eşimin youtubeda arattığı şey

Senayevin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
11
2
16
35
Kırklareli
meraba daha yeni evlendim 1 buçuk ay bile olmadı. Bugün eşimin youtubeda paramparça hazalın çıplak görüntüleri diye arattığını gördüm. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi değersiz,değişikkk daha öncede gördüm buna benzer arattıklarını konuştum özür diledi vs. ama bugün farklıydı çünkü ben onun için çabalarken onun bu şekil şeylerle uğraşması canımı sıkıyo sürekli oyun oynuyo elinde telefon ya da pc bense onun 5 gün sonraki doğum günü için bi sürpriz hazırladım ki yani 1 yıldır düşündüğüm bişeydi ameliyat olmama rağmen onun için zor şartlar altında yapıcaktım bunu şuan ne hevesim kaldı buna ne de isteğim ilgi göremiyorum sevgisini hissedemiyorum. değersiz hissediyorum kendimi yolun başındayken ayrılasım var daha şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünmek istemiyorum. aile faktörüde var annesi ve babası bizden 5 saat uzaklıkta ama telefon sağolsun sürekli içimizdeler. bi aile gibi olamıyoruz her şeyimize karışıyolar sürekli para istiyolar bıktım ben yoruldum 1 ayda akıl verin ne yapmam lazım ihtiyacım var buna.

Eşin çıtır seviyor demekki
Takılma bunlara eşinle konuş rahatsız olduğunu söyle. Tepkini göster daha yeni evlisin bilsin bu tür şeylerden hoşlanmadığını taviz verme!

ya ben geçenlerde sevgilime bu tarz benimdeki kızın çıplak videosu var ya onu arattırdım kendi ellerimle izlesin diye abartma böyle şeyleri

Belki yan tarafta çıkmıştır merak edıp bakmıştır.
Ben bıle bakıyorum bzaen merak edıp..
Aynen canım bende sen gibiyim.lakin kediyi merak öldürür derler yaa valla eşimde bir görse bu hanım nerlere bakıyor diye kafası karışır adamcagızın Konu sahibi arkadaşım daha çok yeni evlisiniz hemen böyle bir şey için ayrılma moduna girme belkide yanlışlık olmuştur yada merak..

Geçenler eşim aradığı bı sayfayı bulmak ıcın geçmişe bakmış
Bende çok meraklıyımdır butun sıtelere bakarım
Kız dıyo sen nelere bakıyon öyle ben baksam gebertırsın dedı
Bende yok bee hepsı yalan içerikte öyle seyler yok dedım adam rahatladı

Hahahhaa Allahtan benim eş bir nebze teknoloji özürlü yoksa bende ayvayı ağacıyla yemiştim.Vakit geçsin diye iş te evde gezmediğimiz okumadığımız şey kalmıyor ki..Ama gelde anlat

Hahahhaa Allahtan benim eş bir nebze teknoloji özürlü yoksa bende ayvayı ağacıyla yemiştim.Vakit geçsin diye iş te evde gezmediğimiz okumadığımız şey kalmıyor ki..Ama gelde anlat
Helekı internette gazete okurken,İş yerınde brisi geçmişime baksa şoka girerlerr ,
Dur kız hatırlamışken şu geçmişi bi sıfırlayım

Onuaratabilir iyi bisey değil ama.merak etmiştir veya yanda çıkmıştır dedikleri gibi.

Bir de madem fedakarlık olarak dusunuyorsun yapma öyle planlar projeler o sana yaptıkça yap

Canim 1 bucuk ay dahi olmamiş yeni evlisiniz daha boyle seyler aratması vede ilgisiz olması çok tuaf. Başka problemleriniz mi var ? Birbirinize karsı ilginiz falan nasıl arattıgı kızda küçük yani üzücü bir durum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…