İSE DE BUNA HAKKI VAR.

HAKLARINI ELİNDEN ALMAYA ÇALIŞMA . ALAMAZSIN. ELİN AVUCUM BOMBOŞ KALIR BAK YAKINDA . DEMEDİ DEME.

sabahin degil, aksamustu 5.30 diye yazmistim
yatamaz mı. dinlenemez mi . saat farkını nasıl atacak bu adam üstünden.
yazık gerçekten. adamın yerinde olmayı asla istemezdim.
senden uzaklaşmaya kaçmaya başlardım artık. yeter yani. öcü gibi sürekli peşindesin olmaz ki .
soğutuyorsun kendinden . uzaklaştırıyorsun. ne desek fayda da etmiyor sende.

psikolog dahi cozum bulamiyor derken? bu sonuca nereden ulastigini merak ediyorum... soyleyebilirmisin?

ne kadar surede psikolog tedavi etmeli ama o sureyi geciyorsa cozumsuz oluyor ?

psikolog dahi cozum bulamiyor derken? bu sonuca nereden ulastigini merak ediyorum... soyleyebilirmisin?

ne kadar surede psikolog tedavi etmeli ama o sureyi geciyorsa cozumsuz oluyor ?

Yarım saat kuralı ne oldu?
Her gün kavga ediyorsunuz yine?
Daha dün aramayacağım seyahatte diyordunuz akşamına aramadı bıtbıtnıt.
Bir yıldır bir milim ilerleme yok.
Kendinizi kandırmaya devam edin.

Dayanamadım tavsiye yazıcam yine de, eşin kendini darlamayan ilk kadınla kaçar haberin olsun. Acayip dırdırcısın, yuvan elden gidecek haberin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…