eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

Öhö öhö öhö ve yuhhhhhhhhh yani.... Elinizin ayarı olsun !

az destur !

:60::60::60::60::60::60:

sanırım ceyarın gelecekteki sex hayatı seninki gibi olacak anladım ben onu...
vbayyyyyyy anam vayyuyyyyyyyy..:60::60::60::60::60::60::60::82:

ceyar şuan benm yaşımda ben sanırım bi 6 sene önce orgazmı yaşamıştım yaşamaya ugraşmadan..insan kendi çamaşırıyla olurmu yaa bide yürürken:30:kötü bi durumdu..ama komikti..teyzeme dedim durdur ben kötüyüm çok kötü çarşının ortasında..noldu dedii ben dedim sana bukadar gezmicektik belden aşşam uyuşmuştu resmen akşam eşime yani ozaman sevgilime söylemiştim başıma bubu geldi die sen orgzm olmuşsun kız gitbi duş al demişti çok şaşırmıştı ama:53::60:

ceyar şuan benm yaşımda ben sanırım bi 6 sene önce orgazmı yaşamıştım yaşamaya ugraşmadan..insan kendi çamaşırıyla olurmu yaa bide yürürken:30:kötü bi durumdu..ama komikti..teyzeme dedim durdur ben kötüyüm çok kötü çarşının ortasında..noldu dedii ben dedim sana bukadar gezmicektik belden aşşam uyuşmuştu resmen akşam eşime yani ozaman sevgilime söylemiştim başıma bubu geldi die sen orgzm olmuşsun kız gitbi duş al demişti çok şaşırmıştı ama:53::60:

eeee bida olmadın mı yani. evlisin dimi

Selam kızlar benmide aranıza alırmısınız bilmem ama birşey sormak istiyorum evli değilim ama ciddi bir ilişkim var 6 senelik. Geçen doğum günüm vardı hiç birşey almadı... Yıl dönümümüz vardı ben kitap bastırdım ama benim elim gene boş kaldı :43::43::43::43: 1 aydır cinsel ilişkimiz olmadı fısat bulamadık :) acaba benden sopğumayamı başladı diycem ama güzel güzel msj atmasını biliyo arada çıtlatıyorum hani bana bişey almak istersen alabilirsin diorum ne gibi bişi dio ay tmm askm yok bişi deyip kapatıyorum konuyu :) Ne yapmam gerek kızlar 1 senedir hediyesiz kaldım :( azcuk yardım edermisinizzz

Öhö öhö öhö ve yuhhhhhhhhh yani.... Elinizin ayarı olsun !

az destur !

DESTUUUR erkek var!

wwwonlinerws32at2.jpg

kadın kadına konuşuyoruz burda, çıkın lütfen :60:

ahada kazen gelmiş valla elinizin ayarı olsun demiş bide......
kızlar hoppppp...
bide erkek değilmiydi oooo...
valla coook utandım haaaaaa.....

eeee bida olmadın mı yani. evlisin dimi

Yyedik yine şamarı açmiyim açmiyim diyorum ben yasak koyacam artık kendime yoksa döküyorum nevarsa:44: oldum canım olmammı ama o bi başlangıçtı sonra bikaçkere daha rüyamda görmüştüm sonra...ay konuşmicam valla adama rezil olduk:17:

eyvahh eyvahhhh kazen geldi sonunda yakaladı bizi süpürür valla burdan rezil olduk yaaaa :18::18::18::18::18::18:

Bence böyle bir konuda bir tek kadınlar yoktur kk ya üye bütün erkekler toplanmıştır:)
kazen kknın patronu kızlar bilmeyenler bilsin..
ayrıca çok tatlı bir abimizdir

kız çıkın denirmi o KAZEN patron burda o..aaa ama yinede mahremiyet yani orası dogru yinede çıkarmısınız diyebiliris belki:1:bizi bi çıkartırsa bir vidaha zor görürüz kk yı:52:

biliyorum patron olduğunu, esprisi de orda :60:

Kazen, emin değilim ama biz de böyle bi kadın kadına ortamı bulamıyoruz başka yerde. Bulmuşken biraz coşuyo olabiliriz :66:

Tamam yanlış alarm ben kactim !

inanmıyorum yaaaaaaaaa:(((((( reelde yapamadıkları konuşamayıp söyleyemedikleri şleyleri buraya yazıyolar ve bizde bayan olduklarını düşünüp cevap veriyoruz.....rezil rüzva olduk heee.kazen kusura bakma sınırı aşmışız:(

Burası sanal ortam..Bunda şaşılacak ne var ki ? Sadece sidar'ın mı erkek olma olasılığı var sanılıyor. ?

Back
X