- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi peaceful16
-
değil adam sana evine bakmak için uğraşıyorsa değil. az rahat bırak adamı diğer konularını da okudum adam sana kahvaltı istiyor musun diye sormuş sen hayır demişsin sonra sana hazırlamadı diye tafra yapmışsın neymiş sormadan hazırlaması lazımmış sen her sabah 2 kişilik kahvaltı hazırlıyormuşsun. nasılda fedakar bir bayansın sen böyle kıyamam ben sana ya bu kadar ilgisizliğin üstüne birde hasret çekiyorsun. valla konularını gözlerim dolarak okudum ne olacak senin bu halin
İnsanlarla dalga gecerek bızı salak yerıne koyarak kendını küçültmenın sebebı nedır
Bukadar zavallı durumuna dusmek ıcın can atmanın sebebı nedır
Bızımle dalga gecınce elıne ne gecıcek
Cok komıksın ınan cok komıksın
Yazık sana...
64565566556 kere aynı konuyu actın
75566667776777778765 kere aynı onerıyı sunduk
Bızım zekamızı artık kucumseme
Samimi söylüyorum ben de düşündüm de yazmadım. Acaba bu kadar çok gitmesinin bir sebebi de adamın arada uzaklaşıp nefes almak istemesi mi diye.
Valla acı değil bence. Ayda bir hafta kafasını dinliyor adam. Gerçi adamın hala neden boşanmadığını da anlamıyorum. Sado-mazo bir ilişki gibi sanki. Benim eşim bu şekilde davransa o evlilik iki yıl değil iki ay sürmezdi muhtemelen.
Benim için orda bitti . Uzatıp kırmaya, kırılmaya gerek yok .çünkü gerçekten mantıklı bir aciklmasi vardı . İşte tamamen bakış açısı ... bende bilirdim nazı, niyazı, yalnız yerini ve zamanını daha iyi bilirim .bir yerden başlamalısın artık ..yaşının küçük olmadığını var sayarak ,bu hayatı değiştirmenin senin elinde olduğunu ,dünyada kendine cehennemi yaşatmaman gerektiğini hatırlatayım. ..
ya dalga gecmiyorumki, vallahi dusundugumu ve olani yaziyorum. kimseyi kucumsedigim yok , burdaki bazi uyeler kucumsuyor beni degisik yorumlar geliyor..
sanmiyorum, evlendigimizden beri cok seyahat ediyor ama oladabilir
Evinde, eşiyle huzur bulan adam seyahatlerini azaltmanın bir yolunu bulur. Olmadı bir yolunu bulup iki üç seyahatte bir karısını yanına alır.
Çok seyahat eden bir adamın eşi olarak yazdım bunu.
bende calisiyorum ama evde degilimki toplam 2 hafta iznim var, iznimi Turkiyeye kullaniyorum. Gelince tatile gidecegiz birlikte ona kullandim.
Cok konustuk bunu, isi biraktigim zaman birlikte gidecegiz bazi seyahatlerine.
birde gittigi ulkeler kiytirik yerler degil, biletler ciddi pahali.
İşi bıraktığın zaman mı????
Sen çalışırken bu haldesin işi bırakınca vay o adamın haline. Ya kendini öldürür ya seni. Demedi deme.
ilerde, hamileyken falan. suanda degil yani.
guzel ulkelere birlikte gideriz diye konusmustuk.
birde cok yogun oluyor, ben gitsemde tek basima olacagim. anca aksamdan aksama gorusucez. kaldiki iznim yok zaten gidemem.. ancak ilerde..
bende seyahatlerini azaltmasini soylemistim yeni, o da onun tercihi olmadigini baska turlu sirkette yukselemeyecegini , mudurune hayir gidemem deme sansi olmadigini falan soyledi. kariyeri icin mecbur oldugunu soyluyor.
Siz o zaman da "beraber gittik ama ben hep otelde kaldım hiç ilgilenmedi dersiniz" söyliyim. Toplantılara falan beraber gitmek istersiniz, beklerim ben.
Adamın neden hala boşanmadığı konusunda çoğumuz aynı şeyi düşünmüyor muyuz ki?Valla acı değil bence. Ayda bir hafta kafasını dinliyor adam. Gerçi adamın hala neden boşanmadığını da anlamıyorum. Sado-mazo bir ilişki gibi sanki. Benim eşim bu şekilde davransa o evlilik iki yıl değil iki ay sürmezdi muhtemelen.
ilerde, hamileyken falan. suanda degil yani.
guzel ulkelere birlikte gideriz diye konusmustuk.
birde cok yogun oluyor, ben gitsemde tek basima olacagim. anca aksamdan aksama gorusucez. kaldiki iznim yok zaten gidemem.. ancak ilerde..
bende seyahatlerini azaltmasini soylemistim yeni, o da onun tercihi olmadigini baska turlu sirkette yukselemeyecegini , mudurune hayir gidemem deme sansi olmadigini falan soyledi. kariyeri icin mecbur oldugunu soyluyor.
Kovalayan değil kaçan ol biraz da .dene en azından ... ben eşimin her mesajına yada aramasına cevap veremiyorum , uygun olunca dönüyorum . Öğrenciyim ve çocuklarım var . Herşeye yetişmek ciddi yetenek istiyor ,bu konuda biraz yeteneksizim. Akşam eve gelince şaka amaçlı "toplantı nasıl geçti ,işi aldın mı bari " diyor ! Ben de aynı şekilde altında birşey aramadan şakayla cevap veriyorum . Her zaman böyle olmaz o gün modum düşükse tersleyebilirim de ama eşim alınmaz. Bilir yükümün ağırlığını ..evlilik de bu zaten ..karşılıklı fedakarliklarla yürüyor . Yoksa o kaşın, gözün güzelliği hatrini yitiriyor bir süre sonra .inşallah iyi bir tedaviyle normale dönersin .tesekkur ederim...
yapacagim insallah. kararliyim ve destekte aliyorum.. esimide cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?