evet 3 yıllık beraberlikten sonraSeverek mi evlendin. Çok merak ettim de.
Korkuyorum gerçekten ya. Çoğu kimse severek evleniyor böyle oluyor ya. Hic mutlu olan yok mu senelerdirevet 3 yıllık beraberlikten sonra
Şok oldum kızdım sordum videonun ortasına gelmiş işi çıkmış durdurmuş bi baktım iğrenç bi video yarıda bekliyor.sordum farkında değilim gibi başka bişey zannettim gibi saçma bi mazeret sundu bende senin gibi yeni evliyiz seviyorum filan inandım.telefonunu açtım bi kere bayan çıktı yanlış no dedi inandım vs.en son gece peşpeşe aşk mesajları geldi ve gözümün içine girdi de akıllandım ayrılmaya karar verdim.bu benim olayım.insanlar değişmiyor maalesef.bunu öğrendim.özel mesaj atmayı denedim olmadı. sen video yakaladığında ne yapmıştın ? kimseyede söyleyemiyorum çok değersiz hissediyorum.
meraba daha yeni evlendim 1 buçuk ay bile olmadı. Bugün eşimin youtubeda paramparça hazalın çıplak görüntüleri diye arattığını gördüm. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi değersiz,değişikkkdaha öncede gördüm buna benzer arattıklarını konuştum özür diledi vs. ama bugün farklıydı çünkü ben onun için çabalarken onun bu şekil şeylerle uğraşması canımı sıkıyo sürekli oyun oynuyo elinde telefon ya da pc bense onun 5 gün sonraki doğum günü için bi sürpriz hazırladım ki yani 1 yıldır düşündüğüm bişeydi ameliyat olmama rağmen onun için zor şartlar altında yapıcaktım bunu şuan ne hevesim kaldı buna ne de isteğim ilgi göremiyorum sevgisini hissedemiyorum. değersiz hissediyorum kendimi yolun başındayken ayrılasım var daha şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünmek istemiyorum. aile faktörüde var annesi ve babası bizden 5 saat uzaklıkta ama telefon sağolsun sürekli içimizdeler. bi aile gibi olamıyoruz her şeyimize karışıyolar sürekli para istiyolar bıktım ben yoruldum 1 ayda akıl verin ne yapmam lazım ihtiyacım var buna.
Kafasınu kopartırdım. Kıyamet kopardı. Ne demek ya bizde elin herflerine bakalım o zaman, başka kadına bakıp haz alcaksa gebersn.
Çok mu sert oldu ama böle yani
Kesinlikle.katiliyorum.....konu sahibesi siz uzulmeyiniz kendi nefsiyle.alakali.birsey sizin ne sucunuz var daha yeni evlisiniz hosmu bir erkegin sehvetle baska.bir.kadina. bakmasibirincisi gunahtir (bunu bir hatirlatin belki akillanir )birde evli olunca daha bir kepazelik oluyor bencede konusun ne oluyruz yeni evliyiz ben yapsam ne hissedersin seklinde birseyler soyleyin yani biraz sizinle.ilgilensin uyarin devamli elde tlf hosmu bir esi var vakit ayirsin
Hahaa siz yazinca farkettim bende farklı iki üye olduğunu...Profil fotomuz aynı diyorumki ben yazmadım böyle bişey
Sendemi arattınHer şeyi geçtim de 17 yaşındaki kızı aratması.Eşiniz kaç yaşında 20 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?