• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

Hee bizi yiceksiniz burada anlaşıldı :deli:
İki gün sonra yeni konu açar eşine sardığı ve adamın terslediği içerikli.

Şimdi bile içi içini yiyor yumuşak cevap yazdığı için, haklı değil miyim'in peşinde. Adam bir-iki gün daha geç cevap yazsın peace yine mesajda döşer adama.

diger konuna yazacaktim bu gereksiz manasiz konu 70 sayfalara ulasmis degistirme zamani gelmis diye ki yine peace ve yine ayni konu.
gerceksen senin adina uzuluyorum. hayat amacin yok. dostun yoldasin yok hatta hayatin yok.
gercek degilsen de uzuluyorum cunku yine gercek bir hayat amacin yok dostun yok yoldasin yok....

yanlis dusunuyorsunuz, hepsi var.

Hep aynı şeyler !! Çok zor bir insansın, eşin sana nasıl tahammül ediyor anlamıyorum. Konuna gelince, doğru yapmışsın ona kızmayarak. Belki içten çok kızıyosun, ama ona yansıtma, tamam canım diye bu şekilde devam et, bir süre sonra zaten sen de böyle davranmaya alışacaksın, aman hiç kavga çıkarmayayım şimdi diyeceksin içinden de.

Eşim dün arkadaşıyla test sürüşüne çıkacaktı, amatör youtube kanallarında yeni çıkan araçları test ediyorlar. Saat 1' de gelirim dedi ben de gecikme dinlenelim takılalım bir Pazar'ımız var dedim. Adam 5' de geldi. Arkadaşının dedesi davet etmiş sohbet uzamış, trafik falan derken gecikti. Önce bozuldum bi günümüz var diye ama saat 5' di sonuçta yani günün kalanını beraber geçirdik. O da onun hobisi sonuçta. Sen olsan napardın düşünemiyorum peace :D

Eşim dün arkadaşıyla test sürüşüne çıkacaktı, amatör youtube kanallarında yeni çıkan araçları test ediyorlar. Saat 1' de gelirim dedi ben de gecikme dinlenelim takılalım bir Pazar'ımız var dedim. Adam 5' de geldi. Arkadaşının dedesi davet etmiş sohbet uzamış, trafik falan derken gecikti. Önce bozuldum bi günümüz var diye ama saat 5' di sonuçta yani günün kalanını beraber geçirdik. O da onun hobisi sonuçta. Sen olsan napardın düşünemiyorum peace :KK70:

bak sende "bozulabiliyorsun" demekki :KK48:

Birak kocani gez toz keyfine bak bazen esimi hadi senin gidecek yerin yokmu gez vakit gecir disarda diyorum bazi kadinlarin arayipta bulamadigi sey.arkadaslarini cagir sen git evini temizle ye ic yat birak daginik kalsin canin istediginde temizle.sen adami biraz rahat biraksan sana daha asik olurda biktiriyorsun.

Yeni konuya daha fazla yorum yapilir diye aciyor :KK70: 70 sayfa duvara konustunuz hissi yaratmasin diye yeni bir dertmis gibi sunuyor peace.Yedik biz onu :)

kk ya ara verdim bunun üstüne siyasette ban yedim yani uzunca bir süre gittim geldim ama bu üye hala aynı yerde aynı konuları açıyor :)

"Eşimin yoğunluğu" değil de "Eşimin yorgunluğu" aslında doğru başlık... Tüm konularınız için kullanabilirsiniz, çünkü adam hiçbir an dinlenemiyor. Belki de uyumuyor, beyni şiştiği için artık bayılıyordur.

Son düzenleme:
burda yalnizliktan bende sariyorum cok, bende onun kadar yogun olsam aklima gelmez belki. onceligim yemek,uyku, dus falan olur isten sonra.
burda rahat bir hayatim var, isten eve , alisveris, tv , kitap falan ama illaki esimi dusunecek daha cok vaktim var.
sebebi bu, ama kararliyim kesinlikle kavga cikarmicam, trip ,kapris yapmicam.
Bende rahatım bolca vaktim kalıyor
Elbette eşimi düşünüyorum ama ona kitlenmiyorum arasın yazsın bak cevap vermedi vs diye
Spor yapıyorum kitap okuyorum geziyorum
Bizim rutini bindi diyebilirim o beni sıkmaz ben onu
Bir yere giderken haber veririz o kadar
Benim boş vaktim olunca ona birşeyler yazarım karikatür atarım bazen şiir yazarım bazen sadece günlük neler oldu vs
Eşimin fırsatı olunca döner zaten bazen hemen bazen 5 saat sonra
Bende niye yazmadın vs diye boğmam bilirimki işi var
Uyumadan önce arar uyandırır bir kaç dk görüntülü konuşur uyuruz
Eşine odaklanma çalışıyor ve fırsat bulunca yazacak
Geç cevap vermesi sana değer vermediği anlamına gelmiyor ki seninki bir iki hafta
Bak benim eşim şuanda şehir dışında sadece hafta sonları gel git yapıyor ki bu üç ay böyle olacak
Biraz rahat bırak kendini

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.

Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.

cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.

ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.

ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.

Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.

Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.

siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Bu kadar eziyet çektirme adama canım anlıyorum seni bende ilgiyi çok seviyorum ama adam çalışmaya gidiyor ve yoğun oluyor muhtemelen saatlerinizde uymuyor hak verdi adama bu kaçıncı konun hep aynı şeyleri okuyoruz ve hep aynı şeyleri söylüyoruz yapma bu kadar bi psikologa gitsene kendi sağlığın için daha mutlu olursun

burda yalnizliktan bende sariyorum cok, bende onun kadar yogun olsam aklima gelmez belki. onceligim yemek,uyku, dus falan olur isten sonra.
burda rahat bir hayatim var, isten eve , alisveris, tv , kitap falan ama illaki esimi dusunecek daha cok vaktim var.
sebebi bu, ama kararliyim kesinlikle kavga cikarmicam, trip ,kapris yapmicam.
Ya Yok ara eşini çıkar kavganı , aynen devam , nerden bilecek senin hislerini kapris yapıp trip atmazsan

Back
X