- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Birak kocani gez toz keyfine bak bazen esimi hadi senin gidecek yerin yokmu gez vakit gecir disarda diyorum bazi kadinlarin arayipta bulamadigi sey.arkadaslarini cagir sen git evini temizle ye ic yat birak daginik kalsin canin istediginde temizle.sen adami biraz rahat biraksan sana daha asik olurda biktiriyorsun.
Bende rahatım bolca vaktim kalıyor
Elbette eşimi düşünüyorum ama ona kitlenmiyorum arasın yazsın bak cevap vermedi vs diye
Spor yapıyorum kitap okuyorum geziyorum
Bizim rutini bindi diyebilirim o beni sıkmaz ben onu
Bir yere giderken haber veririz o kadar
Benim boş vaktim olunca ona birşeyler yazarım karikatür atarım bazen şiir yazarım bazen sadece günlük neler oldu vs
Eşimin fırsatı olunca döner zaten bazen hemen bazen 5 saat sonra
Bende niye yazmadın vs diye boğmam bilirimki işi var
Uyumadan önce arar uyandırır bir kaç dk görüntülü konuşur uyuruz
Eşine odaklanma çalışıyor ve fırsat bulunca yazacak
Geç cevap vermesi sana değer vermediği anlamına gelmiyor ki seninki bir iki hafta
Bak benim eşim şuanda şehir dışında sadece hafta sonları gel git yapıyor ki bu üç ay böyle olacak
Biraz rahat bırak kendini
Hamileyken doktora gitmem gereken bir gün eşimin randevulari çok yoğundu, "ayarlamaya çalışıyorum ,umarım yetişirim" dedi ve yetişemedi. Ben de arkadaşımdan bana eşlik etmesini istedim (hamileligim problemliydi).neyse muayeneye girdim ...doktor acil yatış verdi .hastaneye yattım ve eşim hala ortada yok ,arıyorum açmıyor . . Çok sinirlendim ! Arkadaşımın eşi de geldi hastaneye akşam .ondan bir saat sonra da eşim geldi çok mahcup bi şekilde .bu arada tabiki işi bitince arayıp durumu anlattı . Makul sebepleri vardı ve hak verdim .ilk kez beni yalnız bırakıyordu . Son da oldu ,artık islerini bana gore (randevu durumu veya saglik problemi)ayarlıyordu.Bu durum sana göre cinayet sebebi olmalı . Böyle birşey yaşamış olsan ısıtır ısıtır önüne koyardin değil mi ? Bence güven ve karşılıklı hassasiyet bu işi çözer . Bence de artık bir son ver bu ilgi cilginligina. ..Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Hamileyken doktora gitmem gereken bir gün eşimin randevulari çok yoğundu, "ayarlamaya çalışıyorum ,umarım yetişirim" dedi ve yetişemedi. Ben de arkadaşımdan bana eşlik etmesini istedim (hamileligim problemliydi).neyse muayeneye girdim ...doktor acil yatış verdi .hastaneye yattım ve eşim hala ortada yok ,arıyorum açmıyor . . Çok sinirlendim ! Arkadaşımın eşi de geldi hastaneye akşam .ondan bir saat sonra da eşim geldi çok mahcup bi şekilde .bu arada tabiki işi bitince arayıp durumu anlattı . Makul sebepleri vardı ve hak verdim .ilk kez beni yalnız bırakıyordu . Son da oldu ,artık islerini bana gore (randevu durumu veya saglik problemi)ayarlıyordu.Bu durum sana göre cinayet sebebi olmalı . Böyle birşey yaşamış olsan ısıtır ısıtır önüne koyardin değil mi ? Bence güven ve karşılıklı hassasiyet bu işi çözer . Bence de artık bir son ver bu ilgi cilginligina. ..
Eşim dün arkadaşıyla test sürüşüne çıkacaktı, amatör youtube kanallarında yeni çıkan araçları test ediyorlar. Saat 1' de gelirim dedi ben de gecikme dinlenelim takılalım bir Pazar'ımız var dedim. Adam 5' de geldi. Arkadaşının dedesi davet etmiş sohbet uzamış, trafik falan derken gecikti. Önce bozuldum bi günümüz var diye ama saat 5' di sonuçta yani günün kalanını beraber geçirdik. O da onun hobisi sonuçta. Sen olsan napardın düşünemiyorum peace
bak sende "bozulabiliyorsun" demekki
değil adam sana evine bakmak için uğraşıyorsa değil. az rahat bırak adamı diğer konularını da okudum adam sana kahvaltı istiyor musun diye sormuş sen hayır demişsin sonra sana hazırlamadı diye tafra yapmışsın neymiş sormadan hazırlaması lazımmış sen her sabah 2 kişilik kahvaltı hazırlıyormuşsun. nasılda fedakar bir bayansın sen böyle kıyamam ben sana ya bu kadar ilgisizliğin üstüne birde hasret çekiyorsun. valla konularını gözlerim dolarak okudum ne olacak senin bu halinaldatmayla ilgili bir dusuncem yok, oyle bir guvensizligim hic yok yani.
tabi cok, bu ay 2 ayri seyahatten 1 er hafta toplam 2 hafta yoktu. her ay minimum 1 hafta-10 gun seyahatte, ay zaten 30 gun, cok degil mi sizce..
Yapma lutfen korkarim ki ciddiye aliyorben olsam dünyayı başına yıkardım peace , ne demek mesaja 1 saat 55 dk cevap vermemek! doğduğuna pişman ederdim, emdiği sütü burnundan getirirdim.
ama dur bir dakika adam çoktan doğduğuna pişmandır senle ilişkisi başladıktan sonra
Benim için orda bitti . Uzatıp kırmaya, kırılmaya gerek yok .çünkü gerçekten mantıklı bir aciklmasi vardı . İşte tamamen bakış açısı ... bende bilirdim nazı, niyazı, yalnız yerini ve zamanını daha iyi bilirim .bir yerden başlamalısın artık ..yaşının küçük olmadığını var sayarak ,bu hayatı değiştirmenin senin elinde olduğunu ,dünyada kendine cehennemi yaşatmaman gerektiğini hatırlatayım. ..buyuk kavga ederdik bu sebepten evet belki birkac kez acardim bu konuyu..
Siz nasıl sürekli böyle konular açıyorsunuz peki. Burda insanlar size akıl veriyor ama siz anlamak istemiyorsunuz. Belliki adamı bunaltmissiniz kaçacak yer arıyor. Bende buradakiler le dalga gectiginizi düşünüyorumnasil boyle birsey yazabiliyorsunuz esimle ilgili ? cok seviyesiz
Sen hic akillanmayacaksin..Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
ne acı dimi bir adamın eşinden kaçış yolu araması benimde aklıma geldi ama yazamadım aklımdan geçeni yazmışsınız.O seyahatler var ya, adamın kafasını dinlemesi için tek yol. Kaçış olarak kullanıyor. Belki de bu yüzden bu kadar çok seyahat ediyor. Kaçıyor adam senden peace, huu huuu...
O seyahatler var ya, adamın kafasını dinlemesi için tek yol. Kaçış olarak kullanıyor. Belki de bu yüzden bu kadar çok seyahat ediyor. Kaçıyor adam senden peace, huu huuu...
Samimi söylüyorum ben de düşündüm de yazmadım. Acaba bu kadar çok gitmesinin bir sebebi de adamın arada uzaklaşıp nefes almak istemesi mi diye.ne acı dimi bir adamın eşinden kaçış yolu araması benimde aklıma geldi ama yazamadım aklımdan geçeni yazmışsınız.
Bundan bunu anlayan her anlamda (tekrar edeyim, her anlamda) ümitsiz vakadır.
ne acı dimi bir adamın eşinden kaçış yolu araması benimde aklıma geldi ama yazamadım aklımdan geçeni yazmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?