- Konu Sahibi peaceful16
-
İki gün sonra yeni konu açar eşine sardığı ve adamın terslediği içerikli.Hee bizi yiceksiniz burada anlaşıldı
diger konuna yazacaktim bu gereksiz manasiz konu 70 sayfalara ulasmis degistirme zamani gelmis diye ki yine peace ve yine ayni konu.
gerceksen senin adina uzuluyorum. hayat amacin yok. dostun yoldasin yok hatta hayatin yok.
gercek degilsen de uzuluyorum cunku yine gercek bir hayat amacin yok dostun yok yoldasin yok....
Bence eşin seni aldatıyor her seyahatte. O yüzden msj.larina cvp veremiyor
Kafasını dinliyor adam huzur buluyor demekki anlasana
Eşim dün arkadaşıyla test sürüşüne çıkacaktı, amatör youtube kanallarında yeni çıkan araçları test ediyorlar. Saat 1' de gelirim dedi ben de gecikme dinlenelim takılalım bir Pazar'ımız var dedim. Adam 5' de geldi. Arkadaşının dedesi davet etmiş sohbet uzamış, trafik falan derken gecikti. Önce bozuldum bi günümüz var diye ama saat 5' di sonuçta yani günün kalanını beraber geçirdik. O da onun hobisi sonuçta. Sen olsan napardın düşünemiyorum peace
bak sende "bozulabiliyorsun" demekki
Yeni konuya daha fazla yorum yapilir diye aciyor70 sayfa duvara konustunuz hissi yaratmasin diye yeni bir dertmis gibi sunuyor peace.Yedik biz onu :)
Trajediye dönüştürmedim ama
Bende rahatım bolca vaktim kalıyorburda yalnizliktan bende sariyorum cok, bende onun kadar yogun olsam aklima gelmez belki. onceligim yemek,uyku, dus falan olur isten sonra.
burda rahat bir hayatim var, isten eve , alisveris, tv , kitap falan ama illaki esimi dusunecek daha cok vaktim var.
sebebi bu, ama kararliyim kesinlikle kavga cikarmicam, trip ,kapris yapmicam.
Bu kadar eziyet çektirme adama canım anlıyorum seni bende ilgiyi çok seviyorum ama adam çalışmaya gidiyor ve yoğun oluyor muhtemelen saatlerinizde uymuyor hak verdi adama bu kaçıncı konun hep aynı şeyleri okuyoruz ve hep aynı şeyleri söylüyoruz yapma bu kadar bi psikologa gitsene kendi sağlığın için daha mutlu olursunMerhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Ya Yok ara eşini çıkar kavganı , aynen devam , nerden bilecek senin hislerini kapris yapıp trip atmazsanburda yalnizliktan bende sariyorum cok, bende onun kadar yogun olsam aklima gelmez belki. onceligim yemek,uyku, dus falan olur isten sonra.
burda rahat bir hayatim var, isten eve , alisveris, tv , kitap falan ama illaki esimi dusunecek daha cok vaktim var.
sebebi bu, ama kararliyim kesinlikle kavga cikarmicam, trip ,kapris yapmicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?