Esimin yogunlugu

Sadece bir kere mi?

Zaten upuzuuuuuun sayfalar süreniz konu vardı geçen yıl mı ne, orayı aktif tutmak varken aynı olayı, mekanı zamanı değiştirip değiştirip anlatmak neden?
Benzerı evet ama bu otel davasını saat farkını bısey demeden yatıp uyumasını vallahı ben daha evvel okudum

Bozulmam
Sende bozulmamalısın
Benim eşimde hep yurt içi yurt dışı iş için seyahate çıkıyor
Bazen bir iki ay kaldığı oluyor
Arayıp sıkboğaz etmem
Mesajı ne zaman görürse o cevap verir olağan devam ederiz
Fırsatı olursa görüntülü arar bir kaç dk
Adam çalışıyor
Takma sende
İki saat geç cevap vermiş gün içinde az aramış vs bunlar sorun olmamalı

Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk:) bunaltma adamı.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-seyahatte-abartiyormuyum.991358/
24 sayfa, 238 mesaj.

Ayıp artık.

Neredeyse içerik aynı.

Yarım saat kuralı ne oldu?
Her gün kavga ediyorsunuz yine?
Daha dün aramayacağım seyahatte diyordunuz akşamına aramadı bıtbıtnıt.
Bir yıldır bir milim ilerleme yok.
Kendinizi kandırmaya devam edin.

Kavga etmiyoruz bi karar aldim. Ben bu dusundugumu size yazdim sadece , esime tamam askim uyu sen yazdim dedim ya.

bozulmam ısterse hıc aramasın sızın esınıze guvenınız yok bence ve cocuk gıbı adam sureklı sızınle ılgılensın ıstıyorsunuz valla ben erkek olsam sızın karakterınızde bır esım yada sevgılım olsa ıkıncı gunden kapı orada tatlım derdım ben sıkıldım sızın ılgı bekleme muhabbetlerınızden...

Ben eglenmek icin degil paylasmak icin konu actim. eger rahatsizsan lutfen yazma , bosuna banlanicaksin.

Bu, önceki konunun anafikri:
Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Bu, bu konunun:
yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

Aradaki fark ne peace? Aynı konuyu ayda bir açarak farklı cevaplar mı alacaksınız? Nedir yani?
Bunların ikisi de sizin mesajınız. İkisi de aynı olay. Aralarında sadece 1 ay var.

İnsanlar size 25 sayfa cevap yazmış, onlar hiçbir şey dememiş gibi kalkıp aynı soruyu başka başlıkla soruyorsunuz.

Bacim valla seni tanıyoruz surekli her konuda kendini tanıtıyorsun ve ben sana destektim yani belki yurt dışında olman yalnız olmandan kaynaklı eşine sardığıni düşünüyordum ama sen konun ilerliyor hop baska konu açıyorsun zaten hepsi eşinin isi tartışmalarınız 3 haftaya bir yeniden yaziyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…