- 14 Kasım 2001
- 21.446
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.595
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi peaceful16
-
Pardon suçum ne? Moderatörleri eleştirmek? İkinci üyelik almak? Mesai saatleri içinde girmek?
Suç değil diyorum .... savcılık dilekçemi dikkate almaz diyorum ! Neden bu kadar tepkilisin anlamadım ki !
Tepki gösteren sizsiniz. Birebir bana yazıyorsunuz dikkat ederseniz, sizi savcılığa verirdim ama, size şöyle yapardım ama vs vs.
rahat ol, savcılık yok, şikayet yok bir kez daha yazıyorum yaptığın suç değil ama 7 üyelikle sitede gezemezsin. Gerçi eski üyelikleri çok kullanmıyorsun genelde 2 üyelikle sitedesin...
bu kadar dikkatli davranıp nasıl yakalandın kahretsin ...
Ama ifşa isteriz.Suç değil diyorum .... savcılık dilekçemi dikkate almaz diyorum ! Neden bu kadar tepkilisin anlamadım ki !
Konu sahibi cezalı olduğuna göre konusunu meşgul etmeyelim ....
hepinize iyi günler .....
Not : demetooo hangi üyeliğin ile devam etmek istiyorsan onu bana bildir de onu aktif edelim onla devam et, üyeliklerini unuttuysan sana listeyi yollayayım.
Ciddi manada ne haliniz varsa görün diyorum ben size. Allah selamet versin.Merhaba,
nabersiniz?
psikologla gorusuyodum ya (arkadasim olan) onunla hala gorusuyorum ama Turk bi psikologla baslamak istiyodum , bir arkadasim onerdi.
esimle paylastim, baya tepki verdi. benimle bunlari paylasma, 5 kurus vermem artik psikologa ben, kendin cozemedin gitti falan cok tepki verdi. bende ihtiyacim oldugunu ve destegini istedigimi soyledim ama nafile.
cok abartti , bu kadar mutsuzsan seni bu kadar zor duruma koyduysam ayril don turkiyeye , cok kolay bir ucak bileti falan dedi.
Acikladim yine anlamadi ve bu sorunla ilgilenemeyecegini yeteri kadar derdi oldugunu soyledi. bende amacin ayrilmakmi dedim neden bana git don turkiyeye falan diyosun ne ilgisi var dedim, bu sefer mutsuz olan psikologa gidicem diyen ben degilim dedi.
gideceksende benimle paylasma senin ozelin olsun. anlamiyorum ben bu islerden bana cok sacma gelio. insanin kendi iradesi yokmu, nedir bu kadar buyuk derdin dedi.
ve yine kendime aciyorum bu hayati yasadigim icin, bu kadar calisiyorum, karimin daha akilli seyler yapmasini , anlayisli olmasini isterdim buda benim cilem heralde falan dedi..
ciddi psikologla gorusmek istiyorum, ihtiyacim var kesinlikle.. biraz destegini istemistim olmadi..
Merhaba,
nabersiniz?
psikologla gorusuyodum ya (arkadasim olan) onunla hala gorusuyorum ama Turk bi psikologla baslamak istiyodum , bir arkadasim onerdi.
esimle paylastim, baya tepki verdi. benimle bunlari paylasma, 5 kurus vermem artik psikologa ben, kendin cozemedin gitti falan cok tepki verdi. bende ihtiyacim oldugunu ve destegini istedigimi soyledim ama nafile.
cok abartti , bu kadar mutsuzsan seni bu kadar zor duruma koyduysam ayril don turkiyeye , cok kolay bir ucak bileti falan dedi.
Acikladim yine anlamadi ve bu sorunla ilgilenemeyecegini yeteri kadar derdi oldugunu soyledi. bende amacin ayrilmakmi dedim neden bana git don turkiyeye falan diyosun ne ilgisi var dedim, bu sefer mutsuz olan psikologa gidicem diyen ben degilim dedi.
gideceksende benimle paylasma senin ozelin olsun. anlamiyorum ben bu islerden bana cok sacma gelio. insanin kendi iradesi yokmu, nedir bu kadar buyuk derdin dedi.
ve yine kendime aciyorum bu hayati yasadigim icin, bu kadar calisiyorum, karimin daha akilli seyler yapmasini , anlayisli olmasini isterdim buda benim cilem heralde falan dedi..
ciddi psikologla gorusmek istiyorum, ihtiyacim var kesinlikle.. biraz destegini istemistim olmadi..
Dün bu yorumu 17.45te yazıyorsunuz.keşke verebilsem dedim, siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
Not : Konu sahibi polemikten ceza yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?