Esimin yogunlugu

Pardon suçum ne? Moderatörleri eleştirmek? İkinci üyelik almak? Mesai saatleri içinde girmek?

Suç değil diyorum .... savcılık dilekçemi dikkate almaz diyorum ! Neden bu kadar tepkilisin anlamadım ki !

Suç değil diyorum .... savcılık dilekçemi dikkate almaz diyorum ! Neden bu kadar tepkilisin anlamadım ki !

Tepki gösteren sizsiniz. Birebir bana yazıyorsunuz dikkat ederseniz, sizi savcılığa verirdim ama, size şöyle yapardım ama vs vs.

rahat ol, savcılık yok, şikayet yok bir kez daha yazıyorum yaptığın suç değil ama 7 üyelikle sitede gezemezsin. Gerçi eski üyelikleri çok kullanmıyorsun genelde 2 üyelikle sitedesin...

bu kadar dikkatli davranıp nasıl yakalandın kahretsin ...

Evet bu üyelikle devam edeceğim, tabi kapanmazsa.

Konu sahibi cezalı olduğuna göre konusunu meşgul etmeyelim ....

hepinize iyi günler .....

Not : demetooo hangi üyeliğin ile devam etmek istiyorsan onu bana bildir de onu aktif edelim onla devam et, üyeliklerini unuttuysan sana listeyi yollayayım.

Ama ifşa isteriz.
Bizimle dalga geçmeye çalışan, karşısında Kazen'i bulur

Konu dışı kalmamak adına peaceful16 ;
Eşinle kavga etmemeye çalışman senin için bir başarı. Banlandın ama kendini tutmaya devam et. Kitap filan al eline, bırakma, bunaltma eşini. Evlilik yıldönümüzden bir hafta sonrasına kadar kendine hedef belirle şimdilik. Hedefine ulaşana kadar da pes etme.

Evet peace lutfen, bizi ve soylediklerimizi unutma.
Bu sekilde gitmen senin icin kucuk ama buyuyen bi adim bence. Tatilin cok guzel gececer inaniyorum. Ve opuyorum seni .. Gereksiz hic biseye takilip tatilinizi mahvetme,huzur bulun ikinizde..

Kazen
İfşa istiyoruz. Yoksa bu şekilde kandırılmak hiç hoş değil. Ayrıca bundan sonraki ikinci üyeliklerin önünün alınabilmesi için ifşa gerekli.

İfşa etmeyecekseniz yazıp durmayin yahu şu kadar üyeliğiniz var diye. İlla göz korkutmaysa özelden yazilamiyor mu? Geçen sefer de böyle oldu sonra diger hesaplar pasif dendi geçildi. Herkes dalga geçiyor bizle galiba.

Merhaba,

nabersiniz?
psikologla gorusuyodum ya (arkadasim olan) onunla hala gorusuyorum ama Turk bi psikologla baslamak istiyodum , bir arkadasim onerdi.

esimle paylastim, baya tepki verdi. benimle bunlari paylasma, 5 kurus vermem artik psikologa ben, kendin cozemedin gitti falan cok tepki verdi. bende ihtiyacim oldugunu ve destegini istedigimi soyledim ama nafile.
cok abartti , bu kadar mutsuzsan seni bu kadar zor duruma koyduysam ayril don turkiyeye , cok kolay bir ucak bileti falan dedi.
Acikladim yine anlamadi ve bu sorunla ilgilenemeyecegini yeteri kadar derdi oldugunu soyledi. bende amacin ayrilmakmi dedim neden bana git don turkiyeye falan diyosun ne ilgisi var dedim, bu sefer mutsuz olan psikologa gidicem diyen ben degilim dedi.

gideceksende benimle paylasma senin ozelin olsun. anlamiyorum ben bu islerden bana cok sacma gelio. insanin kendi iradesi yokmu, nedir bu kadar buyuk derdin dedi.
ve yine kendime aciyorum bu hayati yasadigim icin, bu kadar calisiyorum, karimin daha akilli seyler yapmasini , anlayisli olmasini isterdim buda benim cilem heralde falan dedi..

ciddi psikologla gorusmek istiyorum, ihtiyacim var kesinlikle.. biraz destegini istemistim olmadi..

Ciddi manada ne haliniz varsa görün diyorum ben size. Allah selamet versin.

Sıkma canını burası, bizler ne güne varız.
Yazıp rahatlayabilirsin..Bazen de doğruları değil senin duymak istediklerini söyleyebiliriz. Baktık
bizi ciddiye almıyorsun
biz gideriz, başkaları gelir onlarla devam edersin..

keşke verebilsem dedim, siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.

Not : Konu sahibi polemikten ceza yedi
Dün bu yorumu 17.45te yazıyorsunuz.

Ben şimdiye kadar 1 kez ceza aldım ve 24 saat sürdü. Bildiğim kadarıyla cezalar artarak gidiyordu, yani ilk ceza 24, bir sonraki daha fazla. Belki bu kural da değişmiştir ama minimum 1 tam gündü yani.

Konu sahibinin kayırılışı ile ilgili farklı üyelerin yazdıklarını okudum, "yöneticilerin işleri güçleri yok bir üyeyi mi kollayacaklar" demiştim. Sanırım yanılmışım.

Dün bizzat sizin tarafınızdan ceza aldığı açıklanan bir üye nasıl 24 saat geçmeden burada?

Adalet sizin için de sadece bir kadın ismi mi?

Bu platform ile ilgili fikirlerim değişmeye başladı.

Ya hu bu kadar tepkili olmayın.
Peace problemliyse eşi de problemli.
Normal mi psikoloğa ihtiyaç duyan birine neden kendin çözemiyorsun diye tepki göstermek?

Demek ki eşinle paylaşmadan yapacaksın bunu peace.
Ama düzenli bir terapi şart, bunu o şekilde bu şekilde erteleme, arkadaştan destek alınmaz, acilen başla bir terapiste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…