- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sorun : Eş ile sürekli tartışma
Çözüm : Eşin üstüne düşmeme sakin kalma
Siz : Eşin üstüne düşmeye takmaya devam etme.
Şaka gibi olan bu. Çözümünüz konuda saklı zaten. Bu kez farklı olsun kavga etmeyelim diyorsanız tutun kendinizi işte.
Kib leyin gecin artik bu uyenin tek konu acip oradan devam etmesi gerekir cunku konular hep ayni otele gitti aramadi bana ilgi gostermiyor aradi gelicem dedi 30 sanise gec geldi bana deger vermiyor aradim acmadi beni sevmiyor beni gun icinde 12753892 defa aramadi ilgisiz ozunde tek konu o yuzden kibleyin gecin yonetim baksin caresineBenim anlamadığım tekrar konu yasak diye kapatılıyor hatta konu sahibinin girmediği polemikten kapanan konusu bile açılamıyor o kadar sıkı bir kural.
Ama peace her hafta aynı konuyu açıyor, aynı!
E o zaman herkes kavga konusu azıcık değişince on tane konu açabiliyorsa o kapanan konu sahiplerine haksızlık.
Sıktı yani bu üye artık
Benim anlamadığım tekrar konu yasak diye kapatılıyor hatta konu sahibinin girmediği polemikten kapanan konusu bile açılamıyor o kadar sıkı bir kural.
Ama peace her hafta aynı konuyu açıyor, aynı!
E o zaman herkes kavga konusu azıcık değişince on tane konu açabiliyorsa o kapanan konu sahiplerine haksızlık.
Sıktı yani bu üye artık
Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
ben olsam dünyayı başına yıkardım peace , ne demek mesaja 1 saat 55 dk cevap vermemek! doğduğuna pişman ederdim, emdiği sütü burnundan getirirdim.
ama dur bir dakika adam çoktan doğduğuna pişmandır senle ilişkisi başladıktan sonra
Tekrar konu degil bu, ilk kez yaziyorum.
Eger sıkıldıysan yazma ? bunu daha once soylemistim sana.
Tekrar konu degil bu, ilk kez yaziyorum.
Eger sıkıldıysan yazma ? bunu daha once soylemistim sana.
kesinlikle bozulmazdım.Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Eki Görüntüle 1970437
Bakın bunlar açtığınız konuların sadece bir kısmı:
Şimdi ilk kez nasıl yazmış oluyorsunuz, dalga geçmeyin artık insanlarla..
yatamaz mı. dinlenemez mi . saat farkını nasıl atacak bu adam üstünden.sabahin degil, aksamustu 5.30 diye yazmistim
Ben de tekrar söylüyorum. Burada insanlara değişmeyecek bir insan için sizi bilmeyen insanların sayfalarca yazmasına müsaade etmeyeceğim.
Bir yıldır her akıl verildi, psikolog dahi çözüm bulamıyor bu kadar kadına yazık günah.
Arkadaşlar yazmayın emeğinize değmez. Eşinle ilgilenme dendi, bana yaz eşine yazma dendi hobi bul dendi ama yine aynı konuyu açıyor hala. Uğraşmayın değmez
psikolog dahi cozum bulamiyor derken? bu sonuca nereden ulastigini merak ediyorum... soyleyebilirmisin?
ne kadar surede psikolog tedavi etmeli ama o sureyi geciyorsa cozumsuz oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?