Esimin yogunlugu

gezdim, tozdum dun dolastim baya, kendime sevdigim yemekleri yaptim, film izledim , kitabimi okudum guzeldi.
Bugunde kafama takmadim mesaji, sonra o bana ben 7.30da yattim diyince, e ben 5 gibi yazmistim diye dusundum sadece.
neyse evet sarmamak icin konu actim sizinle paylasmak istedim.

tamam.. yapacagim gercekten, cok istiyorum.

Hamileyken doktora gitmem gereken bir gün eşimin randevulari çok yoğundu, "ayarlamaya çalışıyorum ,umarım yetişirim" dedi ve yetişemedi. Ben de arkadaşımdan bana eşlik etmesini istedim (hamileligim problemliydi).neyse muayeneye girdim ...doktor acil yatış verdi .hastaneye yattım ve eşim hala ortada yok ,arıyorum açmıyor . . Çok sinirlendim ! Arkadaşımın eşi de geldi hastaneye akşam .ondan bir saat sonra da eşim geldi çok mahcup bi şekilde .bu arada tabiki işi bitince arayıp durumu anlattı . Makul sebepleri vardı ve hak verdim .ilk kez beni yalnız bırakıyordu . Son da oldu ,artık islerini bana gore (randevu durumu veya saglik problemi)ayarlıyordu.Bu durum sana göre cinayet sebebi olmalı . Böyle birşey yaşamış olsan ısıtır ısıtır önüne koyardin değil mi ? Bence güven ve karşılıklı hassasiyet bu işi çözer . Bence de artık bir son ver bu ilgi cilginligina. ..

buyuk kavga ederdik bu sebepten evet belki birkac kez acardim bu konuyu..

bak sende "bozulabiliyorsun" demekki

Bundan bunu anlayan her anlamda (tekrar edeyim, her anlamda) ümitsiz vakadır.

aldatmayla ilgili bir dusuncem yok, oyle bir guvensizligim hic yok yani.
tabi cok, bu ay 2 ayri seyahatten 1 er hafta toplam 2 hafta yoktu. her ay minimum 1 hafta-10 gun seyahatte, ay zaten 30 gun, cok degil mi sizce..
değil adam sana evine bakmak için uğraşıyorsa değil. az rahat bırak adamı diğer konularını da okudum adam sana kahvaltı istiyor musun diye sormuş sen hayır demişsin sonra sana hazırlamadı diye tafra yapmışsın neymiş sormadan hazırlaması lazımmış sen her sabah 2 kişilik kahvaltı hazırlıyormuşsun. nasılda fedakar bir bayansın sen böyle kıyamam ben sana ya bu kadar ilgisizliğin üstüne birde hasret çekiyorsun. valla konularını gözlerim dolarak okudum ne olacak senin bu halin

İnsanlarla dalga gecerek bızı salak yerıne koyarak kendını küçültmenın sebebı nedır
Bukadar zavallı durumuna dusmek ıcın can atmanın sebebı nedır
Bızımle dalga gecınce elıne ne gecıcek

Cok komıksın ınan cok komıksın
Yazık sana...

64565566556 kere aynı konuyu actın
75566667776777778765 kere aynı onerıyı sunduk
Bızım zekamızı artık kucumseme

Yapma lutfen korkarim ki ciddiye aliyor

buyuk kavga ederdik bu sebepten evet belki birkac kez acardim bu konuyu..
Benim için orda bitti . Uzatıp kırmaya, kırılmaya gerek yok .çünkü gerçekten mantıklı bir aciklmasi vardı . İşte tamamen bakış açısı ... bende bilirdim nazı, niyazı, yalnız yerini ve zamanını daha iyi bilirim .bir yerden başlamalısın artık ..yaşının küçük olmadığını var sayarak ,bu hayatı değiştirmenin senin elinde olduğunu ,dünyada kendine cehennemi yaşatmaman gerektiğini hatırlatayım. ..

nasil boyle birsey yazabiliyorsunuz esimle ilgili ? cok seviyesiz
Siz nasıl sürekli böyle konular açıyorsunuz peki. Burda insanlar size akıl veriyor ama siz anlamak istemiyorsunuz. Belliki adamı bunaltmissiniz kaçacak yer arıyor. Bende buradakiler le dalga gectiginizi düşünüyorum

Sen hic akillanmayacaksin..

O seyahatler var ya, adamın kafasını dinlemesi için tek yol. Kaçış olarak kullanıyor. Belki de bu yüzden bu kadar çok seyahat ediyor. Kaçıyor adam senden peace, huu huuu...
ne acı dimi bir adamın eşinden kaçış yolu araması benimde aklıma geldi ama yazamadım aklımdan geçeni yazmışsınız.

üstüne düşme,az ara sor hatta o arayana kadar arama sorma birkaç gün üstüne düşülmeyi özlesin bence.

O seyahatler var ya, adamın kafasını dinlemesi için tek yol. Kaçış olarak kullanıyor. Belki de bu yüzden bu kadar çok seyahat ediyor. Kaçıyor adam senden peace, huu huuu...

ne acı dimi bir adamın eşinden kaçış yolu araması benimde aklıma geldi ama yazamadım aklımdan geçeni yazmışsınız.
Samimi söylüyorum ben de düşündüm de yazmadım. Acaba bu kadar çok gitmesinin bir sebebi de adamın arada uzaklaşıp nefes almak istemesi mi diye.

Ben kocanın yerınde olsam iş seyahatı dıye cıkarım bidaha da dönmem eger gercekten evlıysen
Evlı olsaydın adamın akli dengesı yerındeyse yapacagı sey bu olurdu ...cunku senınle evlı kalmak tehlıke insanın psıkolojısını bozuyorsun
Gercek olduguna ınanmıyorum artık emınım fake olduguna ama takıntılı olduguna da emınım

Kibledım bu konuyuda
Aynı konular aynı sekılde bıktık

Valla acı değil bence. Ayda bir hafta kafasını dinliyor adam. Gerçi adamın hala neden boşanmadığını da anlamıyorum. Sado-mazo bir ilişki gibi sanki. Benim eşim bu şekilde davransa o evlilik iki yıl değil iki ay sürmezdi muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…