eşimin youtubeda arattığı şey

Merak edip bakmıştır canım.Seni sevmemesine bağlama.Daha 1,5 aylık evlisiniz.Şu an eski alışkanlıklarını istemeden de olsa devam ettiriyodur.Birkaç ay sonra bakmaz emin ol.Sen gene kızdığını,hoşlanmadığını söyle.Ama şuan bu durum için kendini o kadar da üzme.

özel mesaj atmayı denedim olmadı. sen video yakaladığında ne yapmıştın ? kimseyede söyleyemiyorum çok değersiz hissediyorum.
Şok oldum kızdım sordum videonun ortasına gelmiş işi çıkmış durdurmuş bi baktım iğrenç bi video yarıda bekliyor.sordum farkında değilim gibi başka bişey zannettim gibi saçma bi mazeret sundu bende senin gibi yeni evliyiz seviyorum filan inandım.telefonunu açtım bi kere bayan çıktı yanlış no dedi inandım vs.en son gece peşpeşe aşk mesajları geldi ve gözümün içine girdi de akıllandım ayrılmaya karar verdim.bu benim olayım.insanlar değişmiyor maalesef.bunu öğrendim.

Şuan dizide o konu işleniyordu Hazalın görüntüleri, dedesi öldürmüştü o görüntüleri çekeni falan. Belki merak etmiştir kocanız o sahneyi

Kesinlikle abartmiyorsun. Nasil yaparsin bilmiyorum ama bi ayar ver korkut gözünü. İğrenç birsey bu yaptığı. Bi de küçük bi kiz ki büyük olsa da farketmez.

Offff ne saçma sapan eşleriniz var özellikle mi seçiyorsunuz

Eşimle benim laptoplarımız ayrı. Ve kimse kimsenin pc sini ellemez. Hatta eşim işe gittiğinde bile aklıma gelip açmam onunkini. Cep telefonlarımızı da dokunmayız. Özeldir pc ve telefon bizce...
Bunları okuyunca içime kurt düşüyor ya. Offf

Kafasınu kopartırdım. Kıyamet kopardı. Ne demek ya bizde elin herflerine bakalım o zaman, başka kadına bakıp haz alcaksa gebersn.

Çok mu sert oldu ama böle yani

KEsinlikle katılıyorum. Bunu yapabilirsin bak konu sahibi. Ben ciplak/çırılçıplak erkekleri izlesem ne hissedersin ona gore davranayim de

kız küçük reşit değilde çıplak görüntü vererek neden bir dizide oynuyor o da ayrı bir yanlış

o kız o yaşta çıplak oynarsa böyle karı kız düşkünü abazalarda ağzının suyunu akıta akıta izler

mide bulandırıcı ama acı gerçek

ayrıca o dizi sırasında milyonlarca kişi ekran önündeydi dedeler amcalar bile izlemiştir o halini

o diziyi izlemedim fakat twetterda herkes bu kızın çıplak görüntülerinden bahsediyordu orada duydum

Elin kızınin çıplak görüntülerini merak etmesin bi zahmet yaa. Yazip duruyorum sinirim tepeme çıktı. En sinir olduğum mesele tam kafa kopartmalik
Bi bayan burda konu acsa dese ki merak ettim elin heriflerinin ciplak videolarina baktim esim farketmis kolumu kirdi gözümü morartti diye. Siddete karsiyim ama hata senin diye yorumlar gelirdi kesin. Boyle bi konu açasim geldi resmen.
Normal gorenler üstüne alinmasin sakin da napayim hassasim bu konuda dayanamadım yazmadan

Ben bile merak ettim şimdi bi yazıp bakim..yanlış anlamayın ama gerçekten de çıplak videosu var mı diye merak ettim ne günlere kaldık :)

Daha bismillah 1,5 aylik evlisiniz ne ayrilmasi? Güzel bir dille anlatın ben hoslanmadim bundan deyin. Erkeklerin evlilige adapte olup geçmiş aliskanliklari birakmalari biraz sürüyor. Kimse bunu yok saymasin.
Surekli telefonla oynuyor demissiniz bana biraz abartiyorsunuz gibi geldi. O sizinle ilgilenmiyorsa siz ilgisini çekin oynamasin o zmn.
Aile konusuda zamanla oturtulur daha yolun başından pes etmissiniz siz. Bir evliligin tam düzene oturmasi en az 1 sene hatta bazen 2 sene. Niye bosanacam triplerine girdiniz anlamadim. Yeni moda bosanmak zannimca.

Sorun yaratmaya ya da varolan sorunları büyütmeye değil çözüm bulmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…